Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אורי תודה!
@אורי אם היה לי את קוד המקור אולי הייתי מצליח להוסיף אימוג'ים... חבל שאין.באסה
@מישהו12 להוסיף באפס ובאחד?
@אורי למשל.
@מישהו12 @אורי אני יכול לעשות decompile לרמה של java כך שרק יהיה חסר לכם את השמות משתנים וכו' שזה נראה לי ה decompile מייצר
@מפתחים גם אני יכול לעשות את זה. אבל תודה על הרצון הטוב. (במה אתה משתמש? JADX?)
@אורי תאמת שאני לא משתמש כי אין לי אבל פעם מצאתי בגוגל פלי אפליקצייה שעושה את זה מושלם
@מפתחים נראה אותך מקמפל את זה בחזרה.
@אורי תלמד אותנו איך מוסיפים פריסת מקלדת. כלומר, תווים אני יודע להוסיף, אבל איך לעשות שזה יופיע ב"רשימת השפות"
@אורי אמר בלהורדה | מקלדת משודרגת לשיאומי:
א) פיתרון של הבאג של המחיקה בחזרה.
מאד מודה לך שאתה משקיע בשביל כולם שלא ע"מ לקבל פרס אבל עדיין אצלי יש את הבאג כשרוצים לתקן מספר טלפון אין אפשרות למחוק מספר
הבאג של תיקון מספרים נראה לי שזה הבעיה הכי גדולה בלי גירסא מישהו אמר לי אם הבעיה קשורה ל RTL בספר טלפונים
@מישהו12 בסיעתא דשמיא הצלחתי להוסיף מספרים כשיטת קלט. גם סידרתי את הסרגל של ההשעיה. והוספתי אייקון חדש מוצלח יותר.
תוכל למצוא את זה בהודעה המקורית.
@אורי תודה רבה. תוכל להסביר איך אתה מוסיף פריסה?
@יוסי1212 שים לב שבהערות ובמקומות נוספים הבאג תוקן. לדעתי הבעיה היא שהמכשיר "מכבה" את המקלדת כשהוא מגיע למספרים, במקום אותיות ולכן החזור לא משמש למחיקת האות האחרונה, שזה דבר שמוגדר בתוך המקלדת. אני אנסה לעבוד על זה. נראה מה ייצא...
@מישהו12 עריכה מאוד מסובכת של הסמאלי. היה צריך סייעתא דשמייא גדולה כדי להצליח בזה.
(ואין לי ממש כוח לכתוב הכל...) למה? אתה צריך שפה שלישית?
@מישהו12 אמר בלהורדה | מקלדת משודרגת לשיאומי:
תוכל להסביר איך אתה מוסיף פריסה?
למשל, אם ארצה להוסיף שפה חדשה?
@אורי אני רואה שכולם מרוצים מהקלדת א"כ הבאג רק אצלי?
@אורי אני רוצה לנסות להוסיף אימוג'ים כפריסה נפרדת.
@יוסי1212 לא. הוא גם אצלי. אבל רק במספר שבאנשי קשר. בכל מקום אחר אין אותו.
@מישהו12 רעיון נחמד. אנסה את זה.
@אורי אין לי בעיה גם לעשות את זה. יש מצב אתה מעלה לי מקלדת שהוספת בה עוד פריסה למשל של צרפתית או אין לי מושג מה כדי שתהיה עוד פריסה?