מדריך | WSA - העברת קבצים מהמחשב שלך להורדות
- 
מ משה ת התייחס לנושא זה ב
- 
@EBA אני בדיוק עובד על תוכנה שתעשה מעין סייר קבצים לWSA 

בקרוב בגיטהאב.
 אם למישהו יש המלצות לצבעים אחרים-אשמח
- 
@EBA אני בדיוק עובד על תוכנה שתעשה מעין סייר קבצים לWSA 

בקרוב בגיטהאב.
 אם למישהו יש המלצות לצבעים אחרים-אשמחפוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! 
- 
פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! 
- 
 א אביב לוין התייחס לנושא זה ב א אביב לוין התייחס לנושא זה ב
- 
(דרך מעניינת לשיוט כללי בקבצים של האימולטור - כבר כתבתי כאן.) עכשיו אני יביא דרך נוספת רק להעברת קבצים מהמחשב >> לתוך ההורדות באימולטור. - תורידו את הADB ואת platform-tools מכאן.
- תורידו את הסקריפט PushFiles.cmd
 תניח את הסקריפט עם התיקייה של הADB. 
 לא באותה תיקייה אלא עם התיקייה!
 כמו בתמונה:
  כדי לדחוף קבצים לתיקיית ההורדות באימולטור - פשוט שים אותם באותה תיקייה ואז גרור ושחרר על הסקריפט. 
 כמו בתמונה:
  - זהו. הקובץ נמצא בהורדות באימולטור.

- 
ס סקרן להבין התייחס לנושא זה ב
- 
(דרך מעניינת לשיוט כללי בקבצים של האימולטור - כבר כתבתי כאן.) עכשיו אני יביא דרך נוספת רק להעברת קבצים מהמחשב >> לתוך ההורדות באימולטור. - תורידו את הADB ואת platform-tools מכאן.
 כמו בתמונה:
  כדי לדחוף קבצים לתיקיית ההורדות באימולטור - פשוט שים אותם באותה תיקייה ואז גרור ושחרר על הסקריפט. 
 כמו בתמונה:

- 
M mdy התייחס לנושא זה ב
- 
- 
 כמו בתמונה:
 כמו בתמונה:

- 
- 
- 
@GIGA איך זה פותר את הבעיה שצריך הקובץ להיות באותו תיקיה עם הסקריפט? @זלמן כתב במדריך | WSA - העברת קבצים מהמחשב שלך להורדות: כדי לדחוף קבצים לתיקיית ההורדות באימולטור - פשוט שים אותם באותה תיקייה ואז גרור ושחרר על הסקריפט. 
- 
@GIGA איך זה פותר את הבעיה שצריך הקובץ להיות באותו תיקיה עם הסקריפט? @זלמן כתב במדריך | WSA - העברת קבצים מהמחשב שלך להורדות: כדי לדחוף קבצים לתיקיית ההורדות באימולטור - פשוט שים אותם באותה תיקייה ואז גרור ושחרר על הסקריפט. @צדיק-וטוב-לו-0 הקובץ באותה תיקיה אבל אתה לא הולך עד לשם כי יש לך את זה בתפריט ההקשר RT*M!! 
- 
@צדיק-וטוב-לו-0 הקובץ באותה תיקיה אבל אתה לא הולך עד לשם כי יש לך את זה בתפריט ההקשר RT*M!! @GIGA אם אני כבר לוקח את הקובץ עד התיקה ששם נמצא הסקריפט, אז מה העסק הגדול לגרור אותו עליו? 
 נראה לי שאני מפספס פה משהו.
- 
@GIGA אם אני כבר לוקח את הקובץ עד התיקה ששם נמצא הסקריפט, אז מה העסק הגדול לגרור אותו עליו? 
 נראה לי שאני מפספס פה משהו.@צדיק-וטוב-לו-0 
 אתה בהחלט לא שם את הקובץ באותה תיקיה, אין צורך.
 אתה שולח את זה דרך תפריט ההקשר.