בקשה | מפות למחשב אופליין
-
@קטלא-קניא
למה שלא תוריד מהמחשב את המפות? -
@קטלא-קניא האם הסתדרת למעיישה?
גם אני אשמח לשמוע על מפות גוגל או סתם מפות טובות להורדה למחשב אופליין, עם מערכת חיפוש טובה, וכו', עדיף עם אפשרות אווירית ותלת מימד... וכו', אשמח ממי שיוכל לסייע ולעזור בענין....
המפות של ווינדוס הניתנן להורדה, כפי מה שאצלי מותקן עכ"פ, מליאה בחיסרונות הנ"ל.. -
@קטלא-קניא אמר בבקשה | מפות למחשב אופליין:
מעודכנים, ברורים?
לפחות זה...
תודהובכל מקרה, יש גם מפות של IGO
בעבר התקנתי את זה למישהו, אני יחפש ותיכף יעלה קישור בל"נ... -
@צדיק-תמים אמר בבקשה | מפות למחשב אופליין:
ובכל מקרה, יש גם מפות של IGO
בעבר התקנתי את זה למישהו, אני יחפש ותיכף יעלה קישור בל"נ...אדרבה, אשמח לקבל קישור, תודה.
-
@צדיק-תמים יש למשל דרך להוריד מפות של עיירות שלמים, למשל מפת בני ברק של הערייה, וכדו', האם יש דרך להורידה, או כמו כל הורדת אתרים, עכ"פ להוריד אותה לאופליין?
באם יש מישהו שמוכן לעשותה? -
@מגדלים אמר בבקשה | מפות למחשב אופליין:
@צדיק-תמים יש למשל דרך להוריד מפות של עיירות שלמים, למשל מפת בני ברק של הערייה, וכדו', האם יש דרך להורידה, או כמו כל הורדת אתרים, עכ"פ להוריד אותה לאופליין?
באם יש מישהו שמוכן לעשותה?יש פה מפת בני ברק - הורדתי מאתר של קשר כשר שמובא שם כל הספר טל'
מפת העיר בני ברק - מפות מעודכן שתפ.pdf
מפת העיר בני ברק - מפות מעודכן שתפ.zip -
@מגדלים אמר בבקשה | מפות למחשב אופליין:
יש למשל דרך להוריד מפות של עיירות שלמים, למשל מפת בני ברק של הערייה, וכדו', האם יש דרך להורידה, או כמו כל הורדת אתרים, עכ"פ להוריד אותה לאופליין?
מפות גוגל וכדומה לא נראה לי שיש סיכוי שתצליח להוריד, רק למצוא מפות שהוכנו מלכתחילה בשביל אופליין, כמו של מייקרוסופט או גרסאות IGO השונות.
-
@צדיק-תמים האם זה יעבוד על מחשב?
מה כן ומה לא?
שאילת תם!