המשך אישור השיאומי-QIN1 על ידי ועדת הרבנים
-
@קרן-הסלולר אתה צודק גם אני מעדיף מאושר וועדה
-
@קרן-הסלולר כולם מעדיפים פלאפון מאושר של הוועדה (אני אישית יש לי רק פלאפון של הוועדה) אבל הם מעמידים את הציבור בניסיון... אין פלאפון אחד לרפואה נורמלי שעובד טוב כמו ה C2 ואפי' כמו ה 208 של נוקיה , חדש ובמחיר שפוי (הכוונה פחות מ700 ש"ח, בקשה הגיונית, לא?!).
שיכניסו את היד לכיס במחילה מכבודם ויוציאו הולגרמות להבדיל בין... או מה שלא יהיה, העיקר שיביאו משהו נורמלי. הפתרון שלהם הוא פשוט להביא רק זבל סיני.
המצב היום הוא בחירה בין הגרוע לעוד יותר גרוע. -
@קרן-הסלולר אמר בהמשך אישור השיאומי-QIN1 על ידי ועדת הרבנים:
@מישהו12 ממילא לא עובד בכשר
למה ? בהוט מובייל עובד
-
@קרן-הסלולר אמר בהמשך אישור השיאומי-QIN1 על ידי ועדת הרבנים:
@yair
אני לא יודע בן כמה אתה אבל בכל אופן הבעיה את דעתיוועדת הרבנים הצילה את הדור הקודם תרצה או לא תרצה
אם כל השחתיות שיש שם אם יש
שאל כל הורה מה הוא מעדיף טלפון כשר של הוועדה או טלפון תומך התשובה היא ברורה לכולם
ועוד יותר שהמציאות מוכיחה את עצמה שאפ שאנשים משלמים כל כך יקר על הטלפונים הכשרים עדיין ברובו קונה כשר אורגנל ולא תומך עם קומבינות בסים גדי שיעבודמצטרף ללכל מילה יש המון הורים שמתחרטים אולי מאוחר מידי שנתנו לילדים תומך כשר ומשמה הדרך פתוחה לסרטונים וכו'
-
-
@achakian00000000
kaiOS. -
@yair אמר בהמשך אישור השיאומי-QIN1 על ידי ועדת הרבנים:
שיבטלו גם את הנוקיה 215 הכשר כי אפשר להפוך אותו ללא כשר,את הנוקיה 2720 הכשר
אין פלאפון שאי-אפשר לפרוץ (מחליפים שבבים מחברים חוטים וכו')
-
@achakian00000000 אמר בהמשך אישור השיאומי-QIN1 על ידי ועדת הרבנים:
@yair אמר בהמשך אישור השיאומי-QIN1 על ידי ועדת הרבנים:
שיבטלו גם את הנוקיה 215 הכשר כי אפשר להפוך אותו ללא כשר,את הנוקיה 2720 הכשר
אין פלאפון שאי-אפשר לפרוץ (מחליפים שבבים מחברים חוטים וכו')
השאלה כמה זה קל\קשה לפרוץ.
ואגב, את השיאומי של המילטון א"א לצרוב מחדש... -
@achakian00000000 א"א לצרוב בלי FDL.שכח מזה...
ואם בכל זאמת מצאת, תגיד ל @yair ותקבל 15 אלף דולר
@yair אמר בגרסא פתוחה להתקנות:@מישהו12 לא נשמע אפשרי אא"כ הוא מצא דרך לעקוף את מנגנון האימות של מכשיר spreadtrum בעת אימות ה fdl.
אם כן יש לי הרגע קונה ב כ 15 אלף דולר.
אלא מאי, המסקנה היחידה שעומדת לי בראש, זה שנשלפו קבצים ממחשבי חברת המילטון למחשב של חברינו המכובד. אין לי הסבר אחר שמניח את הדעת, מקס' ניתן לו להסביר. -
@מישהו12 אמר בהמשך אישור השיאומי-QIN1 על ידי ועדת הרבנים:
זה שנשלפו קבצים ממחשבי חברת המילטון למחשב של חברינו המכובד. אין לי הסבר אחר שמניח את הדעת, מקס' ניתן לו להסביר.
לא שיש לי אבל זה אפשרות
-
-
@קרן-הסלולר מה שכתבתי למעלה היה לפני שראיתי שיצא בשעה טובה נוקיה כשר חדש דגם 215, סוף סוף משהו שיש סיכוי שיהיה נורמלי.
-
@יהודה-12 אמר בהמשך אישור השיאומי-QIN1 על ידי ועדת הרבנים:
@קרן-הסלולר כולם מעדיפים פלאפון מאושר של הוועדה (אני אישית יש לי רק פלאפון של הוועדה) אבל הם מעמידים את הציבור בניסיון... אין פלאפון אחד לרפואה נורמלי שעובד טוב כמו ה C2 ואפי' כמו ה 208 של נוקיה , חדש ובמחיר שפוי (הכוונה פחות מ700 ש"ח, בקשה הגיונית, לא?!).
שיכניסו את היד לכיס במחילה מכבודם ויוציאו הולגרמות להבדיל בין... או מה שלא יהיה, העיקר שיביאו משהו נורמלי. הפתרון שלהם הוא פשוט להביא רק זבל סיני.
המצב היום הוא בחירה בין הגרוע לעוד יותר גרוע.מה זה הכול קשור להם
היבואנים אשמים שלוקחים 300 ש"ח על פלפון שעולה להם חמש דולר
אתה רוצה לייצר פלפון איכותי בכבוד
לך תייצר ותקבל כשרותכל מכשיר שקיים בדומה לו כמו סמארטפון לא יאשרו, כן
וזה מאאוד מובן
ראו ערך שיאומי איזה חורבן נהיה בשוק -
@ctrlaltdel אמר בהמשך אישור השיאומי-QIN1 על ידי ועדת הרבנים:
איזה חורבן נהיה בשוק
ליתר דיוק. החורבן נהיה בישיבות .
השוק דוקא שגשג מהשיאומי.