נוקיה 215 הכי זול
-
@tophone גם בכשרים יש 2 סוגים, כשר אורגינל, עם צלילים חסידיים וכו', ויש כשר ללא כל זה.
שניהם עם מקשים עברית, שניהם עם חותמת.
לכאורה 200 זה השני.
החילוק גם בתיבות סים, בשני הוא לא קולט סים כשר בתיבת סים 1, והסים נחסם.@מתחיל אמר בנוקיה 215 הכי זול:
@tophone גם בכשרים יש 2 סוגים, כשר אורגינל, עם צלילים חסידיים וכו', ויש כשר ללא כל זה.
שניהם עם מקשים עברית, שניהם עם חותמת.
לכאורה 200 זה השני.
החילוק גם בתיבות סים, בשני הוא לא קולט סים כשר בתיבת סים 1, והסים נחסם.השני פשוט מזוייף, החותמת נעשית בסין.
-
@דוד-עמוס אמר בנוקיה 215 הכי זול:
@tophone נכון זה מוכשרים אבל יש עליהם אחריות בחנויות הם נותנים שנה אחריות במחיר קצת יותר לא 200 ש"ח כמו שהוא אמר
המחיר במודעות הוא 200 ש"ח
-
@משהקפלן נראה שברובם זה כולל ניוד אני יביא לך קישור למישהו שאני יודע שמוכר בזול
@יוסל-ה-0 אמר בנוקיה 215 הכי זול:
המודעה למעלה מוכרים ללא ניוד כלל.
-
@יוסל-ה-0 אמר בנוקיה 215 הכי זול:
המודעה למעלה מוכרים ללא ניוד כלל.
-
@ישראל770 אמר בנוקיה 215 הכי זול:
@משהקפלן באיזה עיר מוכרים את זה?
פורסם במודיעין עילית בלוחות המודעות של בתי הכנסת
-
-
@tophone זה שיש הלוגמה של ועדת הרבנים זה לא אומר כלום אני יכול לחרוט לך על הפלאפון אם תרצה גם את הסמל של סוכר בכמות גבוהה או מרצדס הכל אפשרי זה לא אומר שזה באמת ועדת הרבנים סה"כ שינו לו את הamiשיתמוך כשר וזהו למה להאמין לכל הלוקשים שמוכרים לכם ומביאים מכשירים מעלי באבא בקרטונים ואח"כ מביאם קופסאות של נוקיה ומוכרים לך
-
@tophone זה שיש הלוגמה של ועדת הרבנים זה לא אומר כלום אני יכול לחרוט לך על הפלאפון אם תרצה גם את הסמל של סוכר בכמות גבוהה או מרצדס הכל אפשרי זה לא אומר שזה באמת ועדת הרבנים סה"כ שינו לו את הamiשיתמוך כשר וזהו למה להאמין לכל הלוקשים שמוכרים לכם ומביאים מכשירים מעלי באבא בקרטונים ואח"כ מביאם קופסאות של נוקיה ומוכרים לך
-
-
-
@מתחיל ההבדל שהם מביאים מכשירים איכותיים יותר מאשר המחבושים של עלי באבא עם הקורוזיה במחסנים
-
@ילדנזק מה לעשות שאת הנוקיה 215 רכשתי ב300 ש"ח עובר לסוחר, ואת הG 10 ב128 ש"ח.
והמציאות בשטח מוכיחה את עצמה.
לא דיברתי על הפיצ'יפקס מסביב, רק על איכות השמע והדיבור שלו.
ציפיתי מנוקיה למשהו אחר.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!