בירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?
-
@תורה-צוה-לנו-משה זה אמור לעזור גם למכונה ורטואלית?
-
@תורה-צוה-לנו-משה תעדכן...
אם אפשר להגדיר את זה רק במכונה אז לכאורה זה בוודאי לא מזיק, לא?!
או שבכל מקרה נחכה ל @משחזר-מידע -
@aiib אמר בבירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?:
@תורה-צוה-לנו-משה זה אמור לעזור גם למכונה ורטואלית?
@תורה-צוה-לנו-משה לכאורה כן, אלא אם זה עוקף את הביצועים הוירטואליים של המחשב ופונה ישר לביוס
-
@aiib אנשים זה עובד!!!!!! (בדיקה קצרה, לא העמסתי)
רק שזה משתמש בזיכרון הפיזי שבמחשב, כך שהעליתי מכונה עם 8 גיגה זיכרון כשהזיכרון הפיזי שלי הוא 8 (לפני שבוע היה לי מחשב עם 16.. לכן הגדרתי אותו ככה), וחונק אותו עד הסוף.... -
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?:
@aiib אנשים זה עובד!!!!!! (בדיקה קצרה, לא העמסתי)
רק שזה משתמש בזיכרון הפיזי שבמחשב, כך שהעליתי מכונה עם 8 גיגה זיכרון כשהזיכרון הפיזי שלי הוא 8 (לפני שבוע היה לי מחשב עם 16.. לכן הגדרתי אותו ככה), וחונק אותו עד הסוף....בטח צריך מחשב חזק. זה אמור לסחוווווט את המחשב.
@אמיר @KINGYOS @יוסי-מחשבים חוו"ד ?! -
@תורה-צוה-לנו-משה יש מצב להדרכה לאנשים פשוטים?
-
@aiib אמר בבירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?:
לאנשים פשוטים
חביבי, נראה לי שאני איש הפשוט, אני לא עובר את הרמה של חובבן...
-
@תורה-צוה-לנו-משה אז תסביר...
מה עשית?! -
@aiib אחרי שנכנסתי ל"זיכרון וירטואלי" כנ"ל, הסרתי את הוי מ"נהל אוטומטית..." כך שעכשיו אני יכול להגדיר ידנית את הזיכרון הוירטואלי בכוננים. לכונן D הכנסתי ערך של גודל התחלתי 8196 שזה 8 גיגה, וערך מרבי 16392, שזה כפול מזה, אישרתי, המחשב דרך איתחול מחדש וזהו.
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?:
@aiib אחרי שנכנסתי ל"זיכרון וירטואלי" כנ"ל, הסרתי את הוי מ"נהל אוטומטית..." כך שעכשיו אני יכול להגדיר ידנית את הזיכרון הוירטואלי בכוננים. לכונן D הכנסתי ערך של גודל התחלתי 8196 שזה 8 גיגה, וערך מרבי 16392, שזה כפול מזה, אישרתי, המחשב דרך איתחול מחדש וזהו.
תסביר לו שלב אחרי שלב, לאן להיכנס הוא יבין יותר
-
@avramk100 זה ההמשך של מה שכתבתי לפני כן, אם הוא עקב הוא אמור לדעת.
-
@תורה-צוה-לנו-משה רק אני אחכה ל @משחזר-מידע כדי לדעת אם זה לא יוצר נזק
כי כן ראיתי באחד מהאתרים ששימוש בזכרון וירטואלי אמור להזיק לכונן, כי הרי הוא משמש בכונן למהירות שהוא אולי לא רגיל עבורו -
פוסט זה נמחק!
-
הבעיה שיכולה להגרם לדיסק בשימוש זכרון וירטואלי היא כמות הכתיבות והקריאות לקובץ או ליתר דיוק לתאים שבו מאוחסן הקובץ
מכיוון שבמדיה דיגיטלית יש הגבלת קריאה/כתיבה -
@משחזר-מידע מאיזו כמות שימוש זה מתחיל להיות בעייתי?
-
@משחזר-מידע אמר בבירור | האם ניתן להגדיר ווינדוס 11 בארגז חול?:
הבעיה שיכולה להגרם לדיסק בשימוש זכרון וירטואלי היא כמות הכתיבות והקריאות לקובץ או ליתר דיוק לתאים שבו מאוחסן הקובץ
מכיוון שבמדיה דיגיטלית יש הגבלת קריאה/כתיבהמה הכוונה מדיה דיגיטלית ? לאיזו מדיה אין הגבלה ?