המלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...)
- 
פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! @yeshivisher לא זה מחוק 
 אתה רואה כי אתה כתבת
- 
@yeshivisher לא זה מחוק 
 אתה רואה כי אתה כתבת@יענקל-ה 
 אבל למה מחקו אות זה?
- 
פוסט זה נמחק! @yeshivisher מאוד יפה 
 רק שאלה איך אתה בונה את האפליקציות שלך ?
- 
@yeshivisher מאוד יפה 
 רק שאלה איך אתה בונה את האפליקציות שלך ?@אני-יודע אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): רק שאלה איך אתה בונה את האפליקציות שלך ? מה אתה מתכוון שהוא ילמד אותך? C++?JavaScript? 
 אתה מוזמן ללכת וללמוד, במקום סתם לשאול..
- 
@אני-יודע אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): רק שאלה איך אתה בונה את האפליקציות שלך ? מה אתה מתכוון שהוא ילמד אותך? C++?JavaScript? 
 אתה מוזמן ללכת וללמוד, במקום סתם לשאול..@יושב-אהלים לא 
 רק השאלה באיזה תוכנה הוא בונה
- 
@יושב-אהלים לא 
 רק השאלה באיזה תוכנה הוא בונה@אני-יודע אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @יושב-אהלים לא 
 רק השאלה באיזה תוכנה הוא בונהמה הקשר בונה בתוכנה? הוא מתכנת את האפליקציות. 
- 
@יושב-אהלים לא 
 רק השאלה באיזה תוכנה הוא בונהפוסט זה נמחק!
- 
@יענקל-ה 
 אבל למה מחקו אות זה?@yeshivisher תשאל את צוות הפיקוח @yeshivisher אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @יענקל-ה 
 אבל למה מחקו אות זה?
- 
@אני-יודע אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): רק שאלה איך אתה בונה את האפליקציות שלך ? מה אתה מתכוון שהוא ילמד אותך? C++?JavaScript? 
 אתה מוזמן ללכת וללמוד, במקום סתם לשאול..@יושב-אהלים אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @אני-יודע אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): רק שאלה איך אתה בונה את האפליקציות שלך ? מה אתה מתכוון שהוא ילמד אותך? C++?JavaScript? 
 אתה מוזמן ללכת וללמוד, במקום סתם לשאול..בדרך כלל לא כותבים APK בשפות שהזכרת. 
- 
@yeshivisher תשאל את צוות הפיקוח @yeshivisher אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @יענקל-ה 
 אבל למה מחקו אות זה?@יענקל-ה 
 לא מקובל עליהם משחקים
- 
@אני-יודע אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @יושב-אהלים לא 
 רק השאלה באיזה תוכנה הוא בונהמה הקשר בונה בתוכנה? הוא מתכנת את האפליקציות. @יושב-אהלים 
 אולי הוא מתכווין לאמולטור של אנדרואיד סטודיו
- 
@יענקל-ה 
 לא מקובל עליהם משחקים@yeshivisher ידוע לי שלאנדרויד אפשר @yeshivisher אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @יענקל-ה 
 לא מקובל עליהם משחקים
- 
 אתה מוזמן ללכת וללמוד, במקום סתם לשאול..שילמד בYUOTUBE 
- 
פוסט זה נמחק! @yeshivisher הייתי ממליץ לך לקחת מעצב טוב שישב איתך וביחד תעצבו משהו נורמלי ולא איזה משהו שנראה כאילו הוא עוצב בוורד 
- 
@yeshivisher ידוע לי שלאנדרויד אפשר @yeshivisher אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @יענקל-ה 
 לא מקובל עליהם משחקים@יענקל-ה 
 המציאות הוכיחה שלא...
- 
@yeshivisher הייתי ממליץ לך לקחת מעצב טוב שישב איתך וביחד תעצבו משהו נורמלי ולא איזה משהו שנראה כאילו הוא עוצב בוורד @צמא-לדעת-0 
 זה לא בוורד, זה בפוטושופ.
- 
@צמא-לדעת-0 
 זה לא בוורד, זה בפוטושופ.@yeshivisher אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @צמא-לדעת-0 
 זה לא בוורד, זה בפוטושופ.פוטושופ של שנת אלפיים ושכח אותי... 
- 
@yeshivisher אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @צמא-לדעת-0 
 זה לא בוורד, זה בפוטושופ.פוטושופ של שנת אלפיים ושכח אותי... @צמא-לדעת-0  
 Elementes... יודע מה זה?
- 
@צמא-לדעת-0  
 Elementes... יודע מה זה?@yeshivisher אמר בהמלצה | רדיו עולמי, מרכזי הנדל"ן, הנופש, הסת"ם והגמ"ח - שרשור אפליקציות מעניינות (שלי כמובן...): @צמא-לדעת-0  
 Elementes... יודע מה זה?לא 
 אבל עזוב... אנחנו סוטים מהנושא