Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אליהו-ה אני ניסיתי לעשות לך תרגום גוגל מקווה שזה טוב.. (המלצה שלי לפני שאתה עושה שינויים ברישום תעשה לזה גיבוי..) כיצד לחסום (או לאפשר) יישומים מסוימים עבור משתמשים ב- Windows (או לאפשר).pdf
נשמע לי מפחיד מידי להתעסק עם זה. אין משהו יותר פשוט דרך איסט אולי. ראיתי שיש שם אפשרות לשליטה על משתמשים אחרים.
@אליהו-ה כל עוד אתה לא מבין במחשבים, דרך פשוטה לא תהיה או שתפנה לתכנאי או שלאחד מחרי הפרום יהיה זמן וכוח, להסביר לך בפרוטרוט מה לעשות
אני לא טכנאי מקצועי. אבל מבין במחשבים אני פשוט מעדיף לא להתעסק עם זה.
@אליהו-ה יש פקודה במדיניות קבוצתית נכנסים למדיניות קבוצתית (אפשר לחפש ב"התחל") user configuration>policies>administrative templates>system לבחור בקובץ שמתחיל במילים " Don't run…" בשביל לבחור את מה לחסום (לדוגמא: WINDOWS MEDIA PLAYER)
:::
Spoiler Text
@nh-local אמר בבקשה | מחפש תוכנה לחסימת וידאו:
נכנסים למדיניות קבוצתית (אפשר לחפש ב"התחל")
אצלי בהתחל זה לא מופיע.
@אליהו-ה תעשה חיפוש על gpedit.msc אם לא מופיע לך כנראה יש לך וינדוס גרסת הום
אתה צריך בכל אופן שהמשתמשים האחרים יהיו חשבון רגיל ולא חשבון מנהל
@יהודה-12 יש את תוכנת אסק אדמין. אם למשתמשים האחרים לא יהיה גישה אליה -תוכל לחסום את תוכנות הוידאו
@nh-local התוכנה בעברית?
@אליהו-ה כן. מאוד פשוטה.
@nh-local שלח קישור להורדה.
@אליהו-ה https://www.sordum.org/downloads/?askadmin
@nh-local הורדתי את התוכנה והיא עובדת מה כעת לעשות?
@אליהו-ה תגרור את התוכנות של הוידאו לתוך החלון של התוכנה
מצאתי דרך פשוטה וקלה לחסום את הוידאו. אשמח לדעת אם מישהו יודע רק היכן בדיוק נמצא הקובץ של סרטים וטלוויזיה של ווינדוס.
@אליהו-ה כן. בתוך זה "C:\WindowsApps"
@nh-local איפה?
@אליהו-ה הדרך הכי פשוטה לגלות את הפאט -זה להשתמש באסק אדמין: תבחר שם לחסום את "סרטים וטלוויזיה" ואז תראה שם בחלון את הפאט שלו
@nh-local איך אני בוחר שם את סרטים וטלוויזייה.
@אליהו-ה הנה