עזרה דחוף ננעל לי הפלאפון
-
@אלדד-הדני בוודאות שלא הרי אין סים
@מוטי-ברנד זה לא נראה לי אומר משהו
-
יש לי פלאפון LG שהפעלתי בו מצב אורח ולא הצלחתי לצאת מהמצב אורח וניסתי את הקוד הרבה פעמים ועכשיו הוא דורש קוד PIN ואני לא יודע מה הקוד מה אני עושה דחוף!!!!!!!!!!!
@זוסיא קוד 1 PIN זה בסיגנון 1234 או 0000 וכד'
קוד PIN 2 זה מופיע תמיד על הכרטיס הגדול שבתוכו הסים נמצא,
יש קוד PUK 1 וPUK 2 והוא גם מופיע בכרטיס הגדול של הסים.
כל קוד שמור גם אצל החברה אפשר להתקשר ולשאול. -
@זוסיא קוד 1 PIN זה בסיגנון 1234 או 0000 וכד'
קוד PIN 2 זה מופיע תמיד על הכרטיס הגדול שבתוכו הסים נמצא,
יש קוד PUK 1 וPUK 2 והוא גם מופיע בכרטיס הגדול של הסים.
כל קוד שמור גם אצל החברה אפשר להתקשר ולשאול.@יושב-אהלים אבל זה לא קשור זה קשור לקוד שהוא הגדיר אחרי סיסמת החלקה
-
@שמח-לעזור אופס

אז מה הבעיה? -
@אביעד
שהמכשיר נעול והוא לא זוכר את הסיסמה אז אתה צודק שאם היה לו סים אז זה היה קל(גם לי זה קרה פעם אחת והצלחתי)אבל אין לו -
@שמח-לעזור איזה מכשיר?
-
@שמח-לעזור איזה מכשיר?
-
תודה רבה לכולם על העזרה ניסתי עכשיו את מה ש @ITAPITA581 ו @יושב-אהלים אמר על הקודים (1234) והצלחתי ו @אביעד אני רוצה להחליף גירסה יש לך את הקבצים ומדריך להביא לי
-
יש לי פלאפון LG שהפעלתי בו מצב אורח ולא הצלחתי לצאת מהמצב אורח וניסתי את הקוד הרבה פעמים ועכשיו הוא דורש קוד PIN ואני לא יודע מה הקוד מה אני עושה דחוף!!!!!!!!!!!
@זוסיא אם לא אכפת לך שכל הנתונים ימחקו (כך הבנתי)-
@זוסיא אמר בעזרה דחוף ננעל לי הפלאפון:
@שמח-לעזור איך פורצים על ידי החלפת גירסה?
תדליק את הטלפון ע"י המקש הצידי והכפתור התחתון של הווליום ושמה יש אפשרות לאיפוס הטלפון
-
תודה רבה לכולם על העזרה ניסתי עכשיו את מה ש @ITAPITA581 ו @יושב-אהלים אמר על הקודים (1234) והצלחתי ו @אביעד אני רוצה להחליף גירסה יש לך את הקבצים ומדריך להביא לי
-
@זוסיא אם לא אכפת לך שכל הנתונים ימחקו (כך הבנתי)-
@זוסיא אמר בעזרה דחוף ננעל לי הפלאפון:
@שמח-לעזור איך פורצים על ידי החלפת גירסה?
תדליק את הטלפון ע"י המקש הצידי והכפתור התחתון של הווליום ושמה יש אפשרות לאיפוס הטלפון
-
@יושב-אהלים זה סמארטפון ואני כבר לא צריך לאפס כי הקשתי את הקוד שאמרתם ואני רוצה לשנות לגירסה המקורית שהפלאפון מגיע איתה
-
@יושב-אהלים זה סמארטפון ואני כבר לא צריך לאפס כי הקשתי את הקוד שאמרתם ואני רוצה לשנות לגירסה המקורית שהפלאפון מגיע איתה
@זוסיא אה. אין לי מושג. אולי איפוס על ידי לחיצה על כיבוי והנמכת\הגבהת ווליום ואז Reset. לא נראה לי שיש כאן קבצים לכל גירסא שאתה רוצה.
תנסה לחפש בגוגל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות