אפליקציה לכוכבית ארוך-עובד רק במסך הבית
-
@zalmensmok אני התקנתי אחרי שדחפתי ואפשרתי עכבר אבל כשאני מחזיר את הסיסטם ui המקורי אין לי בו עכבר
-
@zalmensmok סתם שאלה כשאתה דוחף את הממשק משתמש המזוייף איזה שם אתה נותן לו כי אני קראתי לו systemui
-
@zalmensmok הכנסתי אותו ככה
-
מספיק להעביר את הUI המקורי לתיקייה אחרת ואת המזוייף להתקין כאפליקציה רגילה
-
@zalmensmok @klopkk @סופר תודה על כל העזרה
אבל בסוף זה הסתדר ויש לי עכבר -
@zalmensmok
אתה ענק!
יש אפשרות להגדיר את זה על הסולמית? -
@בני-0 אמר באפליקציה לכוכבית ארוך-עובד רק במסך הבית:
יש אפשרות להגדיר את זה על הסולמית
@zalmensmok העלה משהו בשביל סולמית
-
@zalmensmok אני הצלחתי לעשות את מה שכתבת למעלה ובאמת נהיה לי בלחיצה ארוכה על כוכבית נפתח ישומים אחרונים אאבל לא הצלחתי להבין איך אני עושה על זה עכבר ולא הבנתי איך דוחפים לפריו אפ את הממשק המזויף
-
-
-
-
@zalmensmok אמר באפליקציה לכוכבית ארוך-עובד רק במסך הבית:
מדריך.mp4
משהוא יכול לעלות את הסרטון שוב (או באישי)
הוא חסום בנטפרי -
@zalmensmok האפליקצייה לא יורדת יש שגיאת 404 תוכל לעלות שוב בבקשה? ,[בהזדמנות זו אודה לך על זה]
-
בנוסף למה שכתב כאן @zalmensmok הנהדר, רציתי להוסיף משהו, אם יש לכם כבר בקיצורים של כוכבית משהו אחר שמוגדר [בד"כ נגן מוזיקה], ואתם לא רוצים לעשות שזה ישתנה וכדו' [אני בכלל לא יודע איך עושים את זה, אלא אם מוחקים את האפליקצייה וכדו'...]
יש אפשרות נוספת:
[קרדיט ל @zalmensmok שגם את זה הוא לימד אותי בסבלנות אין קץ...]:
עורכים את האפליקציה לפני ההתקנה כך:
נכנסים לתוך האפלקיציה, יש שם קובץ androidmanifest.xml, אם עושים את זה דרך העורך של שלום כהן לוחצים על string pull, תעשו שם חיפוש [או פילטר] ל DEFAULT ותשנו את זה ל LAUNCHER,
לאחר מכן התקינו את האפליקצייה כעת היא תוצג לכם בדף הבית, כל שעליכם לעשות היא להגדיר בקיצורי מקשים שבהגדרות שמה שיפתח זאת זה מקש שמאלי או ימני וכדו', כעת תוכלו להסתיר את האפליקצייה [כמו המדריך הנהדר גם של @zalmensmok שכתב כאן], וזהו, [צריך לעשות את מה שכתב כאן בתחילת המדריך שיעבוד העכבר... אבל זה כבר כתוב לעיל. בהצלחה. -
@zalmensmok האפליקציה לא עובדת לי ב-f21pro יש פיתרון?
-
-
@zalmensmok וזה מתעדכן לבד או שאני צריך להתקין?