בעיה | כמעט כל דבר שאני פותח במחשב זה כותב לי "לקובץ זה אין אפליקציה משויכת לביצוע פעולה זו"
-
@אביב-לוין אמר בבעיה | כמעט כל דבר שאני פותח במחשב זה כותב לי "לקובץ זה אין אפליקציה משויכת לביצוע פעולה זו":
זה תקלה ברישום עיין כאן תיקון
-
@מומחה-ברמה יש לי רימון
-
@ephraum-tzvi ואז מה זה אומר?
-
פוסט זה נמחק!
-
@מומחה-ברמה שאי אפשר לפתוח את הקובץ שנתת לי כי אפשר להגיע בדרך עקיפה להסרת רימון
-
@ephraum-tzvi מוזר למה אני ברימון ואני מוריד את זה חופשי...
-
@מומחה-ברמה אני מאמין שמדובר על סינון על המחשב עצמו של רימון שא"א לגשת לרישום כלל..
-
@מומחה-ברמה להוריד זה לא הבעיה, אלא לפתוח זה הבעיה
אולי לך פשוט כן אפשר להסיר את הרימון ואני צריך לפתוח את זה ועכשיו יש להם באג באתר שאי אפשר להיכנס באימות.. -
זה מה שקורה כשאני רוצה לפתוח את הקובץ:
-
@ephraum-tzvi תוריד את הקובץ הבא FixMy10_64.exe תשנה את הסיומת מ-exe ל-com ותפתח, לך ללשונית File Associations Fixer וליד EXE לחץ על FIX
-
@ephraum-tzvi הנה קובץ מוכן תלחץ עליו ואז תפעל כפי המשך ההוראות.. https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1612204044256-fixmy10_64.com
-
@מומחה-ברמה אמר בבעיה | כמעט כל דבר שאני פותח במחשב זה כותב לי "לקובץ זה אין אפליקציה משויכת לביצוע פעולה זו":
תשנה את הסיומת מ-exe ל-com ותפתח
זהו שכשאני לוחץ עלזה- לא קורה כלום, המחשב לא מתייחס לזה שלחצתי על הקובץ!!!
-
@ephraum-tzvi והקובץ המוכן?
-
@מומחה-ברמה אמר בבעיה | כמעט כל דבר שאני פותח במחשב זה כותב לי "לקובץ זה אין אפליקציה משויכת לביצוע פעולה זו":
והקובץ המוכן?
מה ששלחת לי מקודם? אמרתי, לא עובד כי יש לי חסימה להסרת רימון במחשב
-
@ephraum-tzvi תחלץ את כל הקבצים האלו לתיקייה חדשה, תפעיל אותם אחד אחד ותאשר.
עריכה: אם יש לך winrar..
-
ניסיתי דרך cmd, הבעיה היא שהוא גם לא נפתח לי, כאילו כלום (הcmd לא נפתח)
-
תפעיל אותם אחד אחד ותאשר.
זה אותו דבר כמו מה ששלחת לי מקודם (כמו בצילום מסך)
-
@ephraum-tzvi דרך אגב נפתח לך סייר קבצים אם כן תוריד את התיקייה תפתח ותאשר את הקבצים שם אחד אחד
אני יעלה עוד דקה..
-
@ephraum-tzvi לא..
-
@מומחה-ברמה כבר העלת ואני חוזר, הבעיה היא לא ההורדה אלא הפתיחה כך שאין באמת למה לדחוס אתזה כי ההדנה חוסמת את זה רק כשאני פותח