בקשת מידע | הגדלת הדרייב
-
@ברוך אמר בבקשת מידע | הגדלת הדרייב:
והיה קישור לקבל דרייב שיתופי בחינם !
-
@חצקל אמר בבקשת מידע | הגדלת הדרייב:
@חיים-חי אמר בבקשת מידע | הגדלת הדרייב:
וכמו כן לאלו שנתנו לך את זה יש להם גישה לזה, כך שהחומר שם לא מוגן וחסוי.
בהגדרות החברים באחסון השיתופי לא מופיע אף אחד חוץ ממני, מהיכן אתה לוקח את מה שכתבת?
למנהל האוניברסיטה יש אפשרות
-
@חצקל
אכן כמו ש SH774 כתב לך, וכמו כן אתה יכול לבדוק ב'ניהול חברים', ותראה שאתה מוגבל שם בשינוי ההגדרות, והבעלים של הדרייב יש לו גישה מלאה לכל הקבצים, ואין לך אפשרות לשנות זאת.
נ.ב. אם הייתי מרחיק לכת באופן קיצוני, אז הייתי אומר שאחד שיש לו דרייב שיתופי פיראטי בתוך החשבון גוגל הרגיל שלו, אז ברגע שגוגל יעלו עליו, אז גם כל החשבון שלו (שכולל בתוכו את המייל והלוח שנה, והתזכורות וכו') מסומן בחברת גוגל בסימון אדום, וכל החשבון כבר לא בטוח, אם כי שלא נראה לי שגוגל אי פעם ירחיקו לכת עד כדי לחסום את כל החשבון (מלבד את הדרייב).
לי בעבר היה לי כאלו דרייב'ים, ופשוט מחקתי את זה מהחשבון שלי.
כמובן שבשביל זה אפשר לפתוח עוד חשבון גוגל רזרבי.
בכל אופן למעלה כבר כתבתי את הסיבה למה אני לא משתמש בזה מצד שעדיין לא מצאתי היתר הילכתי ברור בנושא, ואשמח לשמוע בנושא. -
נ.ב. אם הייתי מרחיק לכת באופן קיצוני, אז הייתי אומר שאחד שיש לו דרייב שיתופי פיראטי בתוך החשבון גוגל הרגיל שלו, אז ברגע שגוגל יעלו עליו, אז גם כל החשבון שלו (שכולל בתוכו את המייל והלוח שנה, והתזכורות וכו') מסומן בחברת גוגל בסימון אדום, וכל החשבון כבר לא בטוח, אם כי שלא נראה לי שגוגל אי פעם ירחיקו לכת עד כדי לחסום את כל החשבון
???????
<(מלבד את הדרייב).גם לא נכון
הם לאנוגעים בחומר שבדרייב הפרטי -
@a0533057932 אמר בבקשת מידע | הגדלת הדרייב:
נ.ב. אם הייתי מרחיק לכת באופן קיצוני, אז הייתי אומר שאחד שיש לו דרייב שיתופי פיראטי בתוך החשבון גוגל הרגיל שלו, אז ברגע שגוגל יעלו עליו, אז גם כל החשבון שלו (שכולל בתוכו את המייל והלוח שנה, והתזכורות וכו') מסומן בחברת גוגל בסימון אדום, וכל החשבון כבר לא בטוח, אם כי שלא נראה לי שגוגל אי פעם ירחיקו לכת עד כדי לחסום את כל החשבון
???????
<(מלבד את הדרייב).גם לא נכון
הם לאנוגעים בחומר שבדרייב הפרטיהם אכן לא נוגעים בדרייב הפרטי, אבל פשוט לי שמי שיש לו דרייב פיראטי, אז הוא מבחינתם הפר את זכויות היוצרים שלהם ואת התקנון שלהם, ולפי החוקים הבינלאומים שלהם הם יכולים לחסום לו את הכל, אבל כמו שאמרתי הם לא יעשו זאת, כי זה הטיפשות הכי גדולה לחברה כמו גוגל להתעסק בזוטות האלו. וזה כמו שמייקרוסופט לא מתעסקים עם אלה שמאקטבים את הווינדוס שלהם עם kms.
ובפרט שהדרייב נמצא בין בריכה של מתחרים כבדים כמו onedrive ודרופבוקס ו mega ו box ו iclode והרשימה ארוכה, כך שהם לא מחפשים לעקוב ולהקשות על המשתמשים שבחרו בשירות שלהם. -
אז הוא מבחינתם הפר את זכויות היוצרים שלהם ואת התקנון שלהם,
הוא הפר?
הוא עבר על התקנון?
מי שעבר זה מי שחילק ללא הגבלה וגם זה בספק