נוקיה 215 הכי זול
-
@קטונתי יכול להיות שזה לא כשר (שם רשום אפציה אחת עם נגן והשניה כשר אבל אני לא יודע כי לדעת באמת צריך להחזיק את המכשיר פיזית) ושלי ודאי כשר
-
@קטונתי מודיעין עילית טופ פון אבל אני לא יודע אם זה עדיין המחיר (לכן לא כתבתי עד עכשיו)יכול להיות שזה השתנה (היה מבצע)
-
@משהקפלן אמר בנוקיה 215 הכי זול:
היום כבר מפרסמים ב200 ש"ח
לא כשר (אני יודע שכתוב הולוגרמה) - מקשים בשפה זרה (אומרים בערבית) - והאחריות לא קיימת (ככה אומרים)
-
@tophone נכון זה מוכשרים אבל יש עליהם אחריות בחנויות הם נותנים שנה אחריות במחיר קצת יותר לא 200 ש"ח כמו שהוא אמר
-
@tophone נכון זה מוכשרים אבל יש עליהם אחריות בחנויות הם נותנים שנה אחריות במחיר קצת יותר לא 200 ש"ח כמו שהוא אמר
-
@tophone אמר בנוקיה 215 הכי זול:
@דוד-עמוס ב200₪!
האבסורד זה השקרים שיש במודעה...המודעה בשם משהו כמו "MOSHIPHON" וכותבים שיש לוח עברי, ואת זה יש רק בכשרים.
אולי זו כוונתך שיש שקרים במודעה. -
@משהקפלן אמר בנוקיה 215 הכי זול:
היום כבר מפרסמים ב200 ש"ח
לא כשר (אני יודע שכתוב הולוגרמה) - מקשים בשפה זרה (אומרים בערבית) - והאחריות לא קיימת (ככה אומרים)
-
@tophone גם בכשרים יש 2 סוגים, כשר אורגינל, עם צלילים חסידיים וכו', ויש כשר ללא כל זה.
שניהם עם מקשים עברית, שניהם עם חותמת.
לכאורה 200 זה השני.
החילוק גם בתיבות סים, בשני הוא לא קולט סים כשר בתיבת סים 1, והסים נחסם. -
@מתחיל בכשר אין 2 סימים. וכן אם השימוש רק בסים 2 קח בחשבון שלא יעבוד לך פלאפון ורמי לוי ככה שיותר שווה לקנות ג'י 10. היה כבר מישהו שתקלקל לו ופנה לנקודת האחריות שהם אומרים והוא לא ידע על מה מדובר