בקשת מידע | טלפון נוקיה מומלץ?
-
@ari הנוקיה הכי מומלץ בימינו נראה לי זה ה-3310 אם אתה רוצה כשר תבדוק את הגרסאות הישנות יותר שלו כי היה אפשר להכניס באופן רגיל דרך בלוטוס תמונות רקע וצלצולים
אם אתה רוצה לא כשר אז אתה יכול נראה לי אפי' להזמין מעלי אקספרס ודומיו@aknv3147 אמר בבקשת מידע | טלפון נוקיה מומלץ?:
@ari הנוקיה הכי מומלץ בימינו נראה לי זה ה-3310 אם אתה רוצה כשר תבדוק את הגרסאות הישנות יותר שלו כי היה אפשר להכניס באופן רגיל דרך בלוטוס תמונות רקע וצלצולים
אם אתה רוצה לא כשר אז אתה יכול נראה לי אפי' להזמין מעלי אקספרס ודומיויש לקנות אם עברית באלי?
-
@aknv3147 אמר בבקשת מידע | טלפון נוקיה מומלץ?:
אם אתה רוצה לא כשר אז אתה יכול נראה לי אפי' להזמין מעלי אקספרס ודומיויש לקנות אם עברית באלי?
-
@fshlomo היה לי את ה-3310 במשך שנתיים והקליטה שלו הייתה ממש גרועה, בין בדור 2 ובין בדור 3, אבל חוץ מהקליטה שאר הדברים בסדר גמור.
-
@aknv3147 אמר בבקשת מידע | טלפון נוקיה מומלץ?:
-
@dco אמר בבקשת מידע | טלפון נוקיה מומלץ?:
@aknv3147 למישהו יש מידע איך ה6300 ואם הוא צריך פריצה
הוא מכשיר מאוד איטי אני לא יודע אם זה קשור למחשב או לתוכנה אבל הוא מאוד איטי
-
@dco אמר בבקשת מידע | טלפון נוקיה מומלץ?:
@aknv3147 למישהו יש מידע איך ה6300 ואם הוא צריך פריצה
הוא מכשיר מאוד איטי אני לא יודע אם זה קשור למחשב או לתוכנה אבל הוא מאוד איטי
@נחמן-פראנק כמו שאמרתי, מעבד חלש.
-
@נחמן-פראנק כמו שאמרתי, מעבד חלש.
@thmhe אני אמרתי מנסיון עם המכשיר