בענין חסימת משתמש
-
צהרים טובים!
יש משתמש אחד בפורום שחסמתי אותו והוא בכ"ז מצליח לעקוב אחרי, איך אפשר שהוא לא יעקוב וכן מה עושה חסימת משתמש? -
צהרים טובים!
יש משתמש אחד בפורום שחסמתי אותו והוא בכ"ז מצליח לעקוב אחרי, איך אפשר שהוא לא יעקוב וכן מה עושה חסימת משתמש?@thmhe
@מתחיל-מומחה אמר במדריך מלא ומפורט לשימוש בפורום, למשתמש המתחיל ולמשתמש הוותיק:- חסימות – אם לא מוצא חן בעיניכם תוכן של משתמש מסויים, תוכלו לבחור באפשרות זו. ומאז לא תראו כלל את ההודעות שלו בפורום וכן לא תקבלו ממנו הודעות אשיות.
לחילופין תוכלו להיכנס לדף הפרופיל שלה משתמש ובחלונית הזו תהיה לכם אפשרות 'חסום משתמש'
ככל הידוע לא ניתן להסיר מעקב...
- חסימות – אם לא מוצא חן בעיניכם תוכן של משתמש מסויים, תוכלו לבחור באפשרות זו. ומאז לא תראו כלל את ההודעות שלו בפורום וכן לא תקבלו ממנו הודעות אשיות.
-
צהרים טובים!
יש משתמש אחד בפורום שחסמתי אותו והוא בכ"ז מצליח לעקוב אחרי, איך אפשר שהוא לא יעקוב וכן מה עושה חסימת משתמש? -
צהרים טובים!
@thmhe מה בכלל עושה מעקב אם יורשה לי לשאול?
אם אני עוקב אחרי מישהו מה אני מרוויח
ומה אני מפסיד אם מישהו עוקב אחרי
למה שיהיה אכפת
קצת להחכים@מתחיל-מומחה אמר במדריך מלא ומפורט לשימוש בפורום, למשתמש המתחיל ולמשתמש הוותיק:
- כאן תראו את רשימת ומספר האנשים שאתם עוקבים אחריהם. 'מעקב' פרושו שבכל פעם שהמשתמש יעלה נושא חדש תקבלו התראה ע"כ. תוכלו לעקוב אחר משתמשים בלחיצה על תמונת הפרופיל שלו בסמל הפלוס הירוק.
- כאן תראו את רשימת ומספר המשתמשים העוקבים אחריכם.
-
@thmhe מה בכלל עושה מעקב אם יורשה לי לשאול?
אם אני עוקב אחרי מישהו מה אני מרוויח
ומה אני מפסיד אם מישהו עוקב אחרי
למה שיהיה אכפת
קצת להחכים