להורדה | ווינדוס 11 (רשמי) + מידע ועדכונים
-
למרות שמיקרוסופט אמרו שלא יהיה עוד ווינדוס לאחר ווינדוס 10
ב24 ביוני הכריזו רשמית על ווינדוס 11 (יד' תמוז תשפ''א)ווינדוס 10 הנוכחי יתמוך בעדכונים עד 2025 .
מדובר בממשק חדש שמכונה בינתיים בשם Sun Valley שאמור להקנות למערכת ההפעלה מראה מודרני ונאה יותר. בין היתר הוא יציג בפינות מעוגלות בקצוות החלונות הצפים במערכת ההפעלה, ומרכז הפעלה חדש המאחד בין קיצורי דרך להגדרות שונות – כגון עוצמת הצליל, בהירות המסך, 'מצב לילה' ועוד, ובין התראות המגיעות מתוכנות המותקנות במחשב.
הם הוציאו סרטון שמאחד את כל הצלילים של הווינדוסים פה
יש אפשרות להזיז את כפתורי שורת המשימות לצד ימין כמו שהיה ברגיל, ולא רק באמצע
וכך יראה תפריט התחל
אפשרויות הצמדות חדשות וטובות יותר של Windows
ווינדוס 11 על טאבלט
אגב, לאחר השדרוג מ- Windows 10 ל- 11 בהגדרות -> Recovery יש כפתור לחזרה ל- Windows 10שאלות נפוצות על Windows 11
:::
מה ההבדל בין Windows 10 ל- Windows 11?
ל- Windows 11 יש את כל התכונות והאבטחה של Windows 10, יחד עם מראה מעודכן ומעודכן. הוא כולל גם כלים, צלילים ויישומים חדשים. כל פרט מחושב בקפידה. כל זה יחד יאפשר לכם להסתכל על המחשב האישי שלכם בדרך חדשה.מתי אוכל לקנות מחשב עם Windows 11 מותקן מראש?
מחשבי Windows 11 יהיו זמינים בהמשך השנה.כמה עולה מחשב Windows 11?
זה תלוי בהרבה פרמטרים! יצרנים רבים ושונים יציעו מכשירי Windows 11 שונים במגוון רחב של מחירים.היכן אוכל לקנות מחשב Windows 11?
מחשבי Windows 11 יהיו זמינים ממגוון רחב של קמעונאים בהמשך השנה. נוסיף פרטים נוספים בהמשך.האם האביזרים שלי יעבדו עם Windows 11?
אם האביזרים שלך עבדו עם Windows 10 ועומדים בדרישות Windows 11, עליהם לעבוד עם Windows 11. לקבלת מידע על תאימות מלאה, עליך לפנות ליצרן האביזרים.אני רוצה לקנות מחשב עכשיו, האם אוכל להתקין עליו את Windows 11 מאוחר יותר?
ניתן לשדרג את מרבית מחשבי Windows 10 הנמכרים כיום ל- Windows 11. שדרוג ל- Windows 11 מחייב מחשב העונה על מפרט חומרה מינימלי, וכמה מהתכונות דורשות גם חומרה מיוחדת . תוכנית ההשקה של העדכונים עדיין מסופקת, אך היא אמורה להתחיל בהמשך 2021 ולהמשיך בשנת 2022. הזמן המדויק לקבלת העדכון ישתנה בהתאם למכשיר.כיצד אוכל לדעת אם מחשב Windows 10 החדש שלי עומד בדרישות המינימום?
ישנן מספר דרכים לגלות. אם אתה קונה מחשב חדש עכשיו, חפש את הפריט "שדרוג חינם ל- Windows 11" בתיאור שלו. אתה יכול גם לאמת זאת על ידי שאלת שאלה לאיש מכירות קמעונאי.מתי אוכל לשדרג את מכשיר ה- Windows 10 שלי ל- Windows 11?
אם למחשב Windows 10 יש את הגרסה העדכנית ביותר של Windows 10 ועומד במפרטי החומרה המינימליים , ניתן לשדרג אותו ל- Windows 11. תוכנית ההשקה של העדכון עדיין מתבצעת סופית, אך עבור רוב המכשירים שכבר נמצאים בשימוש כיום, אנו מצפים מסירת העדכון מתישהו בתחילת 2022. לא כל מחשבי Windows 10 הזכאים לשדרג ל- Windows 11 יתבקשו לשדרג במקביל. כדי לראות אם המחשב האישי שלך כשיר לעדכון, הורד והפעל את היישום PC Health Check . לאחר שההעדכון החל להפצתו, תוכלו לבדוק אם המכשיר שלכם מוכן להתקנתו על ידי מעבר אל הגדרות / Windows Update.מהן דרישות החומרה המינימליות עבור Windows 11?
את דרישות החומרה המינימליות תוכלו למצוא כאן .כיצד אוכל לדעת אם מחשב Windows 10 הנוכחי שלי עומד בדרישות החומרה של Windows 11?
אם ברצונך לבדוק אם המחשב הנוכחי שלך עומד בדרישות המינימום, הורד והפעל את יישום PC Health Check .מה אם המחשב האישי שלי אינו עומד בדרישות החומרה המינימליות? האם אוכל להמשיך להשתמש ב- Windows 10?
כן! Windows 10 הוא עדיין גרסה נהדרת של Windows. אנו מתחייבים לתמוך ב- Windows 10 עד 14 באוקטובר 2025 .כיצד אוכל לדעת אם קיים עדכון למחשב Windows 10 שלי?
הפצת העדכונים ל- Windows 11 תחל מאוחר יותר בשנת 2021 ותמשיך בשנת 2022. במהלך תקופה זו, נערוך בדיקות ואימות פנימיים עבור דגם המחשב הספציפי שלך. Windows Update יגיד לך אם ומתי המחשב שלך זכאי לעדכון. אתה יכול לבדוק זאת על ידי מעבר אל הגדרות / Windows Update.כמה עולה שדרוג מ- Windows 10 ל- Windows 11?
זה בחינם. עם זאת, רק מחשבי Windows 10 שמריצים את הגרסה האחרונה של Windows 10 ועומדים בדרישות החומרה המינימליות ניתנים לשדרוג. אתה יכול לבדוק אם העדכונים האחרונים של Windows 10 מותקנים על ידי מעבר אל הגדרות / Windows Update.מה ההבדל בין עדכונים שוטפים לשדרוג לגרסת מערכת הפעלה חדשה?
העדכון עשוי לכלול תיקוני באגים ותיקוני אבטחה, כמו גם תכונות חדשות עבור הגרסה הנוכחית של Windows. הם בדרך כלל יוצאים מעת לעת לאורך כל השנה. כשאתה משדרג לגרסה חדשה של מערכת הפעלה, אתה משדרג לגרסה חדשה, למשל מ- Windows 10 ל- Windows 11, או למהדורה אחרת שלה, למשל מ- Windows Home ל- Windows Pro.כמה זמן תימשך הצעת השדרוג בחינם?
להצעת השדרוג בחינם עבור מערכות זכאיות אין תאריך סיום ספציפי. עם זאת, מיקרוסופט שומרת לעצמה את הזכות בסופו של דבר לסיים את התמיכה בהצעה החינמית. תאריך סיום זה לא יכול להיות מוקדם יותר משנה לאחר שהעדכון מתפרסם.האם אוכל להמשיך להשתמש ב- Windows 10?
כן. אינך צריך לשדרג ל- Windows 11. נמשיך לתמוך ב- Windows 10 עד 14 באוקטובר 2025.האם Windows 11 יתפוס יותר מקום בדיסק במחשב שלי בהשוואה ל- Windows 10?
לֹא. ל- Windows 11 ו- Windows 10 יש בערך אותן דרישות שטח פנוי בדיסק. עם זאת, תהליך השדרוג עצמו דורש מקום פנוי נוסף בדיסק. Windows יחזיר לעצמו שטח דיסק נוסף זה כ -10 ימים לאחר השלמת העדכון.האם חלונות 11 הם תחליף ל- Windows 10?
חלונות 11 היא הגרסה החדשה ביותר של חלונות. עם זאת, אנו נמשיך לתמוך ב- Windows 10 עד אוקטובר 2025.מה קורה לקבצים שלי אם אני משדרג ל- Windows 11?
כברירת מחדל, כל הקבצים והנתונים שלך יועברו. עם זאת, אנו ממליצים לך לגבות את הקבצים שלך לפני התקנת העדכון. למידע נוסף על גיבוי תיקיות למחשב OneDrive .האם אוכל לחזור ל- Windows 10 לאחר התקנת Windows 11 אם אני לא אוהב את זה?
כן. בתוך עשרה ימים לאחר התקנת עדכון Windows 11, תהיה לך הזדמנות לחזור להשתמש ב- Windows 10 תוך שמירה על הקבצים והנתונים שהועברו. לאחר 10 ימים תצטרך לגבות את הנתונים שלך ולבצע "התקנה נקייה" כדי לחזור ל- Windows 10.כמה זמן לוקח להתקין את Windows 11?
ההורדה וההתקנה של Windows 11 ייקחו ככל הנראה זמן רב יותר מעדכון רכיבים רגיל של Windows 10. אתה יכול להשתמש במחשב שלך בזמן שה- Windows 11 מתחיל, ולאחר שהוא יסתיים, תוכל לתזמן את ההתקנה למועד שבו אינך מתכנן להשתמש במחשב האישי שלך. .האם אוכל לשדרג את מחשב Windows 10 ל- Windows 11 אם אני משתמש במצב S?
אם המחשב האישי שלך עומד בדרישות החומרה המינימליות, ניתן לשדרג את Windows 10 Home במצב S ל- Windows 11 Home במצב S. אם במחשב שלך פועל Windows 10 Pro במצב S, תחילה תצטרך לצאת ממצב S כדי לשדרג ל- Windows 11 Pro. מהדורת Windows 11 Pro אינה זמינה במצב S.האם מחשב ישן באמת יכול להריץ את Windows 11?
אתה יכול להשתמש ביישום PC Health Check כדי לברר אם המכשיר שלך כשיר לשדרוג ל- Windows 11. ניתן לשדרג מחשבים רבים בני פחות מארבע שנים ל- Windows 11. הם אמורים להריץ את הגרסה העדכנית ביותר. Windows 10 ועומדים במינימום. דרישות חומרה.:::
פתרון בעיות:
לבדיקה, האם המחשב יוכל להתקין את ווינדוס 11- יש תוכנות שיצאו מבית מיקרוסופט לבדיקה זו.פתרונות למחשב שאינו עומד בתקן המתאים של ווינדוס 11.
אם אתם לא מצליחים לעדכן את ווינדוס 11, עשו כמובא פה
תודה ל @מישהו12 ו @A0533057932
להורדה:
https://fm.mitm.top/index.php/s/dbmcok7TkGMEELK
עדכון שישי לווינדוס 11- תודה ל @A0533057932
https://mitmachim.top/topic/28413/שיתוף-עדכון-שישי-לווינדוס-11כעת ווינדוס 11 יצא בטא למשתמשים באופן פומבי. להצטרפות, תודה ל @יושב-אהלים
להורדה רשמית על ידי מיקרוסופט תודה ל @BBN
התקנת ווינדוס 11 על VMware תודה ל @שלמה-ו
מתישהו, כולנו נסתכל אחורה על חלונות 10 הפועלים במוזיאון, ונזכור את הימים הטובים.
-
פוסט זה נמחק!
-
@יוסי-הגאון לא ברור בכלל שיקראו לזה 11
מה שכן ברור שמה26/05 לא הגיע עדכונים לבטא למרות שעד אז הגיע כל שבוע ללא יוצא מהכלל
ליתר דיוק יוצא עדכונים אבל ריקים לחלוטיןUPDATE 6/14: We are starting to roll out Cumulative Update Build 21390.2025 (KB5004123). This update does not include anything new and is designed to test our servicing pipeline.
UPDATE 6/10: We are starting to roll out Cumulative Update Build 21390.1010 (KB5004092). This update does not include anything new and is designed to test our servicing pipeline.
UPDATE 6/7: We are starting to roll out Cumulative Update Build 21390.1000 (KB5004071). This update does not include anything new and is designed to test our servicing pipeline.
We have been testing our servicing pipeline with Cumulative Updates to the builds released to the Dev Channel. Each week, we would release a new build and then follow up with a Cumulative Update on top of that build before moving to the next build. However, we need to test the process of releasing multiple Cumulative Updates on top of each other on top of the same build. As a result of this, over the course of the next several weeks, our focus will be on releasing multiple Cumulative Updates on top of Build 21390. Having Insiders in the Dev Channel test this will be immensely helpful, and we’ll be back to flighting normally again soon!
משהוא לא ברור לי כל כך
-
@שמח-לעזור אמר בדיווח ראשוני: ווינדוס 11 בקרוב:
@xkcuset אפשר קישור ישיר להורדה?
אין קישור בכלל זה הולך לצאת טיפין טיפין בעדכונים של ווינדוס
-
-
@a0533057932 אמר בדיווח ראשוני: ווינדוס 11 בקרוב:
@yair אמר בדיווח ראשוני: ווינדוס 11 בקרוב:
זה באנגלית, אין עברית.
יש עברית חלקית
והקלדה בעברית? יש?