המלצה | דפדפן מומלץ! | Edge
-
@a0533057932 כי מסתמא של גוגל התאמן הכי הרבה - משתמשים בו הרבה יותר
-
@מתכנת-חובב אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
@a0533057932 כי מסתמא של גוגל התאמן הכי הרבה - משתמשים בו הרבה יותר
כמה פעמים בדיוק אתה רשמת לו תרגום שונה בשביל שילמד?
-
@a0533057932 הוא לא לומד רק ככה אלא גם מהניסיון ה"אישי" שלו ועוד הרבה דברים שאין לי כוח להסביר בשעה כזו (אם אתה רוצה אתה יכול לחפש את הפרקים בפודקאסט "עושים טכנולוגיה" שם יש סדרה על "בינה מלאכותית והבנת שפה טבעית")
-
@מתכנת-חובב אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
@a0533057932 הוא לא לומד רק ככה אלא גם מהניסיון ה"אישי" שלו ועוד הרבה דברים שאין לי כוח להסביר בשעה כזו (אם אתה רוצה אתה יכול לחפש את הפרקים בפודקאסט "עושים טכנולוגיה" שם יש סדרה על "בינה מלאכותית והבנת שפה טבעית")
מה שמייקרוסופט הרבה יותר טוב מגוגל זה תרגום טכנולוגי
בשאר הדברים היה לי הרושם שגוגל יותר טוב
אבל זה ניסיון אישי שלי
ותרגום משפטים לא משנה שישתמשו באותו משפט פעם אחת או מיליון
אותו תרגום של הראשון יראה גם המיליון
אלא אם ישנו באמצע -
@a0533057932 וודאי שאני מדבר שהוא משתנה ובדיוק מזה הוא לומד - הוא מנתח את השינויים ו"מבין" מה ההבדלים ביניהם ומקיש את זה למשפטים אחרים
-
לא יודע על מה אתם מדברים אני השתגעתי מהתרגום באדג' כשהוא לא היה במצב רוח הוא כתב במקום מה שכתוב משהו כמו "ב2015 ביום ש..." וחפר לי עברתי לפייר פוקס הוא הרבה פחות יפה אבל מבחינת נוחות הוא הרבה יותר נח יש מלא תוספים לדוג' לתרגום אני משתמש בתוסף תרגום שמתרגם ל3 שפות שבחרתי על ידי 4 מילונים גוגל, יהאו, בינג, דייפל וגם עם אופציה להקשיב ואני פשוט מסמן את הטקסט והוא מייד נותן לי סימן של תרגום אני לוחץ והוא פותח מצורף הדגמה למי שעדין לא השתכנע...
תרגום דפי אינטרנט - Mozilla Firefox 2021-09-30 18-46-42.mp4
קיצור אם אתם בוחרים דפדפן לפי התרגום אז תבחרו פיירפוקס -
@מנחם-ציון אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
לא יודע על מה אתם מדברים אני השתגעתי מהתרגום באדג' כשהוא לא היה במצב רוח הוא כתב במקום מה שכתוב משהו כמו "ב2015 ביום ש..." וחפר לי עברתי לפייר פוקס הוא הרבה פחות יפה אבל מבחינת נוחות הוא הרבה יותר נח יש מלא תוספים לדוג' לתרגום אני משתמש בתוסף תרגום שמתרגם ל3 שפות שבחרתי על ידי 4 מילונים גוגל, יהאו, בינג, דייפל וגם עם אופציה להקשיב ואני פשוט מסמן את הטקסט והוא מייד נותן לי סימן של תרגום אני לוחץ והוא פותח מצורף הדגמה למי שעדין לא השתכנע...
תרגום דפי אינטרנט - Mozilla Firefox 2021-09-30 18-46-42.mp4
קיצור אם אתם בוחרים דפדפן לפי התרגום אז תבחרו פיירפוקסאיזה תוסף? התרגום הדבר היחיד שהפריע לי לעבור לפיירפוקס
-
-
@מנחם-ציון
יש את זה בכרום! -
@יוסי-הגאון את התוסף?
הגיוני...
רימון לא נותן להתקין תוספים בכרום...
חוץ מזה שכרום שיגע לי את השכל ואני מעדיף פיירפוקס... -
@מנחם-ציון אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
@יוסי-הגאון את התוסף?
הגיוני...
רימון לא נותן להתקין תוספים בכרום...
חוץ מזה שכרום שיגע לי את השכל ואני מעדיף פיירפוקס...במה הוא שיגע לך את השכל
-
@יוסי-הגאון אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
יש את זה בכרום?
בהחלט
ראה בעמוד הגיטאהב של התוסף:
קישור ישיר לקובץ zip (אם מנסים לטעון את ה-crx הוא לא נותן להפעיל את התוסף כי הוא לא רשום בחנות של כרום...):
https://github.com/FilipePS/Traduzir-paginas-web/releases/download/v9.4.1/TWP.9.4.1.Chromium.zip -
@צדיק-תמים אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
יש את זה בכרום
בהחלט
ראה בעמוד הגיטאהב של התוסף:
קישור ישיר לקובץ crx:
https://github.com/FilipePS/Traduzir-paginas-web/releases/download/v9.4.1/TWP.9.4.1.crxתודה רבה!
אע''פ שהתכוונתי לומר שיש גם לכרום, מצטער שלא הבהרתי את עצמי טוב
(אין צורך להוסיף סימן שאלה ) -
אע''פ שהתכוונתי לומר שיש גם לכרום, מצטער שלא הבהרתי את עצמי טוב
(אין צורך להוסיף סימן שאלה )ככה הבנתי מההודעה של @מנחם-ציון...