בקשת מידע | גיבוי מסמכים לפני התקנת וינדוס מחדש
-
@אני-אני-1 אמר בבקשת מידע | גיבוי מסמכים לפני התקנת וינדוס מחדש:
רק שאלה- אם יש כונן d: גם כן' מה שם לעשות
במקרים רבים אם יש כונן D מובנה במחשב אז כל המסמכים שמורים שם, במיוחד כשמערכת ההפעלה מותקנת על SSD אז רוב הטכנאים האחראיים מוסיפים עוד קשיח בשביל החומר, תבדוק בתיקיית השורש של D אם יש שם תיקייה בשם USERS/משתמשים (לפעמים מעבירים כל תיקיית משתמש בנפרד לדוגמא הורדות, מסמכים, שולחן עבודה וכו') ותבדוק אם משקל התיקייה תואם למשקל הקבצים במחשב, אם תמצא שכן אז ככל הנראה לא תצטרך שום גיבוי רק התקנה נקייה על C והמסמכים ישארו כמו שהם בD (רק לאחר ההתקנה יהיה צורך שו"פ להפנות את תיקיית USERS לD או כל תיקיית משתמש בנפרד לדוגמא הורדות, מסמכים, שולחן עבודה וכו'),
לגבי תוכנה למציאת מפתחות איקטוב קיימים תשתמש עם זה -
@שלמה-ווייס
תודה ממש! אני יבדוק בהמשך בע"ה [כרגע המחשב לא לפני]אז אני שואל כעת כך: אם הכונן D ריק לגמרי [SSD חדש] אפשר להעביר את התיקיה הנ"ל מכונן c עם כל המסמכים לd כמו שאמר @משה-מזרחי ואח"כ לבצע התקנה רק על D ?
או לחילופין - האם אפשר להתקין את מערכת הפעלה על הD ולמחוק מה C את כל התכנות [זה נשמע יותר מורכב].
-
@משה-מזרחי אמר בבקשת מידע | גיבוי מסמכים לפני התקנת וינדוס מחדש:
תוכל לנתק *אותו מהמחשב
*את השני (C כרגע)
-
@שלמה-ווייס @משה-מזרחי
איזה יופי של עזרה תודה!
ומה יקרה לדיסק הקיים [היינו זה שמותקן בו כרגע מערכת הפעלה] איך למחוק את הוינדוס חוץ מהמסמכים [סליחה על הבורות], וגם מה יקרה לאופיס ושאר תוכנות?? -
@אני-אני-1 הוא ישאר כמו שהוא, את אופיס תצטרך להתקין מחדש בווינדוס החדש ותוכל להשתמש במפתח האיקטוב שתשלוף בעז"ה ע"י התוכנה שהבאתי מקודם, ואת הקבצים תעתיק מתיקיית USERS/משתמשים שנמצאת בתיקיית השורש של כונן C הקיים
-
@שלמה-ווייס
נפלא!
עכשיו שאלה אחרונה בעניין זה [אני מקווה..]
מעניין לענין האם ה'אאוט נט' ו'וידאוף' שמותקנים כעת שם - יימחקו? [לפי דרך @משה-מזרחי אין שאלה כי הכל נמחק ממש] -
-
[לפי דרך @שלמה מזרחי אין שאלה כי הכל נמחק ממש]
אין הבדל בדרכים
לפי כולם
בהתקנת ווינדוס מחדש דרך הביוס כל התוכנות נמחקות
כולל הכל
חומר לא תמיד -
@a0533057932
זאת אומרת שגם אם יש לי C ו D , ובמקרה היתה מותקנת תוכנה מסויימת בD: , ומתקינים על C וינדוס תימחק התכנה בD ,כן ? -
@a0533057932
זאת אומרת שגם אם יש לי C ו D , ובמקרה היתה מותקנת תוכנה מסויימת בD: , ומתקינים על C וינדוס תימחק התכנה בD ,כן ?אם זה תוכנה מותקנת היא תימחק (לא הקבצים שלה)
אם זה תוכנה ניידת כלומר שניתן להעתיק את הקבצים והיא תעבוד
היא לא תימחק
ובכל מקרה הקבצים שעומדים על כונן D לא ימחקו -
@a0533057932
זאת אומרת ש'וידאוף' ו'אאוטנט -לחסימת אינטרנט' הם תוכנה, ועל אף שהם לא מופיעים ברשימת התכניות?! -
@a0533057932
זאת אומרת ש'וידאוף' ו'אאוטנט -לחסימת אינטרנט' הם תוכנה, ועל אף שהם לא מופיעים ברשימת התכניות?!וודאי