בעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.
- 
@ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: @yaakovsas מה זה שק''ט? שק"ט = שקע טעינה @ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: אני מתכוונת בכללי שמכניסים מטען צריך לשחק איתו הרבה זמן עד שהוא 'נקלט' כשמכניסים מטען - לאיזה שקע? העגול או השני? @צדיק-תמים תודה על ההסבר. השקע העגול. 
- 
@צדיק-תמים תודה על ההסבר. השקע העגול. @ירושלים-שלי יש אפשרות שייתכן והיא תעזור 
 לפרק את הפלאפון ולנקות את המגעים של השק"ט ע"י מברשת שינים טבולה באלכוהול
 (בזהירות בלי הרבה נוזל -לטבול ולנער.) ולחכות שייתיבש ולסגור.
 בלי אחריות....
- 
@צדיק-תמים תודה על ההסבר. השקע העגול. @ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: השקע העגול אם זה השקע העגול אז זה חלק שנשלף ואפשר להחליף אותו 
 אגב ככה הוא נראה

- 
@ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: השקע העגול אם זה השקע העגול אז זה חלק שנשלף ואפשר להחליף אותו 
 אגב ככה הוא נראה
  @elazar אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: @ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: השקע העגול אם זה השקע העגול אז זה חלק שנשלף ואפשר להחליף אותו 
 אגב ככה הוא נראה
  איפה אפשר להשיג (בבני ברק)? 
- 
@elazar אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: @ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: השקע העגול אם זה השקע העגול אז זה חלק שנשלף ואפשר להחליף אותו 
 אגב ככה הוא נראה
- 
 אגב ככה הוא נראה
- 
@צדיק-תמים תודה על ההסבר. השקע העגול. @ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: השקע העגול אם זה השקע העגול אז זה הכי קל אתה פותח את הפלאפון מרים קצת את שתי הברזלים של השקע טעינה סוגר את הפלאפון ותוך 3 דקות יש לך שקע טעינה מצוין 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: השקע העגול אם זה השקע העגול אז זה הכי קל אתה פותח את הפלאפון מרים קצת את שתי הברזלים של השקע טעינה סוגר את הפלאפון ותוך 3 דקות יש לך שקע טעינה מצוין @אחד-מאנש כן העגול, יש לזה מדריך עם תמונות אולי? 
- 
@אחד-מאנש כן העגול, יש לזה מדריך עם תמונות אולי? @ירושלים-שלי לא נראה לי שצריך איזה מדריך פשוט תפתח את הפלאפון ותגביה קצת את 2 הברזלים (אני מסמן לך בתמונה שהביאו למעלה) 

- 
@אחד-מאנש כן העגול, יש לזה מדריך עם תמונות אולי? @ירושלים-שלי עולה כמה אגורות בעלי 
- 
@ירושלים-שלי לא נראה לי שצריך איזה מדריך פשוט תפתח את הפלאפון ותגביה קצת את 2 הברזלים (אני מסמן לך בתמונה שהביאו למעלה) 
  @אחד-מאנש תודה רבה רבה  
- 
@ירושלים-שלי עולה כמה אגורות בעלי @אלחנן-רובינשטיין לא חסר לי חלק. כנראה שיש חלק שאפשרי לסדר... 
- 
@אלחנן-רובינשטיין לא חסר לי חלק. כנראה שיש חלק שאפשרי לסדר... @ירושלים-שלי בעיקרון עם זה בעיה במגעים תנסה לנקות עם אלכהול (בעדינות) 
- 
@ירושלים-שלי בעיקרון עם זה בעיה במגעים תנסה לנקות עם אלכהול (בעדינות) @ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: בעיקרון עם זה בעיה במגעים תנסה לנקות עם אלכהול (בעדינות) לפי מה שהוא כתב כאן אני חושב שהוא הסתדר @אחד-מאנש תודה רבה רבה 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: בעיקרון עם זה בעיה במגעים תנסה לנקות עם אלכהול (בעדינות) לפי מה שהוא כתב כאן אני חושב שהוא הסתדר @אחד-מאנש תודה רבה רבה @אחד-מאנש עדיין לא ניסתי, מקווה לנסות בימים הקרובים. 
- 
@ירושלים-שלי בעיקרון עם זה בעיה במגעים תנסה לנקות עם אלכהול (בעדינות) @אלחנן-רובינשטיין אמר בבעיה | שקע הטענה ב-C2 נדפק.: @ירושלים-שלי בעיקרון עם זה בעיה במגעים תנסה לנקות עם אלכהול (בעדינות) תודה רבה  
- 
איפה בדיוק החלק הזה??  
 מצאתי אותו בצד השני של המכשיר  
- 
לא עוזר!  
- 
לא עוזר!  @ירושלים-שלי אז צריך להחליף את החלק זה או להזמין בעלי אקספרס או לקנות במעבדה או בירושלים אצל @שלמה-ווייס או אצלי בביתר