השכרת מחשב | מידע
- 
כמה מקובל לקחת על השכרת מחשב נייד לא כולל אינטרנט וכולל אינטרנט 
 לפי שעה /יום/אחר
 ואיזה מחשב בסיסי יכול לשמש לצורך זהאשמח לכמה שיותר פרטים 
- 
@הבית-שלי-2 אמר בהשכרת מחשב | מידע: לא צריך להשקיע @שיק 1700 אני קניתי את זה בשבילי לשימוש אישי ואגב כמו שאמרתי לו אם הוא רוצה ללכת על גדול ולקנות הרבה מחשבים אז צריך להשקיע 
- 
@הבית-שלי-2 אמר בהשכרת מחשב | מידע: לא צריך להשקיע @שיק 1700 אני קניתי את זה בשבילי לשימוש אישי ואגב כמו שאמרתי לו אם הוא רוצה ללכת על גדול ולקנות הרבה מחשבים אז צריך להשקיע @שיק 
 בד''כ קונים מחשב או שניים
 ונט סטיק או שנייםבד''כ מתחילים עם 1 ורואים מה הדרישות של האנשים (כמובן בבית פרטי) ואם יש עוד אנשים שמשכירים בעיר 
 וכמובן אם תשבור את השוק (פלאפל בעבר בחנות אחת עלה 5 כל החנויות הורידו ל5 תן מאני )
 למחיר של 15
 אני מאמין שיותר ילך לך
 בהצלחה
- 
@שיק 
 בד''כ קונים מחשב או שניים
 ונט סטיק או שנייםבד''כ מתחילים עם 1 ורואים מה הדרישות של האנשים (כמובן בבית פרטי) ואם יש עוד אנשים שמשכירים בעיר 
 וכמובן אם תשבור את השוק (פלאפל בעבר בחנות אחת עלה 5 כל החנויות הורידו ל5 תן מאני )
 למחיר של 15
 אני מאמין שיותר ילך לך
 בהצלחה@הבית-שלי-2 איך אני אשיג מחשב ב200 וכמה זמן הוא יחזיק 
 זה הזוי מידי לא ?
- 
@הבית-שלי-2 איך אני אשיג מחשב ב200 וכמה זמן הוא יחזיק 
 זה הזוי מידי לא ?יד 2 מוצאים הכל 
- 
@הבית-שלי-2 אמר בהשכרת מחשב | מידע: @גבר-גמדי 
 שלום
 אצלינו נהוג מחשב בלי נט סטיק (אגב- נטפרי הכי הולך, והכי הרבה משכירים) 20עם נט סטיק- 40 
 בהצלחהאתה יכול לקנות מחשב ב200 מיד 2 
 להתקין מחדש ווינדוס וסלמאטלא צריך להשקיע @שיק 1700 בהצלחה אני לא הייתי שוכר ממך מחשב 
 (אפשר גם לקנות רכב ב5000 ₪
 ולהשכיר ב50 ₪ ליום
 אבל אף אחד לא יהיה מעוניין
 לשלם לגרר או לחכות שהמנוע יתקרר
 אלא אם כן הוא מאלה ששוכרים מחשב ששווה 200 ₪)
- 
@הבית-שלי-2 אמר בהשכרת מחשב | מידע: @גבר-גמדי 
 שלום
 אצלינו נהוג מחשב בלי נט סטיק (אגב- נטפרי הכי הולך, והכי הרבה משכירים) 20עם נט סטיק- 40 
 בהצלחהאתה יכול לקנות מחשב ב200 מיד 2 
 להתקין מחדש ווינדוס וסלמאטלא צריך להשקיע @שיק 1700 בהצלחה אני לא הייתי שוכר ממך מחשב 
 (אפשר גם לקנות רכב ב5000 ₪
 ולהשכיר ב50 ₪ ליום
 אבל אף אחד לא יהיה מעוניין
 לשלם לגרר או לחכות שהמנוע יתקרר
 אלא אם כן הוא מאלה ששוכרים מחשב ששווה 200 ₪)@יואלי 
 נכון,
 אבל לא כולם מבינים בתחום
 רובם חסידים שראשם ורובם בתורה''ק
 אבל לפעמים האישה צריכה אתרים מסוימים לעבודה כמו מס הכנסה, האוצר, הבריאות וכו'
 ובשביל זה, זה מיועד.
- 
 א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב- א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב-