להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
הייתם מאמינים שהצלחתי להתקין את ווינדוס 11 על מפרט כזה?
צילום מסך מווינוס 11
חוץ מהשורה 6 שאותה בווינדוס 10 הוא הראה שיש כנראה קשור לתוכנה -
@יוסי-הגאון אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
מתישהו, כולנו נסתכל אחורה על חלונות 10 הפועלים במוזיאון, ונזכור את הימים הטובים.
בטח גם על ווינדוס 8 אמרו ש 7 יהיה במוזיאון לבנתיים נראה לי שאנשים מעדיפים את 7 מ 8
-
@אנדרואיד-מומחה אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
הייתם מאמינים שהצלחתי להתקין את ווינדוס 11 על מפרט כזה?
לא. הTPM שלך לא תומך.
אולי על מכונה וירטואלית. -
@יושב-אהלים אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
לא. הTMP שלך לא תומך.
אולי על מכונה וירטואלית.רוצה צילום מסך מלא? (עשיתי את זה כמובן לא בדרך הרגילה)
-
רוצה צילום מסך מלא? (עשיתי את זה כמובן לא בדרך הרגילה)
על מכונה וירטואלית?
-
@יושב-אהלים לא
-
@יושב-אהלים אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
על מכונה וירטואלית?
אין לי בכלל וינדוס 10 (החלפתי) אבל מה אתה כזה מתפלא היה פה קישור למדריך איך לעקוף את ה tpm
-
למדריך איך לעקוף את ה tpm
לא האמנתי שהוא יעבוד,
בכ"א איך הצלחת להתקין? אולי כדאי שתשתף כאן ע"מ לידע בכך את הציבור הרחב. -
היה פה קישור למדריך איך לעקוף את ה tpm
הקישור הזה אני הבאתי ולא הצלחתי בכלל לעשות את זה.
-
@אהרן-שובקס כל מי שמסום לו אחד מה"איקסים" האלא שיפנה אלי בפרטי ( @יושב-אהלים אני לא מומחה כמוך בניסוח ועל-כן אני לא יעשה מדריך) אגב היה לי מקסי 13 G פנוים
@יושב-אהלים אם אתה רוצה לעשות מדריך דבר איתי בצ'אט (זה יהיה טובה גדולה לכל אלא שבטוחים שאין להם אפשרות להתקין על המחשב ווינדוס 11 כי התוכנה של מייקרוסופט כתבה שאין אפשרות) -
צריך לפתוח אשכול שאלות על ווינדוס 11.
כהתחלה: איך גוררים קבצים לחלונות (בלי לשים חולון בחצי הימיני של המסך וחלון בחצי השמאלי וכו'... ) למשל לגרור קובץ מסייר הקבצים לדפדפן (להעלאות) -
@אנדרואיד-מומחה צודק, יש הרבה שאלות וצריך לפתוח אשכול.
כדאי לנסות את זה עכשיו כדי שמתי שזה יוצא רישמי שנדע את כל הפונקציות -
כהתחלה: איך גוררים קבצים לחלונות (בלי לשים חולון בחצי הימיני של המסך וחלון בחצי השמאלי וכו'... ) למשל לגרור קובץ מסייר הקבצים לדפדפן (להעלאות)
לא הבנתי מה הבעיה? מה שונה מווינדוס רגיל?
-
כל מי שמסום לו אחד מה"איקסים" האלא שיפנה אלי בפרטי (
אין צורך... כתבתי מדריך!
-
@מישהו12 אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
כל מי שמסום לו אחד מה"איקסים" האלא שיפנה אלי בפרטי (
אין צורך... כתבתי מדריך!
אשמח לקישור. תודה.
אכן שמעתי בגיקטיים ובתגובות למטה על כל מיני דרכים לעקוף את זה [tpm]
אך תרשו לי לחלוק איתכם את מחשבותי.
לדעתי , כל הבאלגן שעושים כעת על הענייין הזה הוא מיותר לגמרי.
הרי רוב רובם של אנשים רוצים גירסא יציבה , כך שגם אם הם היו מקבלים תשובה חיבות בבדיקה ושהם יכולים להתקין את 11 הם לא היו עושים זאת עד לבוא העת
אז בואו נחכה כולנו לכשיזה יצא רשמית , ורק אז - נתחיל לחפש פתרון לבעיות אפשריות...
כי עד אז כ"כ הרבה דברים יכולים להשתנות... -
@הנני-העני אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
אשמח לקישור. תודה.
https://techno-tech.cf/topic/944/מדריך-whynotwin11?_=1624887512006
לעיל הבאתי אחת.
-
@מישהו12 אמר בהורדה | ווינדוס 11 (בטא) + מידע ועדכונים:
אשמח לקישור. תודה.
https://techno-tech.cf/topic/944/מדריך-whynotwin11?_=1624887512006
תודה על הקישור.
לעיל הבאתי אחת.
סלח לי , אך קשה לי לעקוב אחר 450 פוסטים.
פשוט אוותר
תודה! -
עוד מTGSPOT
מתי שהוא צריך לדעת לחתוך ולהתקדם הלאה, ומה שמיקרוסופט עושה עם Windows 11 נכון
ההכרזה של מיקרוסופט (Microsoft) בשבוע שעבר על Windows 11 גרמה לרגשות מעורבים. מצד אחד מדובר בריענון הכי גדול שלה מאז Windows Vista – (כן העיצוב הנוכחי מבוסס על זה של מערכת ההפעלה הידועה לשמצה – אבל מצד שני יש מגבלות ודרישות חומרה לא מעטות כדי שהיא תוכל לפעול על המחשב שלכם.
אחת הדרישות המרכזיות הוא שבמחשב יהיה שבב האבטחה TPM 2.0 שאולי נפוץ למדי, אבל לא במחשבים ישנים ויותר בעסקיים, וגם אם לאחרונה הוא חדר לשוק המחשבים הצרכניים, לא ממש בטוח שתמצאו אותו במחשבים הזולים שבשוק, והם רבים. והנקודה היא שבלי השבב אין Windows 11, לפחות לא בצורה חוקית. ואם זה לא מספיק, אז יש גם את הדרישה למעבדים מודרניים יותר. במקרה של אינטל זה מעבדי Coffee Lake שהושקו באוקטובר 2017 ובצד של AMD אלו מעבדי סדרת Ryzen 2000 שהושקו ב-2018.
לכאורה, מדובר בתוכנה בעלת תאימות רחבה למעבדי x86, לכן אין כל סיבה שמיקרוסופט כלל תגביל את הרצת המערכת לחומרה בת לא יותר מ-4 שנים. מצד שני, אנחנו רוצים עוד – עוד טכנולוגיות קצה, עוד ביצועים, עוד תמיכה במוצרים ועוד. אז איך משלבים בין השניים?
לא נתגעגע: Internet Explorer כבר לא ימשיך ב-Windows 11צפירת הרגעה: השדרוג ל-Windows 11 יוצע בחינם
Windows היא מערכת הכי נפוצה בשוק באופן ניכר, עד כדי 75 אחוזים מהשוק. זה לא מעט. גם אחרי העדכון Windows 11 עדיין תהיה מערכת ההפעלה למחשבים עם התמיכה הנרחבת ביותר עבור המון סוגי חומרה שונים ומשונים, דבר שמשתמשי לינוקס (Linux) או macOS יכולים רק לחלום עליו.
לא לרוץ לקנות מחשב
אז איך ממשיכים אחרי שמבינים מה שכבר מבינים? אם לא קראתם, תעזרו רגע, תחזרו צעד אחורה ותקראו כיצד לבדוק את המחשב שלכם, אם הוא עומד בדרישות. קיבלתם תוצאה חיובית? המשיכו הלאה, הכל בסדר חכו ש-Windows 11 תושק רשמית וקבלו אותה בחינם. קיבלתם תוצאה שלילית למרות שיש ברשותכם מחשב חדיש יחסית? אז יש כמה פתרונות.
אז לא, לא צריך לחפש ולרכוש שבב TPM להרחבה או לעשות טקסי וודו נגד סאטיה נאדלה ופאנוס פנאי – וביל גייטס כבר לא רלוונטי, רדו ממנו, הוא גם לא הביא את הקורונה, נשבע. לאינטל ו-AMD יש טכנולוגיות אבטחה מובנות במחשבים מודרניים שכוללות את כל מה שעושה אותו השבב. אמנם צריך מעט ידע טכני ולצלול ל-BIOS, משהו לא ממש סימפטי עבור כל אחד, אבל כל עוד לא תשנו כלום מעבר למה שצריך, לא יקרה כלום.
אז כנסו ל-BIOS של המחשב בלחיצה על כפתור Del עם הדלקת המחשב. אם יש לכם במחשב מעבד של אינטל, חפשו את האפשרות להפעיל שירות שנקרא Intel Platform Trust Technology. הוא כבוי? תפעילו אותו וצאו מה-BIOS לאחר ששמרתם את השינוי. אם המחשב שלכם מבוסס על מעבד של AMD, חפשו אופציה שנקראת fTPM או Security Device ותפעילו אותה.
עוד עניין שעשוי להכשיל תוצאה חיובית לתאימות של המערכת ההפעלה, הוא מצב ההאתחול של המחשב, ה-Boot. מחשבים מודרניים, ובטח ניידים, מגיעים כבר מהמפעל עם Secure Boot/UEFI במצב פעיל ורק אם ממש היה בא לכם לחזור ל-2009 ולהתקין Windows 7, כנראה ששיניתם באופן ידני את המצב ב-BIOS ל Legacy Boot.
במחשבים נייחים, בעיקר בהרכבה עצמית, בלוחות ותיקים יותר Secure Boot מגיע כאפשרות, אבל הוא אינו ברירת מחדל. במקרה הזה שוב צריכים להיכנס ל-BIOS ולשנות המצב מ-Legacy ל Secure Boot/UEFI Boot. אבל רגע, עצרו! שינוי כזה במערכת הפעלה קיימת, ככל הנראה יגרום לה לא לעלות ואתם תקבלו מסך כחול ממש בעליה של Windows. אם זה יקרה, יש לחזור ל-Legacy ואז לתכנן כמו שצריך את המעבר למצב החדש עם ההתקנה מחדש.
אז אולי קצת יכאב הראש
אז כן, מיקרוסופט עשו לחלק מאתנו כאב ראש, אבל הכל שאלה של מה שאתם רגילים אליו, מה התוכנות שלכם ומה הצרכים. זה גם חלק מאותם יתרונות או חסרונות של פלטפורמה פתוחה שמתאימה לכל כך הרבה סוגי חומרה, לעומת אפל (Apple) לדוגמה, שאצלה macOS עובדת רק על המחשבים שלה עצמה, באופן רשמי.
בנימה אישית, אני מתרגש לקראת Windows 11 כי היא בהחלט עושה רושם של שדרוג רציני ומשהו קצת שונה והפעם נכון – אהם, היא לא תהיה Windows 8. נראה כי יש שינוי דפוס מהותי, כזה שמלווה אותנו עוד מימי Windows 95. הדיווחים כי הביצועים של גרסת ההדגמה מהירים יותר על אותה החומרה, וגם ההפעלה שלה חלקה הרבה יותר עם פחות הפרעות של עדכונים מאשר בעבר. ומה לגבי הרצת אפליקציות אנדרואיד? הפוטנציאל ענק, אבל כידוע הכל תלוי בביצוע.
אני כבר מחכה, והגיע הזמן להתקדם. -
פוסט זה נמחק!