בקשת מידע | אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד
-
@יושב-אהלים כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
וחוצמזה שאפשר לכבות את הסינון בסיסמא...
בכל חסימה על סמארטפונים אפשר לכבות את החסימה עם סיסמה
(אני יודע זאת מניסיון על רימון, נטספארק, קרלין, וסייפטק ונראה לי שגם ב"אתרוג מובייל") -
@יושב-אהלים כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
מאוד בסיסי, אפר להסיר את האפליקצייה ושלום על הסינון
גם רימון ואתרוג אפשר להסיר ברגע (פשוט מוציאים את הסטיק)
-
@ברוך כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
מגן עובד בצורה שהכל פתוח חוץ מכמה אפליקציות בודדת כמו אינסטגרם פייסבוק טיק טוק וכו'...
העיקרון של "מגן" זה לסנן אתרים גרועים באמת (כגון אלימות ופריצות גמורה וכו') ולחסום רשתות חברתיות זה לא חסימה שמיועדת לחרדים אלא לדתיים מסורתיים וכו'
-
@מתושלח-הבבלי אין כזה דבר בכלל רימון על סטיק כי אין רימון בסים רק תוכנה על המחשב אפליקציה לטלפן או וויפי
-
@yossboss כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
אין כזה דבר בכלל רימון על סטיק כי אין רימון בסים רק תוכנה על המחשב אפליקציה לטלפן או וויפי
יש, אתה קונה סים של אתרוג ואומר לרימון שאתה רוצה לעבור לרימון ואז יש להם חסימה על הסים (שאלתי את רימון בטלפון זה מה שאמרו לי) (כמובן שאפשר גם בתוכנה עם VPN)
-
החסימה מלפני שנתיים השתפר בהרבה לא ידוע לי היום על פריצות שקיים .
כיום גם על סמסונג וגם על שיומי יש נוקס ולא ניתן לאפס את המכשיר דרך הריקוברי האופציה לא קיימת.
לגבי זה שאתמול איפס את המכשיר כנראה יש לך גרסה לא עדכנית ולא מותקן לך נוקס או מותקן אבל לא עדכני.
לגבי הדפדפן עד כמה שידוע לי בקרוב הולך לצאת סינון תמונות בדפדפן כמו בנטפרי.
-
@pinir כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
כיום גם על סמסונג וגם על שיומי יש נוקס ולא ניתן לאפס את המכשיר דרך הריקוברי האופציה לא קיימת.
אתה מתכוון לMDM? כי נוקס זו מערכת הMDM של Samsung. היא לא קיימת בשיאומי. בשיאומי יש דבר דומה שאם אני זוכר נכון קוראים לו מצב ארגוני.
-
פוסט זה נמחק!
-
@מתושלח-הבבלי ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון לגבי החסינות
-
פוסט זה נמחק!
-
@yossboss כתב בבקשת מידע | האם מישהו מכיר את אפליקציית כשר פליי לאנדרואיד ויכול לתת מידע על רמת ההגנה וחסינות הפריצה? זה יועיל לי מאוד.:
@מתושלח-הבבלי ממש ממש ממש ממש ממש לא נכון לגבי החסינות
תכתוב לי בפרטי בבעיות שנתקלת, אדאג שיגיע להנהלה.