מדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי
- 
@יענקל-ה איזה קובץ יש לך? 
 אם זה odex זה די מסובך, אבל אם זה dex אז אתה פותח אותו דרך העורך מתקדם של שלום כהן@zalmensmok יש לי dex 
 אבל כשאני פותח הוא שואל אותי כמה אופציות
 יש אפשרות לצילום מסך
- 
@zalmensmok יש לי dex 
 אבל כשאני פותח הוא שואל אותי כמה אופציות
 יש אפשרות לצילום מסך
- 
 T THMHE התייחס לנושא זה ב T THMHE התייחס לנושא זה ב
- 
זה אותו עיקרון בכל האנדרואיד רק שהמיקום משתנה בהתאם לסוג דורש הרשאות רוט. 
 אפשר גם לעשות את זה דרך העורך המתקדם של שלום כהן
 עורך מתקדם
 הולכים לקובץSystemUI.apk / smali / com / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettings.smaliעושים חיפוש add עד שנגיע לשורה הזאת .method private addSystemTiles (Landroid / view / ViewGroup; Landroid / view / LayoutInflater;) Vבשביל להוריד את ה WIFI נלחץ על חפש את הבא עד שנגיע לשורה Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addWifiTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) Vונלחץ שוב על חפש את הבא ונגיע לשורה הזאת Landroid / view / ViewGroup; -> addView (Landroid / view / View;) Vונוסיף לו בתחילת השורה # זה יראה ככה # Landroid / view / ViewGroup; -> addView (Landroid / view / View;) Vבשביל נקודה חמה נחפש את השורה Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addHotspotTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) Vושוב נעשה חפש את הבא וכו' 
 ובשביל נתונים נחפש את השורה הזאתLcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addGprsTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) Vמה שכן החיסרון בזה הוא שאחרי הפעלה מחדש השורה נמחקת 
 בהצלחהמקור https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=540887&view=findpost&p=42331360 הודעה על שם 
 אנו מסירים את אריח האזעקה כאשר האזעקה מופעלת + מסירים אריחים סטנדרטיים אחרים (מבחן 4.4.2)@zalmensmok אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי: הולכים לקובץ באיזה תיקיה נמצא הקובץ? 
- 
@zalmensmok אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי: הולכים לקובץ באיזה תיקיה נמצא הקובץ? @חזקיהו אם לא פירקת את האפליקציה זה נמצא בקובץ dex בנתיב הזה SystemUI.apk / classes.dex/ com / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettings.smaliואם פירקת את האפליקציה זה נמצא בנתיב שהבאתי למעלה [השורה הראשונה] 
- 
@חזקיהו אם לא פירקת את האפליקציה זה נמצא בקובץ dex בנתיב הזה SystemUI.apk / classes.dex/ com / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettings.smaliואם פירקת את האפליקציה זה נמצא בנתיב שהבאתי למעלה [השורה הראשונה] @zalmensmok 
 אין לי תקיה QuickSettings.smali
 יכול להיות שזה תקית QuickSettings.
 ![כיתוב בבעיות טעינה] 
- 
@zalmensmok 
 אין לי תקיה QuickSettings.smali
 יכול להיות שזה תקית QuickSettings.
 ![כיתוב בבעיות טעינה] @חזקיהו זה לא תיקיה זה מה שאתה רואה שם שכתוב quick settings 
- 
@חזקיהו זה לא תיקיה זה מה שאתה רואה שם שכתוב quick settings @zalmensmok אז מה כן? 
 איפה מוצאים בסופו של דבר את ה: QuickSettings.smali ???
- 
 עורך מתקדם
 הולכים לקובץSystemUI.apk / smali / com / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettings.smaliעושים חיפוש add עד שנגיע לשורה הזאת .method private addSystemTiles (Landroid / view / ViewGroup; Landroid / view / LayoutInflater;) Vבשביל להוריד את ה WIFI נלחץ על חפש את הבא עד שנגיע לשורה Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addWifiTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) Vונלחץ שוב על חפש את הבא ונגיע לשורה הזאת Landroid / view / ViewGroup; -> addView (Landroid / view / View;) Vונוסיף לו בתחילת השורה # זה יראה ככה # Landroid / view / ViewGroup; -> addView (Landroid / view / View;) Vבשביל נקודה חמה נחפש את השורה Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addHotspotTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) Vושוב נעשה חפש את הבא וכו' 
 ובשביל נתונים נחפש את השורה הזאתLcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addGprsTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) Vמה שכן החיסרון בזה הוא שאחרי הפעלה מחדש השורה נמחקת 
 בהצלחהמקור https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=540887&view=findpost&p=42331360 הודעה על שם 
 אנו מסירים את אריח האזעקה כאשר האזעקה מופעלת + מסירים אריחים סטנדרטיים אחרים (מבחן 4.4.2)@zalmensmok אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי: עושים חיפוש add עד שנגיע לשורה הזאת כדי לערוך באיזה קידוד אני פותח את הקובץ במחשב עם Notepad++ 
 כשאני פתחתי את הקובץ במחשב הוא נראה כך

- 
@zalmensmok אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי: עושים חיפוש add עד שנגיע לשורה הזאת כדי לערוך באיזה קידוד אני פותח את הקובץ במחשב עם Notepad++ 
  @חזקיהו ככה זה אמור להיראות 
- 
@חזקיהו ככה זה אמור להיראות @zalmensmok 
 כשאני פותח את זה בצורה כזו אני לא מוצא בחיפוש את
 Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addWifiTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) V
 תודה
- 
@zalmensmok 
 Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; -> addWifiTile (Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsTileView; Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel $ RefreshCallback;) V
 תודה@חזקיהו אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי: @zalmensmok 
 Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; ->
 תודהאתה צריך לפתוח את הקובץ QuickSettings בלי Model 
- 
@חזקיהו אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי: @zalmensmok 
 Lcom / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettingsModel; ->
 תודהאתה צריך לפתוח את הקובץ QuickSettings בלי Model 
- 
@חזקיהו פתחת קובץ לא נכון, תחפש באותה תיקיה קובץ שהשם שלו הוא QuickSettings.smali 
- 
@חזקיהו פתחת קובץ לא נכון, תחפש באותה תיקיה קובץ שהשם שלו הוא QuickSettings.smali @zalmensmok 
 את הקובץ הזה פתחתי מצ"בQuickSettings.smali
- 
@zalmensmok 
 את הקובץ הזה פתחתי מצ"בQuickSettings.smali@חזקיהו זה נמצא שם אני חושב ה add העשירי 
- 
@חזקיהו זה נמצא שם אני חושב ה add העשירי @zalmensmok אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי: ה add העשירי סליחה על הבורות אבל מזה ADD 
- 
 עורך מתקדם
 אנו מסירים את אריח האזעקה כאשר האזעקה מופעלת + מסירים אריחים סטנדרטיים אחרים (מבחן 4.4.2)@zalmensmok @חזקיהו אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי: עושים חיפוש add עד שנגיע לשורה הזאת תעבור על המדריך שלב שלב ותצליח 
- 
@zalmensmok אמר במדריך | איך לערוך את ההגדרות מהירות [סטטוס בר] בשיאומי: עושים חיפוש add עד שנגיע לשורה הזאת כדי לערוך באיזה קידוד אני פותח את הקובץ במחשב עם Notepad++ 

- 
אחי אך אני מגיע לזה דרך עורך מתקדם של שלום כהןSystemUI.apk / smali / com / android / systemui / statusbar / phone / QuickSettings.smali @trhtkxvyh אתה פותח את האפליקציה systemui.apk ואתה פותח את הקובץ classes.dex ושם אתה הולך לנתיב, רק שאם אתה עושה את זה דרך העורך של שלום כהן אתה לא תראה את הסיומת .smali