דרייברים ל MTK כל הסוגים - להורדה
-
שלום וברכה
דרייברים ל MTK שונים מדרייברים של חברות מוכרות כמו סמסונג ודומיו. השוק - בעיקר הסיני, מוצף במכשירי mtk עם המון סוגי מעבדים שונים, וכל מכשיר דורש דרייברים אחרים,
חיפוש בגוגל של דרייברים ל MTK יניב לכם המון תוצאות אבל לא בהכרח יעזור למחשב שלכם לקלוט את המכשיר,
ולעיתים גם ידרוש ביטול אכיפת חתימת מנהלי ההתקנים של ווינדוס.
אני יצרף כעת שלושה סוגי דרייברים ל MTK, התנסיתי בכולם, לא תמיד כל אחד יעבוד לכם במכשיר שלכם, וגם אין טעם לרוץ להתקין את שלושתם, כי חלקם בהתקנה מסירים את הדרייברים הקודמים שהתקנתם ל MTKעריכה: לאחר ניסיון עם המון מכשירי MTK תנסו תחילה את הדרייברים האחרונים הסוג השלישי ( Driver_Auto_Install) הוא יעיל מאוד ברוב המקרים.
(כמו כן לצורך שימוש בפסטבוט השתמשו ב ADB המלא הרשמי שגוגל מספקת ולא בADB הבסיסי והחלקי והלא מעודכן שקיים בהרבה מקומות בפורום. למרות שבגדול זה מספיק, אבל בפתיחת בוטלואדר בהרבה מכשירים זה לא יעיל והמכשיר לא יקלט במצב פסטבוט. אולי בהזדמנות אני יעלה פוסט מסודר עם הורדות והוראות.)MTK_USB_All_v1.0.8
התקנת הדרייברים הללו היא אוטומטית ומהירה, מסיר דרייברים קודמים, ברוב המכשירים והמקרים זה יעזור לכם,
קרדיט ליוצר @yair התותח!!
להורדה מכאן
סיסמת חילוץ: 1234
פחות מוצלח לשימוש במצב פסטבוט.QcomMtk_Driver_Setup_V2.0.1.1
הדרייברים האלו גם מאוד מוצלחים ויעבדו ברוב המכשירים,
טובים גם למצב פסטבוט,
מומלץ להתקנה לפני שימוש ב adb
קרדיט ל @yos שהביא לי את זה
להורדה מכאןDriver_Auto_Installer_EXE_v5.1
עם הדרייברים האלו אני משתמש כשהשתיים הקודמים נכשלו
בעיקר יעיל לצריבה במקומות שהאחרים נכשלו
הוא מסיר בצורה יסודית דרייברים מיותרים ורק אז מתקין,
להורדה מכאן
מקור יוניהרץ.דרייברים למצב fastboot
תיקון שגיאת: אין אפשרות לטעון מנהל התקן בווינדוס 11
במחשבים עם ווינדוס 11 המעודכן בהרבה מקרים בעת צריבה ב SP FLASH ייתכן והמכשיר לא ייקלט ויקפוץ לכם שגיאה כמו בתמונה :
אני מצרף כאן דרייברים שמסדרים את זה:
דרייברים mtk התקנה ידנית.zipשימו לב כי בנוסף לדרייברים הללו שאותם מתקינים ידנית דרך מנהל ההתקנים,
צריך להתקין גם את הדרייברים הראשונים ברשימה בתחילת המדריך: MTK_USB_All_v1.0.8הצירוף של 2 הדרייברים הללו פתר לי בס''ד עד היום תמיד את השגיאה שצילמתי בתמונה כאן.
(אני מתאר לעצמי שרוב מי שמתעסק עם צריבות יודע להתקין דרייברים ידניים, ואם לא אז מי שיש לו קישור למדריך עם תמונות על התהליך, אז שישלח לי כדי שאני יוסיף את זה למדריך.)
בהצלחה.
-
@משה-144 אמר בדרייברים ל MTK כל הסוגים - להורדה:
גלל הבעיות של דרייב בנטפרי+רוט באנדרואיד עם התקלה בנטפרי
הבעיה של נטפרי נפתרה
http://forum.netfree.link/topic/8807/בעיה-בתעודת-אבטחה-chrome-for-android/63 -
@yeh אמר בדרייברים ל MTK כל הסוגים - להורדה:
@משה-144 אמר בדרייברים ל MTK כל הסוגים - להורדה:
גלל הבעיות של דרייב בנטפרי+רוט באנדרואיד עם התקלה בנטפרי
הבעיה של נטפרי נפתרה
http://forum.netfree.link/topic/8807/בעיה-בתעודת-אבטחה-chrome-for-android/63ממש תודה על הבשורה,
אכן הדפדפן שלא עבד לי חזר לעבוד
בכל מקרה עם הדרייב עדיין לא הסתדר לי
העליתי את הדרייברים הראשונים למגיקוד
https://send.magicode.me/send-file/file/826d4085cb06b517e04405f581451c34890f5c3d/view
זמין למשך יומיים
מי שמוכן להעלות לדרייב דחוס עם סיסמא ולהביא קישור, יעזור מאוד.עריכה:
(שיניתי בדפדפן לתצוגה של מחשב ו)
עדכנתי את הרשאות השיתוף,
יש גישה כעת לכולם,
בהצלחה. -
@giter-yid אמר בדרייברים ל MTK כל הסוגים - להורדה:
@משה-144 עכשיו כולם עובדים.
בעצם אולי עדיף שתעשה לשניים הראשונים כמו השלישי שהעלית למתמחים.
עכ"פ תודה רבה!אילו רק יכולתי,
הם גדולים מדי,
ואי אפשר להעלותם לפורום. -
@ירידה-לצורך-עליה
למכשירי אנדרואיד עם מעבד mtk -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
התקנתי את הדרייברים השני והשלישי למחשב בשביל נגן M390pro (לא משנה שלא עזר) אבל מאז הבלוטוס במחשב לא עובד כלומר לא מופיע לי האופציה של הדלק בלוטוס
לא פה-
ולא פה (כלומר לא מופיע לי אופציית הפעל-וא"א להתחבר בלי זה)-
עשיתי הסרת הדרייבר של הבלוטוס ולא עזר יש למי שהוא (@משה-144 ) איך לעזור? -
@פדאל כתב בדרייברים ל MTK כל הסוגים - להורדה:
התקנתי את הדרייברים השני והשלישי למחשב בשביל נגן M390pro (לא משנה שלא עזר) אבל מאז הבלוטוס במחשב לא עובד כלומר לא מופיע לי האופציה של הדלק בלוטוס
לא פה-
ולא פה (כלומר לא מופיע לי אופציית הפעל-וא"א להתחבר בלי זה)-
עשיתי הסרת הדרייבר של הבלוטוס ולא עזר יש למי שהוא (@משה-144 ) איך לעזור?זה לא נראה לי קשור, בכל אופן את השלישי התקנתי על יותר מ 100 מחשבים, בעת שליטה מרחוק. ומעולם לא התלוננו.
בכל מקרה לי זה קורה לפעמים ההיעלמות של הבלוטוס אחרי עדכוני ווינדוס, אצלי תמיד זה הסתדר לבד אחרי הפעלה מחדש.
-
@פדאל כתב בדרייברים ל MTK כל הסוגים - להורדה:
@משה-144 עשיתי הפעלה מחדש לא עוזר ,מופיע לי במנהל התקנים סמל הבלוטוס עם שגיאה
ושאני עושה עדכון מופיע לי כזה דבר אני לא יודע מה זה אומר ולא מצאתי כזה דבר
אם יש לך איך לעזור לי אשמח מאוד (אם לא תגיד שלא.)לא, אני לא יודע לעזור, כדאי אולי לפתוח נושא חדש בעזרה הדדית מחשבים, ואולי המומחים במחשבים יידעו לעזור לך.
נ.ב. אם יתברר שזה 100% בגלל הדרייברים אז תעדכן.
שאני יסיר את זה מכאן.נ.ב. למרות שאת האמצעי לא התקנתי ב 100 מחשבים, אבל יצא לי להשתמש איתו כמה פעמים ולא זכור לי תקלות.
-