איך אני משנה תמונה בפרופיל בפורום פה?
- 
דחוף מאוד 
- 
דחוף מאוד @יהונתן-קולדצקי אמר בדחוףףףףףףףף איך אני משנה תמונה בפרופיל בפורום פה?: דחוף מאוד רק ממוניטין מסוים זה אפשרי 
- 
@יהונתן-קולדצקי אמר בדחוףףףףףףףף איך אני משנה תמונה בפרופיל בפורום פה?: דחוף מאוד רק ממוניטין מסוים זה אפשרי @צמא-לדעת-0 כמה? 
- 
@צמא-לדעת-0 כמה? 
- 
דחוף מאוד @יהונתן-קולדצקי 
 תוכל ליצור קשר עם ההנהלה - https://mitmachim.top/contact
- 
@צמא-לדעת-0 אבל אני חייב לדעת זה דחוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
- 
@צמא-לדעת-0 אבל אני חייב לדעת זה דחוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @יהונתן-קולדצקי עוד שניה ירחיקו אותך 
- 
@צמא-לדעת-0 אבל אני חייב לדעת זה דחוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @יהונתן-קולדצקי אמר בדחוףףףףףףףף איך אני משנה תמונה בפרופיל בפורום פה?: @צמא-לדעת-0 אבל אני חייב לדעת זה דחוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומה זה יעזור? הרי גם אסור לבקש לייקים/מוניטין... 
- 
@יהונתן-קולדצקי עוד שניה ירחיקו אותך 
- 
@mosheש1 אמר בדחוףףףףףףףף איך אני משנה תמונה בפרופיל בפורום פה?: איך בכלל יש לך תמונה עכשו מן הסתם הוא התחבר לפורום דרך גוגל... 
- 
לא יעזור שתכתוב דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 
 מה שאולי יעזור זה לבטל שיוך גוגל בפרופיל
- 
לא יעזור שתכתוב דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 
 מה שאולי יעזור זה לבטל שיוך גוגל בפרופיל@צור אמר בדחוףףףףףףףף איך אני משנה תמונה בפרופיל בפורום פה?: לא יעזור שתכתוב דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 
 מה שאולי יעזור זה לבטל שיוך גוגל בפרופילעשיתי את זה וזה לא עזר כלום 
- 
 ח חברים נעל נושא זה ב- ח חברים נעל נושא זה ב-
- 
@צור אמר בדחוףףףףףףףף איך אני משנה תמונה בפרופיל בפורום פה?: לא יעזור שתכתוב דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 
 מה שאולי יעזור זה לבטל שיוך גוגל בפרופילעשיתי את זה וזה לא עזר כלום @יהונתן-קולדצקי אמר בדחוףףףףףףףף איך אני משנה תמונה בפרופיל בפורום פה?: צור אמר בדחוףףףףףףףף איך אני משנה תמונה בפרופיל בפורום פה?: לא יעזור שתכתוב דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 
 מה שאולי יעזור זה לבטל שיוך גוגל בפרופילעשיתי את זה וזה לא עזר כלום אז תעשה כפי שכתבתי לך לעיל.