שאלה | האם המחשב שלי מסוגל להחזיק ממו פליי כל הזמן
- 
יש לי מחשב איי 7 ראם 16 יש בעיה שאני ישאיר דלוק כל הזמן ממו פליי ממש ממש רצוף מבלי לכבות בכלל ? 
- 
@achakian00000000 אמר בשאלה | ממו פליי מספיק חזק לי למחשב שלי כדי להשאיר דלוק כל הזמן: @שנעון אמר בשאלה | ממו פליי מספיק חזק לי למחשב שלי כדי להשאיר דלוק כל הזמן: ממו פליי מה זה? אנדרואיד על המחשב 
- 
יש לי מחשב איי 7 ראם 16 יש בעיה שאני ישאיר דלוק כל הזמן ממו פליי ממש ממש רצוף מבלי לכבות בכלל ? 
- 
@שנעון אמר בשאלה | ממו פליי מספיק חזק לי למחשב שלי כדי להשאיר דלוק כל הזמן: יש לי מחשב איי 7 ראם 16 יש בעיה שאני ישאיר דלוק כל הזמן ממו פליי ממש ממש רצוף מבלי לכבות בכלל ? לא הבנתי את השאלה @חראשו אמר בשאלה | ממו פליי מספיק חזק לי למחשב שלי כדי להשאיר דלוק כל הזמן: @שנעון אמר בשאלה | ממו פליי מספיק חזק לי למחשב שלי כדי להשאיר דלוק כל הזמן: יש לי מחשב איי 7 ראם 16 יש בעיה שאני ישאיר דלוק כל הזמן ממו פליי ממש ממש רצוף מבלי לכבות בכלל ? לא הבנתי את השאלה כדי שלא יהרוס את המעבד 
- 
@חראשו אמר בשאלה | ממו פליי מספיק חזק לי למחשב שלי כדי להשאיר דלוק כל הזמן: @שנעון אמר בשאלה | ממו פליי מספיק חזק לי למחשב שלי כדי להשאיר דלוק כל הזמן: יש לי מחשב איי 7 ראם 16 יש בעיה שאני ישאיר דלוק כל הזמן ממו פליי ממש ממש רצוף מבלי לכבות בכלל ? לא הבנתי את השאלה כדי שלא יהרוס את המעבד 
- 
@שנעון א. אין סיבה שיהרוס, אימלטור זה כמו תוכנה רק קצת יותר כבידה 
 ב. תשנה את הכותרת, ל- האם המחשב שלי מסוגל להחזיק ממו פליי כל הזמן@חראשו אמר בשאלה | ממו פליי מספיק חזק לי למחשב שלי כדי להשאיר דלוק כל הזמן: @שנעון א. אין סיבה שיהרוס, אימלטור זה כמו תוכנה רק קצת יותר כבידה 
 ב. תשנה את הכותרת, ל- האם המחשב שלי מסוגל להחזיק ממו פליי כל הזמןאבל אם נגיד מישהו יש לו אנדרואיד על מחשב איי 3 וראם 4 נראה לי שלא כדאי להשתמש בכלל על כזה מחשב וא"כ שלא ישאיר דלוק רק למה שצריך