המלצה | דפדפן מומלץ! | Edge
-
@יוסי-הגאון אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
עיצוב
לא יודע מה אתך.
לדעתי - אנשי הUX/UI שלהם עבדו שעות נוספות.ומבחינת תוספים.
א. בחנות של Edge לא חסר תוספים, ובלי קשר - בסך הכול החנות די בתהליכי הקמה.
ב. אם זה לא מספיק לך - Edge מאפשרת להוסיף תוספים ישירות מחנות כרום. -
@מישהו12 אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
לא מדוייק חיקוי.
מי שהתחיל עם זה היה כרום, ומיקרוסופט חיקו את היצירה שלהם ובנו את אדג'
גוגל בנו את כרומיום ושחררו את קוד המקור.
מאז התבססו עליו הרבה דפדפנים-המרכזי בינהם כרום, אך גם Brave לדוגמא.עכשיו גם MS לקחו את קוד המקור של כרומיום. -
מי שהתחיל עם זה היה כרום, ומיקרוסופט חיקו את היצירה שלהם ובנו את אדג'
זה לא משנה מי התחיל.
משנה מי כרגע יותר יעיל. -
@שלמה123 אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
הי חברים!
אני יודע שפה ושם היו כאלה שאמרו שהם משתמשים בEdge - אבל רציתי לומר בצורה ישירה.
הדפדפן Edge הינו דפדפן מדהים ומומלץ!
נכון, עד השנה האחרונה הוא לא באמת היה משהו.
אבל בשנה האחרונה מיקרוסופט לא הפסיקו לשכלל במלא פיצ'רים ועיצוב מודרני חזזקק!נכון. זה נשמע מיושן.
אבל תאמינו לי, כרום הוותיק הוא המיושן... .המלצה שלי:
קחו את Edge לניסיון של שבוע.
תתאימו אותו אישית בצורה שתהיה לכם הכי נוחה (תעברו על ההגדרות!) - ואז תגיבו מה דעתכם.
בהצלחה!הא, וסליחה על הפתיחה הלא מוצלחת ... .
כל מילה!!!
היום הדפדפן הזה הוא שמנהל את הזיכרון בצורה הכי חכמה, מהיר וחלק, ונעים לעין, עם המון פיצרים.אחיו המבוסס גם הוא על כרומיום, זוחל אחריו.
מאחל בהצלחה לשני הצדדים.
(רק שיעדכנו אותי מי בסוף הכי טוב....)@מישהו12 אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
הם על אותו קוד מקור.
אדג' זה חיקוי של כרום.
ומה בכך?
מה המעלות שראית באדג' על כרום (חוץ מזלילת זיכרון) בעיצוב ובתוספים לדעתי כרום מוביל
אין תוספים שאפשר להתקין בכרום ולא באדג', כנראה אתה משתמש בגירסא הישנה של כרום!
-
@שלמה123 כמו שכבר אמרו כאן - גם אני חושב שהתרגום הוא היתרון הגדול ולא רק בתמיכה בתצוגה מימין לשמאל ותיכה בשינוי שפה באמצע שורה (שאז כרום הופך את כל המשפט והופך אותו לבלתי קריא) אלא גם באיכות התרגום עצמה ואני יוסיף משהו שאולי ישמע קצת לא הגיוני אבל לדעתי אפליקציית התרגום של מיקרוסופט מתרגמת יותר טוב מטרנסלייט אפילו במצב אופליין
-
@מתכנת-חובב אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
@שלמה123 כמו שכבר אמרו כאן - גם אני חושב שהתרגום הוא היתרון הגדול ולא רק בתמיכה בתצוגה מימין לשמאל ותיכה בשינוי שפה באמצע שורה (שאז כרום הופך את כל המשפט והופך אותו לבלתי קריא) אלא גם באיכות התרגום עצמה ואני יוסיף משהו שאולי ישמע קצת לא הגיוני אבל לדעתי אפליקציית התרגום של מיקרוסופט מתרגמת יותר טוב מטרנסלייט אפילו במצב אופליין
למה לא הגיוני?
זה שני מילונים שונים לחלוטין -
@a0533057932 כי מסתמא של גוגל התאמן הכי הרבה - משתמשים בו הרבה יותר
-
@a0533057932 כי מסתמא של גוגל התאמן הכי הרבה - משתמשים בו הרבה יותר
כמה פעמים בדיוק אתה רשמת לו תרגום שונה בשביל שילמד?
-
@a0533057932 הוא לא לומד רק ככה אלא גם מהניסיון ה"אישי" שלו ועוד הרבה דברים שאין לי כוח להסביר בשעה כזו (אם אתה רוצה אתה יכול לחפש את הפרקים בפודקאסט "עושים טכנולוגיה" שם יש סדרה על "בינה מלאכותית והבנת שפה טבעית")
-
@a0533057932 הוא לא לומד רק ככה אלא גם מהניסיון ה"אישי" שלו ועוד הרבה דברים שאין לי כוח להסביר בשעה כזו (אם אתה רוצה אתה יכול לחפש את הפרקים בפודקאסט "עושים טכנולוגיה" שם יש סדרה על "בינה מלאכותית והבנת שפה טבעית")
מה שמייקרוסופט הרבה יותר טוב מגוגל זה תרגום טכנולוגי
בשאר הדברים היה לי הרושם שגוגל יותר טוב
אבל זה ניסיון אישי שלי
ותרגום משפטים לא משנה שישתמשו באותו משפט פעם אחת או מיליון
אותו תרגום של הראשון יראה גם המיליון
אלא אם ישנו באמצע -
@a0533057932 וודאי שאני מדבר שהוא משתנה ובדיוק מזה הוא לומד - הוא מנתח את השינויים ו"מבין" מה ההבדלים ביניהם ומקיש את זה למשפטים אחרים
-
לא יודע על מה אתם מדברים אני השתגעתי מהתרגום באדג' כשהוא לא היה במצב רוח הוא כתב במקום מה שכתוב משהו כמו "ב2015 ביום ש..." וחפר לי עברתי לפייר פוקס הוא הרבה פחות יפה אבל מבחינת נוחות הוא הרבה יותר נח יש מלא תוספים לדוג' לתרגום אני משתמש בתוסף תרגום שמתרגם ל3 שפות שבחרתי על ידי 4 מילונים גוגל, יהאו, בינג, דייפל וגם עם אופציה להקשיב ואני פשוט מסמן את הטקסט והוא מייד נותן לי סימן של תרגום אני לוחץ והוא פותח מצורף הדגמה למי שעדין לא השתכנע...
תרגום דפי אינטרנט - Mozilla Firefox 2021-09-30 18-46-42.mp4
קיצור אם אתם בוחרים דפדפן לפי התרגום אז תבחרו פיירפוקס -
@מנחם-ציון אמר בהמלצה | דפדפן מומלץ! | Edge:
לא יודע על מה אתם מדברים אני השתגעתי מהתרגום באדג' כשהוא לא היה במצב רוח הוא כתב במקום מה שכתוב משהו כמו "ב2015 ביום ש..." וחפר לי עברתי לפייר פוקס הוא הרבה פחות יפה אבל מבחינת נוחות הוא הרבה יותר נח יש מלא תוספים לדוג' לתרגום אני משתמש בתוסף תרגום שמתרגם ל3 שפות שבחרתי על ידי 4 מילונים גוגל, יהאו, בינג, דייפל וגם עם אופציה להקשיב ואני פשוט מסמן את הטקסט והוא מייד נותן לי סימן של תרגום אני לוחץ והוא פותח מצורף הדגמה למי שעדין לא השתכנע...
תרגום דפי אינטרנט - Mozilla Firefox 2021-09-30 18-46-42.mp4
קיצור אם אתם בוחרים דפדפן לפי התרגום אז תבחרו פיירפוקסאיזה תוסף? התרגום הדבר היחיד שהפריע לי לעבור לפיירפוקס
-
-
@מנחם-ציון
יש את זה בכרום! -
@יוסי-הגאון את התוסף?
הגיוני...
רימון לא נותן להתקין תוספים בכרום...
חוץ מזה שכרום שיגע לי את השכל ואני מעדיף פיירפוקס...