יצירת קובץ סיסמאות
-
יצרתי את הקובץ הזה:
crunch 10 10 0123456789 -t 05@@@@@@@@ -o phone_combination.txtיצא לי 2GB של מידע, וגם זה לא הכי אפקטיבי כי לא כולם שמים את המספר פלאפון שלהם, שיניתי את הסיסמא שלי לבדיקה וחישבתי כ-6 שעות עד שאצליח לפרוץ מספר שמתחיל ב054. וכ12 שעות לפי מה שרשמתי למעלה. ברשת לא מצאתי רשימות יעילות. ובכלל רציתי גם לדעת האם זו הדרך הטובה ביותר כנגד WPA2
תודה רבה לעוזרים :]הבהרה: אני משתמש בנושא בשביל למידה נטו, אין לי כל כוונה לפגוע או לעשות מעשים זדוניים במידע שאקבל.
אני יודע שזה לא כל כך קשור לקטגוריה פשוט זה הקטגוריה הכי שייכת לזה
-
פוסט זה נמחק!
-
@noamicko123 אמר ביצירת קובץ סיסמאות:
יצרתי את הקובץ הזה:
crunch 10 10 0123456789 -t 05@@@@@@@@ -o phone_combination.txtיצא לי 2GB של מידע, וגם זה לא הכי אפקטיבי כי לא כולם שמים את המספר פלאפון שלהם, שיניתי את הסיסמא שלי לבדיקה וחישבתי כ-6 שעות עד שאצליח לפרוץ מספר שמתחיל ב054. וכ12 שעות לפי מה שרשמתי למעלה. ברשת לא מצאתי רשימות יעילות. ובכלל רציתי גם לדעת האם זו הדרך הטובה ביותר כנגד WPA2
תודה רבה לעוזרים :]הבהרה: אני משתמש בנושא בשביל למידה נטו, אין לי כל כוונה לפגוע או לעשות מעשים זדוניים במידע שאקבל.
אני חושב שהדרך הכי טובה זה כמו ש @שמואל כתב פה פעם ליצור SSID עם אותו שם ליצור ניתוק מכוון על ידי AIRCRACE אאל"ט ולקוות שיתחבר אילך
-
@noamicko123 אמר ביצירת קובץ סיסמאות:
יצרתי את הקובץ הזה:
יש ל @KINGYOS מדריך טוב בעניין
-
@noamicko123 תוכלו לפרט מה זה בדיוק?
אולי זה יהיה תועלתי לאחרים גם...
-
-
@ירושלים-שלי זה סתם הרצה של כל מספרי הטלפון האפשריים לסיסמאות wifi למרות שיש הרבה כאלו שמשתמשים במספר טלפון שלהם כסיסמת רשת ...