עזרה דחוף ננעל לי הפלאפון
-
אם אפפעם לא יצרת קוד PIN לפלאפון שלך , זה כנראה DEFULT לדוג': 1111 או 1234 או 0000 וכדו'
-
אם אפפעם לא יצרת קוד PIN לפלאפון שלך , זה כנראה DEFULT לדוג': 1111 או 1234 או 0000 וכדו'
@itapita581 קוד פין בדר"כ זה קוד של הסים והוא אף פעם לא 1234 וכדו'
@זוסיא לא מומלץ להמר על קוד פין כי אז יחסם לך גם הסים תחפש את הכרטיס שהסים היה מחובר אליו בקניה ושם אמור להיות כתוב את הPIN -
יש לי פלאפון LG שהפעלתי בו מצב אורח ולא הצלחתי לצאת מהמצב אורח וניסתי את הקוד הרבה פעמים ועכשיו הוא דורש קוד PIN ואני לא יודע מה הקוד מה אני עושה דחוף!!!!!!!!!!!
-
@קינג-קומפיוטר @שמח-לעזור אין לי סים בתוך הפלאפון הזה
-
@קינג-קומפיוטר @שמח-לעזור אין לי סים בתוך הפלאפון הזה
-
@שמח-לעזור איך פורצים על ידי החלפת גירסה?
-
@שמח-לעזור איך פורצים על ידי החלפת גירסה?
-
@שמח-לעזור אמר בעזרה דחוף ננעל לי הפלאפון:
@זוסיא
לא יודע תחפש בגוגלאו לחילופין אפשר לחכות לאנשים כאן בפורום שמבינים
-
@itapita581 אתה מדבר על קוד PIN1 בדרך כלל צריך קוד PIN2 וזה משתנה בין סים לסים
-
@itapita581 אתה מדבר על קוד PIN1 בדרך כלל צריך קוד PIN2 וזה משתנה בין סים לסים
@אלדד-הדני
הוא אמר שאין לו סים... -
@אלדד-הדני
הוא אמר שאין לו סים...@שמח-לעזור כן אח"כ ראיתי אבל הגבתי לאותו אחד שאמר שזה 0000
-
יש לי פלאפון LG שהפעלתי בו מצב אורח ולא הצלחתי לצאת מהמצב אורח וניסתי את הקוד הרבה פעמים ועכשיו הוא דורש קוד PIN ואני לא יודע מה הקוד מה אני עושה דחוף!!!!!!!!!!!
-
-
@זוסיא בדרך כלל החברה נותנת זה רשום על המנוי שלך ניסית? תבקש קוד PIN וקוד PUKיביאו לך כמה נראה לי זה הקוד PIN 2
@אלדד-הדני זה לא קשור בכלל
@מוטי-ברנד אמר בעזרה דחוף ננעל לי הפלאפון:
קוד PIN זה קוד שמגדירים לגיבוי אחרי שאתה מגדיר סיסמת נעילה של דוגמה
-
@אלדד-הדני זה לא קשור בכלל
@מוטי-ברנד אמר בעזרה דחוף ננעל לי הפלאפון:
קוד PIN זה קוד שמגדירים לגיבוי אחרי שאתה מגדיר סיסמת נעילה של דוגמה
@מוטי-ברנד זה אותו קוד אם אני לא טועה
אתה יודע שלא? -
@מוטי-ברנד זה אותו קוד אם אני לא טועה
אתה יודע שלא?@אלדד-הדני בוודאות שלא הרי אין סים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות