מחשב חזק שנהייה איטי לאחרונה
-
@אפרושי-מאיסורא של התוכנה שהבאתי לך
-
@אפרושי-מאיסורא אמר במחשב חזק שנהייה איטי לאחרונה:
@חראשו אותה שגיאה! אנסה להעתיק ואח"כ למחוק.
לא הבנתי, נכנסת לתוך תיקיית הUSER1 ובניסיון להעביר את התוכן מתוך התיקייה עלה לך שגיאה?
-
@שלמה-ווייס כן, וגם להעתיק יש שגיאה!
-
@אפרושי-מאיסורא אפשר לראות צילומסך של תוכן התיקייה?
-
@שלמה-ווייס רק הערה: עשיתי מה שאמרת וקרה גם מה שאמרת כנראה באחד מההעברות - כן עבר חלק עכשיו במקום 57 זה 12 ג'יגה!
-
@אפרושי-מאיסורא טוב, זה מספיק לבינתיים, הדבר הבא שצריך לעשות זה ניטקוי קבצים מיותרים, תלחץ על כונן C קליק ימני ותבחר במאפיינים שם לחץ על ניקוי ותסמן הכל חוץ מהורדות ותאשר
-
@שלמה-ווייס עשיתי את זה כבר..
-
@חראשו אמר במחשב חזק שנהייה איטי לאחרונה:
@שלמה-ווייס @אפרושי-מאיסורא בעיקרון עדיף להעתיק ואח"כ למחוק כי בהעברת כזאת תיקיה, יכולה להוות פתאום הודעת שגיאה באמצע, ואז חצי כאן וחצי כאן
@שלמה-ווייס רק הערה: עשיתי מה שאמרת וקרה גם מה שאמרת כנראה באחד מההעברות - כן עבר חלק עכשיו במקום 57 זה 12 ג'יגה!
כמו שחשבתי...
-
@אפרושי-מאיסורא לא היית צריך להעביר את כל התיקיה כי עכשיו גם appdata ועוד תיקיות שחשובות לתוכנות מסויימות עברו וזה לא מומלץ
עדיף שפשוט תרוקן או תעביר את מה שיש בתיקיית ההורדות, תמונות, סרטוני וידיאו, שולחן העבודה וכן הלאה
אם כי, הבנתי שאני מדבר לאחר מעשה וחבל
ואגב, הסיבה שלא הצלחת להעתיק היא שתוכנות השתמשו בקבצים שבתיקיה הזו תוך כדי שניסית להעביר אותם וגם בגלל שהם קבצי מערכת -
@מתכנת-חובב רציתי לכתוב לו שיעתיק ולאחמ"כ ימחק, הבעיה שאני לא יודע איך המחשב יסתדר עם זה כי אם הוא רק מעתיק אז המיקום עדיין ישאר כבתחילה ולאחמ"כ כשימחק איך יפנו את המחשב למיקום החדש של מסמכים/הורדות/שולחן עבודה?
-
@שלמה-ווייס הדבר שהכי קריטי בשבילו כרגע היא לפנות את כונן c ואחר כך - מידי במה זמן הוא יכול לפנות שוב לתיקיה אחרת
אני בכל אופן דיברתי על קבצי מערכת שנמצאים שם שלא מומלץ למחוק אותם -
אחרי מאמץ והשקעה, זה מגיע - ה צילום מסך!!
-
@אפרושי-מאיסורא
אולי תעשה איחוי דיסק? -
-
@משחזר-מידע
יש לו עוד כונן לא ssd , לא? -
@משחזר-מידע אני חוזר ואומר אני ישראלי ומבין עברית!
-
אני חוזר ואומר אני ישראלי ומבין עברית!
אבל אני לא
-
@אפרושי-מאיסורא מה זה? אווסט? א"כ תעיף אותו על 4 מקווה שלא הספיק לעשות נזקים חמורים מדי
-
@שלמה-ווייס מה זה אוסט? למה לא מדברים בשפת העם?????????????
-
@אפרושי-מאיסורא
אנטי וירוס שחברי הפורום לא ממליצים עליו כלל וכלל