בעיה | מישהו יודע איך מוחקים חשבון מייקרוסופט?
-
יש לי חשבון מייקרוסופט פגום, והמחשב לא מפסיק להודיע לי על זה, זה ממש חופר. אם מישהו יודע איך מוחקים אני ישמח.
תודה! -
יש לי חשבון מייקרוסופט פגום, והמחשב לא מפסיק להודיע לי על זה, זה ממש חופר. אם מישהו יודע איך מוחקים אני ישמח.
תודה!@רפאל1234רפאל מה הכוונה חשבון פגום? תפרט קצת יותר
-
תודה! -
אוף רימון חוסמים.
אתה יכול להעתיק את המידע לכאן?
לגבי השאלה למעלה חשבון פגום זה חשבון שיש לי שכתוב שהפרתי את התקנון. -
אוף רימון חוסמים.
אתה יכול להעתיק את המידע לכאן?
לגבי השאלה למעלה חשבון פגום זה חשבון שיש לי שכתוב שהפרתי את התקנון. -
אם אתה רוצה למחוק לגמרי את החשבון
https://support.microsoft.com/he-il/account-billing/כיצד-לסגור-את-חשבון-microsoft-שלך-c1b2d13f-4de6-6e1b-4a31-d9d668849979 -
הבעייה היא שאני לא זוכר את הסיסמא.
בחשבון הזה השתמשתי מזמן, ובאיפוס ססמא דורשים ממני לכתוב את הססמא האחרונה שאני זוכר, אבל אני לא זוכר כלום... -
בחשבון הזה השתמשתי מזמן, ובאיפוס ססמא דורשים ממני לכתוב את הססמא האחרונה שאני זוכר, אבל אני לא זוכר כלום...@רפאל1234רפאל א"א דרך איפוס סיסמה או שכחתי סיסמה?
-
בחשבון הזה השתמשתי מזמן, ובאיפוס ססמא דורשים ממני לכתוב את הססמא האחרונה שאני זוכר, אבל אני לא זוכר כלום...@רפאל1234רפאל ניסית הגדרות > חשבונות > משפחה ומשתמשים אחרים > שם תחפש את החשבון ההוא ותמחק.?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות