Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@e1988 לחצן ימיני על תפריט ההתחל ואז ניהול דיסקים ותעלה תמונה משם כנראה שצריך לצרף בין המחיצות
יש לך שתי מחיצות לא בשימוש
@e1988 לחצן ימיני על C ואז הרחבת אמצעי אחסון ושם תלחץ הבא עד שיסיים
@e1988 את המחיצה בצד ימין תוכל לצרף רק עם תוכנה אחרת אבל זה לא שטח גדול אז לא קריטי רוב המקום נמצא במחיצה שבצד שמאל , ששם כן אפשר לצרף אותה לC
מה אתה ממליץ אני רוצה כונן אחד רק למערכת הפעלה ועוד כונן אחד כגול להכל מה אתה אומר זה כדאי?
@e1988 אתה יכול פשוט תלחץ על השטח שלא הוקצה שבצד שמאל ואז אמצעי אחסון חדש ושם תעשה הבא הבא וסיום תחכה כמה שניות שהוא יעשה אתחול ואז תוכל לסגור את הניהול דיסקים
@e1988 אמר בווינדוס שהורדתי מפה:
אם זה מומלץ או לא אני לא יודע
אבל תגיד זה חשוב שהיה מלא זיכרון ב C כי כל התוכנות מותקנות ב Progremfiles אZ אולי כדאי להשם הכל בC
@e1988 אומרים שכדאי שיהיה משהו כמו 15 אחוז פנוי בC כלומר איפה שהמערכת הפעלה כי אם לא זה יכול להאט את המחשב
אז סבבה אני ישאיר הכל ככה ואת השאר אני יעשה בכונן אחד גדול
אי אפשר להחליף את המיקום של המשתמשים לתקייה אחרת?(שירים הורדות וכו')
@e1988 אפשר
@e1988 כנס לC ואז למשתמשים ושם כנס למשתמש שלך ותבחר את התקיות שאתה רוצה בכונן החדש כמו מסמכים תמונות וכו.. תגזור אותם ותדביק אותם בכונן השני
תודה רבה אחי היקר עזרתי לי הרבה תגיד מאיפה אני יכול להשיג את הOFFICE הכי חדש שיש
@e1988 בשמחה! מפה : https://softwares.center/office-professional-plus-2019/
זה פרוץ רק להוריד ולהתקין?
יש לי כרטיס זיכרון 32 ג'יגה והוא משום מה לא רואים אותו במחשב פשוט "גורנישט" מה עושים?