בעיה | איחוד מחיצות - למה אני לא מצליח?
-
@שלל אמר בבעיה | איחוד מחיצות - למה אני לא מצליח?:
@eee אמר בבעיה | איחוד מחיצות - למה אני לא מצליח?:
אצלי כנראה בכל זאת זה לא אפשרי לילה טוב!
רק כדאי לוודאות שעשית כמו שאני עשיתי.
העליתי מערכת דרך הבוט - סרגיי סקריליק, דרכו פתחתי את מיני-טול, בחרתי בכונן C, ובתפריט הנפתח ביקשתי הרחבה. הוא הציג לי את כל המיקומים מהם ניתן לקחת נפח, ובחרתי את הכונן שרציתי להפחית.
לאחר מכן, יש לשים לב, אחר שבטוחים שזו הפעולה הרצוייה יש ללחוץ על אישור הפעולה, בצד שמאל - למטה של המסך. לאחר שלוחצים על אפליי, התוכנה מעתיקה תוכן מסויים של הכונן שאתה רוצה להעלים ומכווצת אותו.
זה לוקח כ- 3-4 דקות, אבל זה עובד.
אם ניסית כך ולא עבד, תעדכן.אתה צודק זה עובד לא קלטתי את האופציה הזו של הרחבה (לא צריך דיסק טכנאים אפשרי להתקין מיניטול רגיל על הוונידוס אפילו לא היה לה צורך באיתחול מחדש)
היא צימצמה לי את כל המחיצה (כל פעם חצי עד שספק נמחקה ספק נעלמה מחוסר עניין לציבור)
בקיצור פצצה של תוכנה, וחינמית! -
@itamar25 ניסיתי לעשות כך על התקן חיצוני שלא הצלחתי למחוק לו מחיצה. עשיתי ככל האמור :
הפעל את שורת הפקודה כמנהל. לשם כך, פתח "מתחיל". ולכתוב cmd. כתוצאה "שורת פקודה". לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני ובחר באפשרות "הפעל כמנהל"..
משתמשי Windows 8/10 יכולים להפעיל את שורת הפקודה על ידי לחיצה ימנית על כפתור התחל ובחירה "שורת פקודה (מנהל)".בחלון שנפתח הקלד את הפקודה diskpart ולחץ נכנסתי. פעולה זו תפעיל את כלי קונסולת הדיסק.
הזן את הפקודה list volume ולחץ נכנסתי. החלון יציג את מספרי המחיצות הקיימים להם הם תואמים.
הזן את הפקודה select volume Xאיפה במקום X ציין את מספר המחיצה שברצונך למחוק. ואז לחץ נכנסתי. פקודה זו מציינת שאתה מתכוון לעבוד עם הכרך שנבחר.
הזן את הפקודה delete volume ולחץ נכנסתי. לאחר שלב זה מחיצת הנתונים כולה תימחק.לאחר מכן תוכל לכתוב פקודה exit וסגור את חלון שורת הפקודה.
אבל עכשיו התוצאה היא שהוא לא נפתח בכלל
תמונה:
צילום מ'ניהול דיסקים'
זה כרטיס של 32 ג'יגה ונראה שיש שם עוד חומר בפנים
[האמת שלא היו לי שם דברים שאין להשיגם והוא גם היה די ריק. אבל אני מעלה את הענין לתועלת המתמחים. ובר מן דין - אם יש פיתרון לענין עדיף כמובן] -
התשובה הייתה על השאלה האם אפשר בכל זאת ברמת העקרון
אז כן, כל יום מגיעים אלי DOK וכרטיסים עם מקרים של מחיקות ופגמים בקבצים ומחיצות
והפתרון הוא ע"י תוכנות שיחזור למינהם ...
הם יודעים לגשת למערכת הקבצים בצורה שונה ממערכת ההפעלה .
זאת לפעמים אפילו מציגה ישר את כל הקבצים ואז צריך רק לסמן אותם ולחלץ למחשב
בלי צורך לסרוק את כל הדיסק ו"לשחזר"
UFS Explorer -
@אמיר אם כבר אתה מגיב אשאל האם אתה מנסיון ממליץ על משהו.
וגם האם יש הבדל בין התוכנות אם משחזרים דיסק קשיח או כרטיס SD ??
[האמת שלפני לא הרבה זמן שיחזרתי למישהו כרטיס SD על ידי א' התוכנות שהובאה כאן אבל אני לא זוכר איזה והיכן היא ממוקמת אצלי ואולי זה בכלל במחשב אחר.
כנראה זה היה תכנה שהביא @אלישי ]
ראיתי שערכת -
מה זה התכנה, זה לא קישור מה שהבאת. -
כמדומני כבר כתבתי והבאתי בעבר היכן שהוא
https://mitmachim.top/search?term=UFS Explorer&in=posts&matchWords=all&sortBy=topic.title&sortDirection=desc&showAs=posts