בירור | זמן קריאת ההודעה בג'ימייל - ע"י הנמען
-
@אמונה אני לא יודע מה @חראשו הביא כי זה מוביל לדף שנחסם ע"פ הגדרות הקהילה, אבל אני משתמש עם זה שזה עוקב מאוד נוח, ללא עקבות בהודעת האימייל, כותב גם כשצירפת קישור בהודעה האם פתחו את הקישור, כותב כמה פעמים פתחו, כשמישהו פותח-קופץ לך התראה שהוא פתח, וכמובן גם מתי פתחו.
בהצלחה!למי שחושד, אין לי מניות בחברה ההיא...
-
@אמונה אמר בבירור | שעת קריאת ההודעה:
בחשבון אימייל בג'ימייל , האם ואיפה אפשר לראות אם הנמען קרא את ההודעה ששלחתי אליו ,ובאיזה שעה?
זה תלוי תוסף, תתקין תוסף מתאים מהחנות של כרום - https://chrome.google.com/webstore/category/extensions
-
-
@שמואל-ש אמר בבירור | זמן קריאת ההודעה בג'ימייל - ע"י הנמען:
@אמונה אני לא יודע מה @חראשו הביא כי זה מוביל לדף שנחסם ע"פ הגדרות הקהילה, אבל אני משתמש עם זה שזה עוקב מאוד נוח, ללא עקבות בהודעת האימייל, כותב גם כשצירפת קישור בהודעה האם פתחו את הקישור, כותב כמה פעמים פתחו, כשמישהו פותח-קופץ לך התראה שהוא פתח, וכמובן גם מתי פתחו.
בהצלחה!למי שחושד, אין לי מניות בחברה ההיא...
מה שהבאת משאיר עקבות במייל, אלא אם אתה מסכים לשלם אז אתה יכול להוריד אותם.
אגב כדי לחסום את המעקב, אני הגדרתי שהמחשב לא יוריד תמונות באופן אוטומטי, וזה מבטל את המעקב אחרי... -
@איש-פשוט-מאוד אמר בבירור | זמן קריאת ההודעה בג'ימייל - ע"י הנמען:
מה שהבאת משאיר עקבות במייל, אלא אם אתה מסכים לשלם אז אתה יכול להוריד אותם.
ניסית את התוסף המדובר?
מתוך דף התוסף (תורגם בתרגום גוגל):גרסה חינמית של 100%, ללא חתימות או לוגו באימיילים שנשלחו. תוסף מעקב דוא"ל זה אינו מוסיף קישורים גלויים, חתימות או לוגו לאימיילים שלך ואינו מבקש לשדרג לגרסה בתשלום מכיוון שהוא חינמי לחלוטין! זוהי אלטרנטיבה טובה למעקב של Gmail ל- Mailtrack, Yesware, Bananatag ו- Mixmax.
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בבירור | זמן קריאת ההודעה בג'ימייל - ע"י הנמען:
מה שהבאת משאיר עקבות במייל
כמו ש @צדיק-תמים אמר, זה ממש לא נכון, זה לא משאיר שום עקבות כמו התוספים האחרים למיניהם
-