התקנת התוכנות וההורדות הם באחריות המשתמשים בלבד, הפורום אינו לוקח אחריות על התוכן/התוכנות או כל דבר הנלווה איתם, והם לא נבנו או הוכנו על ידי/עבור משתמשי הפורום ולפיכך האחריות היא על המשתמש המבצע את הפעולות בלבד, מערכת הפורום משמשת כפלטפורמה להעברת התוכן בלבד.
צריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק און קי אחד
-
שבוע טוב
יש ברשותי מספר רב של מערכות הפעלה בקבצי iso הייתי מעוניין לצרוב את כולם על דיסק און קי אחד במקום כל פעם שמגיע לידי מחשב להתחיל לצרוב את המערכת הפעלה המבוקשת
האם יש למישהו ניסיון עם תוכנה מתאימה
(עדיף בעברית לחילופין ברורה גם באנגלית בסיסית)
בתודה -
אתה צריך ליצור 2 מחיצות, ואז לצרוב על כל מחיצה iso.
-
@A0533057932 זכור לי פעם שמישהו המליץ על תוכנה בשם easy2boot
עיין כאן
https://tchumim.com/topic/6712/דיסק-קשיח-ל-multiboot-אפשרי-נפתר/31?page=2 -
@Men770 איך יוצרים בדיסק און קי מספר מחיצות?
ואיך הביוס של המחשב שאליו אני רוצה להתקין ידע מאיזה מחיצה להעלות את הקובץ? -
@A0533057932
זה נושא מורכב.
דנו עליו שם.
תעיין הכל ותמצא נחת -
יש תוכנת יומי אני השתמשתי ועבד מצוין yumi
-
@ברוך אני מכיר גם את יומי אבל יש שם איזה הגבלה כלשהי על מערכות ווינדוס ולא את הכל אפשר לשים במקביל ככה זכור לי
במה שהבאתי עדיין לא השתמשתי בפועל אבל טוענים שהיא הכי טובה בתחום ומאפשרת את כל הסוגים -
אוקי.
אני לא זוכר מה אני התקנתי עליו, אבל וינדוס 7 ו 10 ועוד כמה מערכות הפעלה בוודאי התקנתי עליו ועבד לי טוב.
את שלך לא בדקתי. -
זה מאוד פשוט ע''י התוכנה YUMI אתה יכול לצרוב כמה ISO שתרצה על אונקי אחד כל עוד שיש מקום
ולענין וינדוס גם כן ואתה אפי' יכול להתקין יחד כמה וינדוס טו גו כלומר מערכת מחשב ילא רק תוכנה להתקין ע''י על מחשב
הוא גם יותר נח מ רופוס לגבי התקנה ועשיית מולטיבוט רק למחיצה מסוימת וכן פחות מוחק וכן ניתן ע''י להסיר איזה ISO שתרצה אח''כ -
זה התוכנהYUMI-2.0.6.9.zip
-
@13115-5864 ואיך אחרי זה בוחרים איזה מהם להעלות להתקנה?
-
הוא נותן לך תפריט כל ה ISO וכן המותקנים ואתה בוחר
-
@bbn אמר בצריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק און קי אחד:
@13115-5864 ואיך אחרי זה בוחרים איזה מהם להעלות להתקנה?
אתה יכול לפרט בבקשה איך עשית את זה??? כי כשצרבתי וינדוס 10 עליו הוא כבר לא נותן לצרוב עוד אחד עליו....
-
@E-A אמר בצריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק און קי אחד:
צרבתי וידוס 10 עליו הוא כבר ל
תתקיו עליו עוד מבלי לבחור שוב בפירמוט מקודם- הוא מזהה אוטומטי שאין צורך
מה זה הוא לא נותן
מה הוא אומר
אין מקום
או שכבר התקנת את אותו מערכת הפעלה פעם אחדהרי תמיד גם כשגמרת להתקין ע''י YUMI , הוא שואל האם ברצונך להוסיף עוד מערכת הפעלה
-
@13115-5864
אין לי מושג איך עשית את זה כי פשוט שצרבתי עליו עוד מערכת הוא פשוט אוטומטית מוחק את הראשונה....
אם תוכל להראות איזה מדריך זה יועיל מאד בבקשה... -
באלו לא יהיה וי !!!
-
@13115-5864 אמר בצריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק און קי אחד:
באלו לא יהיה וי !!!
תודה רבה !!!! אנסה זאת!!
זה פועל גם אם צרבתי מערכת אחת ויצאתי מהתוכנה ואחר כך אני רוצה לצרוב עוד מערכת אחרת או שחייב בבת אחת הכל????
2.כתבת למעלה שאפשר אחר כך למחוק איזה iso שרוצים למשל אני רוצה למחוק וינדוס 7 ולהשאיר 10 זה גם אפשרי???איך עושים את זה???
אם כך זו תוכנה אדירה ביותר!!!!!!
תודה רבה לך!!! -
זה פועל גם אם צרבתי מערכת אחת ויצאתי מהתוכנה ואחר כך אני רוצה לצרוב עוד מערכת אחרת או שחייב בבת אחת הכל????
חייב הכל יחד.
2.כתבת למעלה שאפשר אחר כך למחוק איזה iso שרוצים למשל אני רוצה למחוק וינדוס 7 ולהשאיר 10 זה גם אפשרי???איך עושים את זה???
אפשרי. עושים את זה דרך התוכנה עצמה.
-
@13115-5864 אמר בצריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק און קי אחד:
זה התוכנהYUMI-2.0.6.9.zip
זה ^ ל Legacy
וזה YUMI-UEFI-0.0.2.0.exe
לUEFI -
@זלמן אמר בצריבת מספר מערכות הפעלה על דיסק און קי אחד:
חייב הכל יחד.
אפשרי. עושים את זה דרך התוכנה עצמה.
אני חושב לפי מה שהוא אמר זה אפשרי...אתה נסית???