התקנת/צריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק אונקי-עזרה
-
שלום יש לי דיסק אונקי שאני מעוניין לעשות אותו דיסק תכנאים
אני לא מבין בעניין וזה פעם ראשונה שאני עושה את זה, אז נא לכתוב לי באריכות- רציתי לדעת אם ניתן לעשות זאת בלי שימחק הקבצים הנוכחיים בדיסק
- אם ניתן, שברגע שמכניסים את הדיסק אונקי למחשב אז בהפעלה המחשב יזהה אתו ולא את הדיסק קשיח הרגיל (כדי שאני לא הצטרך להפעיל אותו מהבוט
- כמו שהזכרתי בנושא אני רוצה להתקין/לצרוב מספר מערכות הפעלה
- כמו כן מחיפוש בפורום עלה לי שיש אפשרות להכניס קובץ ISO לדיסק אונקי בלי צריבה עלה בהעתקה, אשמח לפרטים נוספים
- כמו כן המערכות העיקריות שאני רוצה שיהיה בדיסק זה לינוקס, ווינדוס 10 ואנדרויד
תודה רבה מראש
-
@הנני-העני אמר בהתקנת/צריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק אונקי-עזרה:
@brochabar
אתה מודע לכך שמערכת העפלה על דיסק און קי זה איטי מאוד , כן? (אני רואה שיש לך הרבה שאיפות מהדיסק און קי הזה אז רק רציתי ליידע אותך)אוקי, עכשיו אני מודע לכך
אבל אני בכל זאת רוצה, תודה -
@brochabar אמר בהתקנת/צריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק אונקי-עזרה:
שלום יש לי דיסק אונקי שאני מעוניין לעשות אותו דיסק תכנאים
אני לא מבין בעניין וזה פעם ראשונה שאני עושה את זה, אז נא לכתוב לי באריכות- רציתי לדעת אם ניתן לעשות זאת בלי שימחק הקבצים הנוכחיים בדיסק
לא
- אם ניתן, שברגע שמכניסים את הדיסק אונקי למחשב אז בהפעלה המחשב יזהה אתו ולא את הדיסק קשיח הרגיל (כדי שאני לא הצטרך להפעיל אותו מהבוט
לא
- כמו שהזכרתי בנושא אני רוצה להתקין/לצרוב מספר מערכות הפעלה
- כמו כן מחיפוש בפורום עלה לי שיש אפשרות להכניס קובץ ISO לדיסק אונקי בלי צריבה עלה בהעתקה, אשמח לפרטים נוספים
ונטוי כמדומני
- כמו כן המערכות העיקריות שאני רוצה שיהיה בדיסק זה לינוקס, ווינדוס 10 ואנדרויד
לא רלוונטי
תודה רבה מראש
תתקין דיסק של סרגיי ותערוך את קובץ הBCD ותוביף אליו את שאר המערכות שיש לך
-
@a0533057932 תודה!
ולגבי שהדיסק יהיה איטי, יש מה לעשות בנידון? אולי שהמהירות תעבוד על המחשב ולא על האונקי, יש דבר כזה? -
@הנני-העני אמר בהתקנת/צריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק אונקי-עזרה:
אולי המחשב שלך חזק מספיק
חהה מחשב תרנתעע בן תרנתעע
אפס ביצועים,
אבל בכל מקרה אני רוצה את הדיסק לכל מיני מחשבים, לא רק למחשב שלי