עזרה בהתקנת וינדוס על דיסק קשיח שלא GPT
-
תגובה: מדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10
@אלישי
לי יש שתי מחיצות על הדיסק קשיח באחד מותקן וינדוס טו גו ובשני אני רוצה לעשות התקנה רגילה אבל הוא כותב לי שא"א כי זה לא דיסק מסוג GPT
ואני רוצה להתקין בלי לפרמט את הדיסק קשיח
האם יש אפשרות?
@יוסי-מחשבים @יהודה-12 -
-
@קינג-קומפיוטר איך משתמשים בה?
-
@ארי אם אתה לא מכיר זה קצת מסובך אני יפרט מה התהליך אבל אני לא מתחייב להסביר את הכל כי זה קצת ארוך
רק לפני זה כל התהליך רלוונטי רק אם הכונן שאתה רוצה לשנות הוא כונן פנימי אם הכונן הוא חיצוני תוריד את התוכנה הזו MiniTool.Partition.Wizard.v12.3.0.exe ותדלג לשלב ז
א. דיסק און קי פנוי
ב. להוריד את התוכנה RUFUS ולפעול לפי המדריך כאן
ג. להוריד את הדיסק טכנאים של סרגיי מכאן יכול להיות שיש גרסאות יותר מעודכנות תחפש
ד. לצרוב את הISO על הדיסק און קי לפי המדריך לעיל
ה. להעלות את הדיסק מהבוט במחשב
ו. לאחר שהדיסק נפתח בצד שמאל בשורת המשימות יש סמל בצבע כחול לחיצה עליו תפתח רשימה של תוכנות תחפש שם תוכנה בשם MiniTool Partition Wizard
ז. כשתפתח את התוכנה אתה תראה את כל הכוננים שיש לך במחשב תבחר בכונן המבוקש ואז לחיצה ימנית ותבחר באופציה כמו בתמונה
ח. לאחמ"כ ללחוץ על האופציה השמאלית - Applyשוב אל תשכח אני לא יודע אם זה מסכן את החומר אז אל תעשה כלום אם אתה לא מגבה והחומר חשוב לך!!!
-
@אמיר אני התקנתי טו גו דרך מחשב אחר על כונן SSD ויצרתי בו מחיצה נפרדת ואני מעונין להתקין בה וינדוס רגיל על מחשב אחר
ובאמת הטו גו לא עולה על המחשב ההוא
והשאלה היא כזו האם יש איך לשנות את הסוג ואם לא אמם אני יאפס את הדיסק מחדש ויתקין שוב פעם טו גו ואני יסמן שיהיה GPT זה יעבוד לי גם במחשבים חדשים?