הסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!
- 
@יוסי-הגאון אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יכול להיות שאומרים שזה מתקפת סייבר אני קיבלתי הודעה כזאת: החברה הטובים 
 (סין)
 לקחו אחריות על הפריצה של פייסבוק.
 נכון לעכשיו מבקשים 2 טריליון דולר בביטקויין
 לשיחרור הרשתלוידעת כמה זה אמיתי!! @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: 2 טריליון דולר בביטקויין יש בכלל למישהו סכום כזה? בעצם כן  
- 
הנה הודעה שפורסמה ביוסף אפליקציות...: "חברה הודעה נוספת חשובה  ️ ️כל המשתמשים בחוסם הפרסומות 
 של Adguard ודומיו !
 השרת המרכזי שלהם נמצא בחוות השרתים של פייסבוק ולכן יתכנו בעיות רבות למשתמשים בגוגל ,יוטיוב ועוד' !
 פתרון: להשבית אותו עד לחזרה לשגרה (ולהזהר עד אז מוירוסים של ג'אווה סקריפט למיניהם )שלכם תמיד יוסף אפליקציות  " "
- 
@ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: 2 טריליון דולר בביטקויין יש בכלל למישהו סכום כזה? בעצם כן  @חראשו אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: 2 טריליון דולר בביטקויין יש בכלל למישהו סכום כזה? בעצם כן  הקישור חסום לי... 
- 
@חראשו אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: 2 טריליון דולר בביטקויין יש בכלל למישהו סכום כזה? בעצם כן  הקישור חסום לי... @ירושלים-שלי אין שם מידע רציני... זה בסדר... רק כתוב שם שאפל שווה 2 טריליון דולר... 
- 
לפי השמועות התקלה נובעת מהחיסון השלישי. פייסבוק חוקרת מה ההשפעה של הלא מחוסנים.  
- 
לפי השמועות התקלה נובעת מהחיסון השלישי. פייסבוק חוקרת מה ההשפעה של הלא מחוסנים.  
- 
@ירושלים-שלי אין שם מידע רציני... זה בסדר... רק כתוב שם שאפל שווה 2 טריליון דולר... @אדי-המתכנת אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @ירושלים-שלי אין שם מידע רציני... זה בסדר... רק כתוב שם שאפל שווה 2 טריליון דולר... הא, תודה רבה  
- 
יש מצב שזה יקח כמה ימים???   
- 
יש מצב שזה יקח כמה ימים???   @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יש מצב שזה יקח כמה ימים???   תראו שאפשר להסתדר בלי זה 
- 
@ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יש מצב שזה יקח כמה ימים???   תראו שאפשר להסתדר בלי זה @למדן-וחסיד אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יש מצב שזה יקח כמה ימים???   תראו שאפשר להסתדר בלי זה ברור שאם יהיה סביר שלא יתאבדו. אבל, זה נצרך... 
- 
ניסתי לעלות עכשיו מוצר שהגיע מאלי אקספרס לפיד דרך האפליקציה של אלי אקספרס ונתקל בשגיאה...  
- 
@ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יש מצב שזה יקח כמה ימים???   תראו שאפשר להסתדר בלי זה @למדן-וחסיד אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יש מצב שזה יקח כמה ימים???   תראו שאפשר להסתדר בלי זה אז במה כן משתמשים, טלגרם? 
- 
@למדן-וחסיד אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יש מצב שזה יקח כמה ימים???   תראו שאפשר להסתדר בלי זה אז במה כן משתמשים, טלגרם? @ברמן אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @למדן-וחסיד אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יש מצב שזה יקח כמה ימים???   תראו שאפשר להסתדר בלי זה אז במה כן משתמשים, טלגרם? כן, יש להם יותר מ 4 מיליון מצטרפים חדשים 
- 
@למדן-וחסיד אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יש מצב שזה יקח כמה ימים???   תראו שאפשר להסתדר בלי זה אז במה כן משתמשים, טלגרם? 
- 
- 
׳כלכליסט׳: ברקע התקלה העולמית ירידות חדות במניות הטכנולוגיה. פייסבוק נופלת ב-5.8%, טוויטר מוחקת 6.6%, גוגל נחתכת ב-3.4%, אמזון ואפל מאבדות 3%. 
- 
@ברמן אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @למדן-וחסיד אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: @ירושלים-שלי אמר בהסבר | אפל' וואטספ קרסה ברחבי העולם, גם בישראל!: יש מצב שזה יקח כמה ימים???   תראו שאפשר להסתדר בלי זה אז במה כן משתמשים, טלגרם? כן, יש להם יותר מ 4 מיליון מצטרפים חדשים @יוסי-הגאון 15 מיליון 
- 
@יוסי-הגאון 15 מיליון @אבא-לו יעלה צ'יקצק 
- 
@אבא-לו יעלה צ'יקצק