Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@יוסי-נ מתחבר למחשב?
@ntz אני לא יודע אם להעיל ניקוי באגים ביו אס בי [אם זה לא יהרוס..]
@יוסי-נ יהרוס מה? אבל בלי קשר לאיתור באגים, הוא מתחבר למחשב? (להעתיק קבצים נניח) כי אם לא - לא יעזור איתור באגים
@ntz לא מתחבר ברגיל
@יוסי-נ אז איתור באגים לא יעזור. צריך לפתוח את המכשיר ולהלחים שם דברים (אני לא בטוח, אל תעשה שטויות ) אני לא יודע בדיוק איך.
@ntz אבל באפשרויות מפתחים יש אופציה לפתוח אותו ??
@יוסי-נ מה הכוונה לפתוח? שתוכל לחבר למחשב ולהעתיק תכנים? אגב, יש אפשרות של עריכה לא חייב לכתוב פוסט חדש
@ntz להתקין עליו אפלקציות אולי בבלוטוס או משהו ותודה על ההעזרה בנוגע לפוסט
@יוסי-נ אם היה מתחבר למחשב, הייתי מציע לך לנסות עם mobilego. (עם איתור באגים מופעל) אבל אם הוא לא מתחבר למחשב - איתור באגים לא יעזור. ובבלוטוס, לא ידוע לי על דרך כלשהיא.
@ntz אני שמעתי על אופציה להכניס לו דרך הבלוטוס אפלקציות
@יוסי-נ באנדרואיד לא ידוע לי. אבל אדרבה, אולי משהו יודע...
@ntz תודה לך על ההעזרה ואתה יודע אולי מי יכול לעשות את זה[לפתוח את המכשיר ולהלחים שם דברים]
@יוסי-נ אני לא מכיר. אבל גם אם יש מעבדות לזה, זה לא שווה לך את המחיר. אתה יכול לקנות מכשיר שכבר פתוח להתקנות. עיין כאן: https://mitmachim.top/topic/16390/אינדקס-גירסאות-לשיאומי-מתעדכן
@ntz אם זה מהישנים, הכי פשוט לצרוב בוט עם adb פעיל וגישת רוט מובנית. ככה לא צריך מצב מפתחים או שטויות אחרות.
@yair הוא טוען שזה בכלל לא מתחבר למחשב, יעזור לו?
@yair איך אני יודע מה החדש
@ntz ואיך נראה לך מנטרלים מהמכשיר התחברות למחשב? קובץ הבוט.
@yair ?