בירור | מכשיר + הדרן.
-
@ירושלים-שלי את בטוחה שזה אפשרי בכלל?
על מכשיר שלא קנית אצלם? -
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מכשיר + הדרן.:
@thmhe אני חושבת שכן, ככה זכור לי...
זה באמת דחוף לי העסק, רק שבגלל הסינון המחיר קופץ בחצי כמעט!!
אז חשבתי לקנות מכשיר ואח"כ לעשות הדרך, ככה אולי יהיה קרוב יותר למחיר בשוק...
במקום להיסתבך
בבקשה
https://hadran.net/shop/
אפשר להיתקשר גם -
@ירושלים-שלי או כשר פליי על כל מכשיר
-
@מוטי-ברנד מה זה כשר פליי בדיוק?
אני מכירה את הסינון בשם, לא באמת יודעת מה הוא מכיל...
-
@ירושלים-שלי יש אפליקציה שאפשר להוריד מהחנות זה עולה בערך 80 שקל לשנה ואת מגדירה מה לסנן ככה נראה לי יכול להיות שיש להם נסיון עם את רוצה לנסות אולי @מתושלח ייד יותר טוב ממני בנושא או שתנסי חיפוש גוגל
-
@מוטי-ברנד זאת בעיה שנותנים לי להחליט מה לחסום!
אני רוצה משהו כמו הדרן שבחיים לא יפתחו משהו לא ראוי!! לא משנה מה תיהיה הסיבה שאני "אצטרך" את זה!
אגב, אי אפשר להסיר את האפליקציה??
-
@ירושלים-שלי https://www.kosherplay.com/
אפליקצית כשר פליי חוסמת את הגישה לכל יישומי האינטרנט ולגוגל פליי, כל זאת ללא פגיעה באחריות יצרן. בנוסף שירות חדש ללקוחות: שירות דפדפן כרום מסונן, הדפדפן פתוח לאתרים כגון משרדי ממשלה והעיריות השונות וכן אתרים נוספים אשר נמצאו ראויים לשימוש. באפשרותכם להוריד או לעדכן אפליקציות ממבחר האפליקציות שבחנות. לרשותכם למעלה מ1000 אפליקציות מסוננות ומותאמות. הסינון בעלות של 120 ש"ח לשנה בנוסף ניתן להתחבר לדפדפן כרום הכולל חיפוש גוגל מסונן בעלות נוספת של 60 ש"ח לשנה (סה"כ 180 שח לשנה ) ביטול והחזר כספי תוך שבוע האפליקציה ניתנת להסרה על ידי שליחת בקשה למייל
-
@מוטי-ברנד ההסרה מידי קלה...
אבל ממש תודה רבה על הרצון הטוב...
-
@ירושלים-שלי אולי אפשר לבקש מהם הקשחת הגנה
-
מהי סיסמה לבקרת הורים?
במידה ורכשתם מכשיר סמארטפון לילד ועשיתם לו את ההגנה ואתם לא מעוניינים שלילד יהיה אפשרות לשנות את רמת ההגנה או לפתוח אפליקציות שהן חסומות ולא מאושרות. לכן בזמן ההרשמה לכשר פליי פלוס יש להזין סיסמא לבקרת הורים ואז ללא קבלת הסיסמא לא נאשר ונבצע אף שינוי בהגנה..ואז תבקשי ממישהו שיכניס לך סיסמה
-
-
@מוטי-ברנד אמר בבירור | מכשיר + הדרן.:
מהי סיסמה לבקרת הורים?
במידה ורכשתם מכשיר סמארטפון לילד ועשיתם לו את ההגנה ואתם לא מעוניינים שלילד יהיה אפשרות לשנות את רמת ההגנה או לפתוח אפליקציות שהן חסומות ולא מאושרות. לכן בזמן ההרשמה לכשר פליי פלוס יש להזין סיסמא לבקרת הורים ואז ללא קבלת הסיסמא לא נאשר ונבצע אף שינוי בהגנה..יש לי על המכשיר את האופציה הזאת! זאת לא בעיה עבורי לתת למישהו לעשות סיסמה ולבקש אח''כ שיפתח אותה...
-
@ירושלים-שלי יש אפשרות לצריבת ההגנה של כשר פליי עם רוט ואז אי אפשר להסיר בכלל.
(יתכן שגם לאחר הצריבה ניתן ללכת לטכנאי לצרוב קושחה מחדש, אבל יכול מאד להיות שלא, וגם אם כן זה יעלה הרבה כסף ככה שזה נקרא חסימה למרות זאת). -
@achakian00000000 אמר בבירור | מכשיר + הדרן.:
לא צריך רוט כדי לצרוב.
@מתושלח אמר בבירור | מכשיר + הדרן.:
יש אפשרות לצריבת ההגנה של כשר פליי עם רוט ואז אי אפשר להסיר בכל