מדריך איך להתקין אפליקציה עם סיומת xapk
-
מכיון שברוב הגירסאות אין חנות נורמאלית לשיאומי, אז בד"כ מורידים מ apkpure הבעיה היא שלפעמים הוא מוריד קבצי xapk שהמערכת לא מזהה
אז ככה לוקחים את העורך של סופר
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1618997180591-עורך-apk-סופר.apkחשוב שלא ייבאתם את הפריימורק בתור מערכת כי זה לא עובד [אם ייבאתם תעשו ניקוי נתונים]
לוחצים על האפליקציה לחיצה קצרה שורה שנייה כתוב אנטיפילציה לוחצים על זה בוחרים appt [אני חושב, לא עם המספר 2]
וחתימה ברירת מחדל ו ok
וזהו, לא תמיד זה נותן להתקין
בהצלחה -
מכיון שברוב הגירסאות אין חנות נורמאלית לשיאומי, אז בד"כ מורידים מ apkpure הבעיה היא שלפעמים הוא מוריד קבצי xapk שהמערכת לא מזהה
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1618997180591-עורך-apk-סופר.apkחשוב שלא ייבאתם את הפריימורק בתור מערכת כי זה לא עובד [אם ייבאתם תעשו ניקוי נתונים]
לוחצים על האפליקציה לחיצה קצרה שורה שנייה כתוב אנטיפילציה לוחצים על זה בוחרים appt [אני חושב, לא עם המספר 2]
וחתימה ברירת מחדל ו ok
בהצלחה@zalmensmok apkpur מתקין ומחלץ אוטומטי קבצי xapk
-
@zalmensmok apkpur מתקין ומחלץ אוטומטי קבצי xapk
@זונדל-גרנד זה לוקח לו הרבה יותר זמן מהעורך של סופר
-
וחתימה ברירת מחדל ו ok
בהצלחה@zalmensmok קובץ xapk בד"כ פשוט מכיל כמה סוגים של הapk, או מכיל גם OBB, אפשר לפתוח את זה עם 7zip וכד ולהתקין לבד.
-
@zalmensmok קובץ xapk בד"כ פשוט מכיל כמה סוגים של הapk, או מכיל גם OBB, אפשר לפתוח את זה עם 7zip וכד ולהתקין לבד.
@שמואל אבל זה קצת יותר מסובך כי צריך את התקייה lib וצריך לשנות את השם של החבילה שמכילה את התקייה הזאת [כי א"א להעתיק את זה לתוך data אם זה לא נמצא שם [בתוך אפליקציה אחרת]
-
@zalmensmok קובץ xapk בד"כ פשוט מכיל כמה סוגים של הapk, או מכיל גם OBB, אפשר לפתוח את זה עם 7zip וכד ולהתקין לבד.
-
@אנדרואיד-מומחה אמר במדריך איך להתקין אפליקציה עם סיומת xapk:
@שמואל אמר במדריך איך להתקין אפליקציה עם סיומת xapk:
OBB
נראה לי odd לא?
יכול להיות, לא זוכר.
-
@אנדרואיד-מומחה אמר במדריך איך להתקין אפליקציה עם סיומת xapk:
@שמואל אמר במדריך איך להתקין אפליקציה עם סיומת xapk:
OBB
נראה לי odd לא?
יכול להיות, לא זוכר.
@שמואל זה יכול להיות גם kotlin זה תלוי איך היוצר קרא לזה
-
@שמואל אבל זה קצת יותר מסובך כי צריך את התקייה lib וצריך לשנות את השם של החבילה שמכילה את התקייה הזאת [כי א"א להעתיק את זה לתוך data אם זה לא נמצא שם [בתוך אפליקציה אחרת]
@zalmensmok אשמח לפירוט
-
@zalmensmok אשמח לפירוט
@חייםבמים12 לגבי מה?
-
@חייםבמים12 לגבי מה?
@zalmensmok איפה לשים כל דבר.
מה שאני פירקתי עד עכשיו יצא אוסף מוזר של קבצים -
מה שאני פירקתי עד עכשיו יצא אוסף מוזר של קבצים@חייםבמים12 הוא בונה אותו לבד לקובץ להתקנה
-
@חייםבמים12 הוא בונה אותו לבד לקובץ להתקנה
@zalmensmok מי בונה מה?
-
מה שאני פירקתי עד עכשיו יצא אוסף מוזר של קבצים@חייםבמים12 אמר במדריך איך להתקין אפליקציה עם סיומת xapk:
מה שאני פירקתי עד עכשיו יצא אוסף מוזר של קבצים
הוא לא כתב לפרק
-
@zalmensmok מי בונה מה?
@חייםבמים12 האפליקציה שהעליתי לשם
זה עורך אפליקציות שסופר תרגם אותו -
@אנדרואיד-מומחה obb!
-
י יוסי מחשבים העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב-
-
וחתימה ברירת מחדל ו ok
בהצלחה@zalmensmok אמר במדריך איך להתקין אפליקציה עם סיומת xapk:
וחתימה ברירת מחדל ו okזה לוקח שעות!!! אין משהו יותר מהיר?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות