שיתוף | אוצר החכמה חינמי מיוחד לבין הזמנים
-
יישר כוח
-
@מזרחי-י אמר באוצר החכמה חינמי מיוחד לבין הזמנים:
לתועלת הציבור אוצר החכמה פתחו את המאגר לציבור הרחב במיוחד לבין הזמנים כאן
יש לי אוצר החכמה גרסה 15 - קניתי בכסף מלא, ואני נהנה ממנו מאוד.
בקורונה אוצר החכמה נפתח לציבור חינם - ולא נהניתי מהממשק החדש, וגם עכשיו ניסיתי, ויש בו משהו לא חלק.
יתכן שאני לא יודע להפעיל אותו נכון, אבל זה מוזר, זה לא אמור להיות יותר נח ופשוט וקל יותר לשימוש ?
אני בטוח שזה הרבה יותר משודרג, אבל תכלס' בשבילי זה יותר מורכב ומסובך, יתכן שאני היחיד שמרגיש ככה.
דווקא חשבתי כמה פעמים לשדרג, אבל אחרי שניסיתי באתר את הממשק החדש, חזרתי בי.
אני מאוד מקווה שאני לא הורס לחברה את שמם הטוב, כי אני קניתי ואני נהנה מאוד !!! רק מעניין אותי אם אני היחיד שחושב ככה או שישנם עוד, וא"כ אולי אפשר לבקש שיפור בעניין הנ"ל.
-
@s-y אמר באוצר החכמה חינמי מיוחד לבין הזמנים:
@שמעיה ראיתי עוד מישהו שלא נהנה מהממשק החדש, יתכן שזה ענין של הרגל, אגב עד הגירסא האחרונה הממשק היה כמו הישנים ולא השתנה ורק באתר זה היה הממשק החדש, ורק בגרסה האחרונה הם שינו את הממשק
חבל שלא ידעתי, חשבתי שככה זה נראה בשדרוג הביתי ג"כ.
האם ישנה אפשרות לשדרג ולהישאר עם הממשק הישן ?
-
הממשק החדש הוא רק בגירסה 19 גירסה 18 הינה עם הממשק הישן התועלת היחידה שיש בבמשק החדש שהוא נותן גישה ישירה למפרשי האוצר אם אין לך מפרשי האוצר אין לך צורך בממשק החדש
אפשר ללכת למשרד שלהם בירושלים והם יחליפו לך את הממשק
המלצה שלי עדיף לך לנסות מישהו שיש לו גרסה 18 ולהחליף איתו מכיון שלשדרג לממשק החדש גירסה 19 עולה בערך 900 ש"ח וחבל -
@0527174308 אמר באוצר החכמה חינמי מיוחד לבין הזמנים:
המלצה שלי עדיף לך לנסות מישהו שיש לו גרסה 18 ולהחליף איתו מכיון שלשדרג לממשק החדש גירסה 19 עולה בערך 900 ש"ח וחבל
אבל יש לו 15 ולא 19
@שמעיה אמר באוצר החכמה חינמי מיוחד לבין הזמנים:
יש לי אוצר החכמה גרסה 15 - קניתי בכסף מלא, ואני נהנה ממנו מאוד.
וחוץ מזה אתה בנושא שלא קשור לזה אז גם אם לא נתייחס לחריגה מהנושא עדיין לפחות תתייג