להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
@הנני-העני אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@fshlomo אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
טקסט מודגש
מה זה אומר?השתמשת בגירסא ישנה.
הורד את החדשה והעלה תמונה.
להורדת החדשה לחץ . גירסא: 2.3.1.0טקסט מודגש
-
טקסט מודגש
הבדיקה לא הסתיימה.
המתן והעלה תמונה -
טקסט מודגש
הבדיקה לא הסתיימה.
המתן והעלה תמונהטקסט מודגש
אותו דבר
-
@fshlomo
אוקי , כעת לחץ על ה i בעיגול שליד ה x הראשון שיש לך.
והעלה תמונה. -
@fshlomo
אוקי.
אז הכל טוב אצליך. מלבד 3 (2) דברים.- ייתכן והמעבד לא נתמך. אך כיוון שלא פורסם האם כן או לא - כתוב בצבע צהוב
- רכיב הdirectx לא קיים \ עדכני - לכן יש x אדום
- רכיב הtpm לא קיים \ מופעל \ בגירסא 2.0 - לכן יש x אדום
מקווה שעזרתי לך , יום טוב.
-
לעניין הapk , יש התקדמות.
מידע ישן:
https://www.geektime.co.il/google-switches-from-apks-to-app-bundles/
https://www.tgspot.co.il/google-trash-apk-in-its-store-for-aab/
החדש:
https://www.tgspot.co.il/amazon-to-use-aab-files-also-in-its-app-store/
תוכן הכתבה:
גם אמזון תתמוך בקבצי AAB בחנות האפליקציות שלה
בתחילת החודש הנוכחי הכריזה גוגל (Google) כי בכוונתה להיפרד מקבצי ה-APK ששימשו עד כה לצורך הפצתן של אפליקציות אנדרואיד, ולחייב מפתחים לעבור לקבצים חדשים מסוג AAB (ר"ת Android App Bundle) כאשר הם מעלים אפליקציות ל-Play Store. כעת מודיעה אמזון (Amazon) כי תיישר קו, ותאפשר העלאת אפליקציות בקבצי AAB גם לחנות שלה.בניגוד לגוגל, אמזון לא תחייב מפתחים לעבור לקובץ החדש – החנות שלה תוסיף לתמוך הן בקבצי ה-APK הקיימים, והן בקבצי AAB. נראה כי המטרה העיקרית היא לאפשר למפתחים להעלות את אותה האפליקציה לשתי החנויות מבלי שיידרשו ליצור עבורה גרסה נוספת. קבצי AAB אמורים להיות גם קטנים יותר מקבצי APK של אותן האפליקציות, מה שאמור לחסוך בעלויות העברת המידע ולקצר את זמני ההורדה.
להכרזתה של אמזון חשיבות כפולה: מעבר לכך שחנות האפליקציות שלה משרתת את בעלי המכשירים מבוססי האנדרואיד שאמזון מייצרת בעצמה, החנות הזה תהיה גם המקור העיקרי לאפליקציות אנדרואיד בעבור מערכת ההפעלה Windows 11. בכך אם כן נמנע מצב שבו אפליקציות היו עשויות שלא להגיע לחנות של אמזון – ומשם ל-Windows 11 – בשל העדר תמיכה בקבצי AAB ובהנחיות החדשות של גוגל.
עוד חדש. בעניין הapk + בעניין תצוגה כהה.
apk:
למרות המהלך של גוגל: כנראה שכן נוכל להריץ אפליקציות אנדרואיד על Windows 11
אחרי שבחודש שעבר נראה כי גוגל תקעה מקל בגלגלים של אחת מההכרזות המעניינות של מיקרוסופט לווינדוס 11, אמזון נראית כמו הדרך שלה לגשר על הפערבתחילת החודש הודיעה גוגל כי החל מהחודש הבא מפתחים לא יוכלו להגיש יותר אפליקציות בפורמט שהפך לשם נרדף לאפליקציות באנדרואיד – APK – ויצטרכו לעבור להגיש את האפליקציות בפורמט חדש (בערך). כן, יש לכך המון יתרונות על הנייר למפתחים ולמשתמשים כאחד, אבל מי שנראה שעמדה לסבול מהמהלך היא מיקרוסופט – שהודיעה כי תריץ אפליקציות אנדרואיד בווינדוס 11 והמהלך של גוגל סינדל אותה היפותטית. אבל נראה שיש פתרון.
אמזון תתמוך ב-AAB, מתישהו
ווינדוס 11 אמנם לא תתמוך ישירות ב-Android App Bundles (נכון לעכשיו), אבל בהכרזה על ווינדוס 11 הודיעה מיקרוסופט כי תאפשר הרצה של אפליקציות אנדרואיד דרך sideloading (התקנה חיצונית שלא מחנות האפליקציות) של קובצי APK ישירות ממערכת ההפעלה או דרך חנות האפליקציות של אמזון – והיא ככל הנראה תהיה הדרך של מיקרוסופט לגשר על הפער.בהודעה לקונית יחסית הודיעה אמזון כי חנות האפליקציות שלה צפויה ליישר קו עם גוגל, ותתמוך בפורמט שהציגה החברה עוד ב-2018 ושכעת צפוי להפוך לברירת המחדל לאפליקציות ב-Play Store. “חנות האפליקציות של אמזון עובדת על תמיכה בפורמט החדש (AAB). למפתחים עבור חנות האפליקציות שלנו, לצד פורמט ה-APK אנו עובדים על תמיכה ב-app bundles בכל סוגי האפליקציות שיוגשו”, נכתב בהודעה שפרסמה אמזון.
אמזון גם מנתה בהודעה את היתרונות שמאפשר הפורמט החדש, כמו אפליקציות קטנות יותר, והבהירה כי בניגוד לגוגל – היא לא תדרוש ממפתחים להגיש אפליקציות חדשות ב-AAB. עם זאת, אמזון לא נקבה בתאריך שבו יתאפשר המעבר ל-AAB, אלא רק שהיא עובדת על שדרוג החנות שלה כדי לאפשר זאת.
המהלך, כאמור, אמור להיות הפיתרון עבור מיקרוסופט להרצת אפליקציות אנדרואיד על ווינדוס 11, בהתחשב בשיתוף הפעולה שעליו הכריזה הענקית מרדמונד אמזון ושבמסגרתו תתאפשר הורדת אפליקציות אנדרואיד מהחנות של אמזון למערכת ההפעלה החדשה.
חשוב לציין שנכון להיום יש עדיין אפליקציות בפורמט APK ב-Play Store, והמפתחים לא מחויבים לשנות זאת – כי המעבר ל-AAB הוא חובה רק לאפליקציות חדשות. במצב כזה, העובדה שווינדוס 11 תתמוך נייטיב בפורמט תאפשר הרצה של כל האפליקציות הללו, לצד היכולת להתקין אפליקציות אנדרואיד דרך החנות של אמזון. עם זאת, לא מעט מפתחים של אפליקציות גדולות כבר עשו את המעבר לפורמט החדש בזכות הקטנת גודל האפליקציה (בהם גם נטפליקס, דרופבוקס ולינקדאין).
נכון להיום, גרסאות הבטא של ווינדוס 11 הזמינות לציבור הרחב עדיין לא כוללות את התמיכה באפליקציות אנדרואיד נייטיב למערכת ההפעלה, כך שאי אפשר לדעת כיצד זה ייראה בזמן אמת. מה שבטוח הוא שנצטרך לחכות לגרסה המלאה שתושק בחודשים הקרובים, כדי להבין איך עובדת הרצת אפליקציות אנדרואיד על מערכת ההפעלה החדשה מבית מיקרוסופט.
מקור
.
.
.
תצוגה כהה:
מצב תצוגה כהה יופעל עם רוב מחשבי Windows 11
ערכת ההפעלה העתידית לצאת Windows 11 תגיע עם מצב תצוגה כהה עבור רוב המחשבים שבה היא תתוקן. משתמשים יוכלו לעבור למצב תצוגה בהיר המוכר כיום, אבל כברירת מחדל הוא יגיע במצב תצוגה כהה, כך בסרטון של מיקרוסופט (Microsoft) המסביר את היתרונות של מצב זה."מכיוון שאנחנו משקיעים הרבה יותר זמן בבהייה במסכים בהירים, לא רק עבור אימיילים אינסופיים, אלא גם אינספור פגישות וכן שמירה על חיינו האישיים, כדי לתת לנוח מנוחה, אנו הולכים להגדיר את Windows 11 במצב תצוגה כהה כברירת מחדל עבור מחשבים הנרכשים מהיצרניות ובהתקנה מחדש", אמרה מליסה גרנט, מנהלת מוצר במיקרוסופט.
את מצב תצוגה הכהה מציעה מיקרוסופט ב-Windows 10 כבר תקופה ארוכה, כאשר בהתאם לערכת הנושא ולהגדרת המשתמש. כברירת מחדל גרסת ה-Windows 10 Home מגיעה במצב בהיר ואילו Pro במצב כהה. החסרונות, כפי שמיקרוסופט מציינת עם מצב תצוגה בהיר הוא פגיעה ממושכת לעיניים, במיוחד בעת שימוש בסביבה חשוכה.לפי גרסאות ההדגמה ששוחררו עד כה, Windows 11 תאפשר התאמה אישית ואפשרות ערכות נושא משתנות. מיקרוסופט בוחנת כרגע מספר רקעים וערכות נושא ואלה יוצגו עם ההשקה המתוכננת בהמשך השנה.
מקור -
עוד חדש:
תפריט הכפתור הימני עמוס? Windows 11 תעשה סדר
תוכן:
לוחצים כפתור ימני בעכבר על קובץ כלשהו במחשב ונפתח תפריט אינסופי עם המון אפשרויות? זו אולי אחת הבעיות המציקות הקיימות במערכת ה-Windows בה לכל יישום יש אפשרות להשתלט והוסיף קיצור דרך שברוב הפעמים כלל לא בשימוש. במיקרוסופט (Microsoft) מתכוונים לעשות סדר עם ההשקה של Windows 11.מדובר על תפריט ה-context menu, או בשם היותר מוכר לנו "תפריט הכפתור הימני" של העכבר. הוא מופיע לא רק בלחיצה על קבצים אלא גם בלחיצה על כפתור ימני בשורת המשימות, קיצורי דרך, סל מחזור או המחשב שלי. בכל אחד מהם מוצג תפריט מהיר שבמקור נועד להפעלה וביצוע פעולות בזריזות, אולם כיום לא מעט יישומים משתלטים עליו לטובתם.
במיקרוסופט מודעים לבעיה ועם ההשקה של Windows 11 היא תציג תפריט חדש ומקוצר ותדעדף קודם לכן את הפונקציות המוכרות. כך כשלוחצים על כפתור הימני על קובץ מסוים, בשורה העליונה יוצגו אפשרויות מהירות להעתקה, מחיקה או שיתוף. את אפשרות פתיחה באמצעות (Open with) שלפעמים נעלם מטה בתפריט יוצג בחלק העליון מיד לאחר פתיחה, כך שלא צריך לחפש אחריו.מיקרוסופט מבהירה בפוסט שפרסמה כי יישומים עדיין יוכלו להוסיף אפשרויות בכפתור הימני, אולם אלה לא יוצגו מעל הפעולות המובנות של מערכת ההפעלה. מלבד זאת במידה וליישום יש יותר מפעולה אחת היא תשולב בתת תפריט מאוחד שיכל את כל האפשרויות. מלבד זאת היא תרחיב את יכולת השיתוף המהיר ובין היתר יוכלו יישומים לשתף קבצים בין מחשבים, אנשי קשר ושליחה ליישומים אחרים.
התכונות הללו יגיעו ל-Windows 11 שתושק לקראת סוף השנה.
-
@יוסי-הגאון אין לי כוח לעבור על 800 הפוסטים ואני זוכר שמישהו כתב פה שיש קובץ שמוחקים בהתקנה ואז זה עוקף את הבדיקה של ה tpm וכו' כשמתקינים שהמחשב דולק לא בהתקנה מה bios
-
@מפתחים אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@יוסי-הגאון אין לי כוח לעבור על 800 הפוסטים ואני זוכר שמישהו כתב פה שיש קובץ שמוחקים בהתקנה ואז זה עוקף את הבדיקה של ה tpm וכו' כשמתקינים שהמחשב דולק לא בהתקנה מה bios
משהו עם ריגסטרי
@מישהו12חפש את זה בחיפוש של הפורום
in:topic-25130 TPM -
@יוסי-הגאון אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
משהו עם ריגסטרי
עם ריגסטרי זה כשהמחשב מכובה כשהמחשב דולק צריך למחוק קובץ (את הריגסטרי יש לי)
-
@יוסי-הגאון אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
@מפתחים אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
משהו עם ריגסטרי
קובץ dll נמצא בתוך הiso
-
משום מה אני מרגיש שהבלוטוס השתפר פלאים בווינדווס 11 אשמח לשמוע מעוד האם זה אכן כך או שרק אצלי
כלומר אני משתמש עם עכבר בלוטוס ועד היום מתי שהשתמשתי עם העכבר הרמקול בלוטוס לא עבד וכן להפך זה היה או העכבר או הרמקול
ומאז שהתקנתי את ווינדווס 11 הכל השתפר פלאים חיברתי היום שתי רמקולים בלוטוס + העכבר בלוטוס
והכל עובד מהיר וחלק ברוך השם
בנוסף יש עוד משהו (אולי זה כבר היה בווינדווס 10) שאם יש לי כמה תוכנות במחשב שמוציאות שמע
אני יכול להחליט על כל תוכנה לאיזה רמקול היא תוציא את השמע וכן קלט -
@אהרן-שובקס בענין הבלוטוס אכן אני גם מרגיש שיפור עצום!
ענין הבחירה היה קיים גם בווינדוס 10. -
@אהרן-שובקס אפשר להתקין כמחשב עיקרי כבר?