ווינדוס לא נותן להפעיל שום תוכנה
-
-
@יוסי-הגאון לא יודע. אני לא כל כך מעדכן את המחשב והרבה פעמים על תוכנות לא רשמיות או שווינדוס מזהה כוירוס הוא אומר את זה.
אולי אחרי העדכון האחרון הוא עושה את זה יותר?
לא יודע, אל תשאל אותי -
@יוסי-הגאון לא עוזר
אני לא מתכון לחלון של הפעל ולא הפעל, אני מתכוון לחלון שעולה שמצריך את הקוד של מנהל המערכת [במקרה שאני על משתמש מקומי] ושם הוא לא נותן את האופציה של "כן"
אני מדבר על משהו מסובך ולא על איזה שהיא הגדרה, כנראה זה אני ווירוס מחושבן שתקף את המחשב, אני גם לא יכול לפתוח את ההגדרות ואת לוח הבקרה, וגם לא יכול להפעיל שום תוכנת אנטי ווירוס מכיוון שכל הדברים הללו מצריכים אישור מערכת\מנהל, ואני גם לא יכול לנסות לפתוח חשבון חדש מכיוון שההגדרות חסומות, בקיצור...
האופציה היחידה שאני רואה כעת זה להריץ איזה שהיא פקודה בCOM שתבטל את השאלה לפני כל הפעלת תוכנה או כל דבר בהפעלה כמנהל, [שהרי ניתן לבטל את החלון שקופץ בהגדרות, רק שעכשיו אני לא מצליח לפתוח את ההגדרות אז אולי ניתן לעשות איזה שהיא פקודה שתבטל את החלון הנ"ל]
בקיצור צריך פה מומחים...
@bbn אולי יש לך איזה משהו
ו @שמואל פעם כתבת באיזה שהוא מקום שיש אפשרות דרך השורת הפקודה לעקוף את הקוד של מנהל המערכת, אולי זה יעזור לכאן... כי נראה לי שהוירוס עשה אותי למשתמש מקומי ולכן אני לא יכול לעשות כלום.
תודה מראש -
@ישראל10 אמר בווינדוס לא נותן להפעיל שום תוכנה:
א פקודה בCOM שתבטל את השאלה לפני כל הפעלת תוכנה או כל דבר בהפעלה כמנהל, [שהרי ני
אתה יכול לסרוק עם דיסק טכנאים מבחוץ.
כך לא תצטרך בהרשאה מאף אחד.
נקודת שיחזור למצב כשהיה הכל בסדר
לא בטחח שיעזור
כמודמני שמה שאתה הבאת למעלה זה גם לא עוזר כי כדי לשנות זאת הוא מבקש הרשאת ניהול..