מחשב חזק שנהייה איטי לאחרונה
-
ליש לי מחשב חזק יחסית מעבד I7 וזיכרון ראם 8 , עשיתי את הבדיקה של הסמארט ואין לי מושג מה זה אומר הנה התוצאות של שני הכוננים של C וD, תודה רבה.

-
ליש לי מחשב חזק יחסית מעבד I7 וזיכרון ראם 8 , עשיתי את הבדיקה של הסמארט ואין לי מושג מה זה אומר הנה התוצאות של שני הכוננים של C וD, תודה רבה.

-

@אפרושי-מאיסורא לא פרטת בעיה
-
@אפרושי-מאיסורא לא פרטת בעיה
@a0533057932 הוא כתב בכותרת שהמחשב נהיה איטי לאחרונה.
-
@a0533057932 הוא כתב בכותרת שהמחשב נהיה איטי לאחרונה.
@מה-הבעיה לא פרוט
מה הוא מפעיל על זה שהוא נתקל באיטיות?
מה מופיע במנהל המשימות שגבוה באופן חריג? -

-

@אפרושי-מאיסורא
העלתי מדריך לשיפור ביצועי המחשב.
פעל על פיו (המחשב שלך מבחינת חומרה - מצוין. יכול רק להיות שברמת התוכנה יש דברים שמאטים אותו.)
קישור למדריך:
https://mitmachim.top/topic/16991/מדריך-למחשב-האיטי?_=1612257933284 -
@אפרושי-מאיסורא
העלתי מדריך לשיפור ביצועי המחשב.
פעל על פיו (המחשב שלך מבחינת חומרה - מצוין. יכול רק להיות שברמת התוכנה יש דברים שמאטים אותו.)
קישור למדריך:
https://mitmachim.top/topic/16991/מדריך-למחשב-האיטי?_=1612257933284@הנני-העני נכון ומה לדעתך אני אמור לעשות?
-
@הנני-העני נכון ומה לדעתך אני אמור לעשות?
-
@הנני-העני נכון ומה לדעתך אני אמור לעשות?
@אפרושי-מאיסורא אמר במחשב חזק שנהייה איטי לאחרונה:
נכון ומה לדעתך אני אמור לעשות?
לבדוק מה גורם איטיות
-
נכון ומה לדעתך אני אמור לעשות?
לבדוק מה גורם איטיות
@משחזר-מידע לכן שלחתי את תוצאות הנ"ל של הסמארט שיבדקו לי את זה כי אני לא מבין בזה כ"כ, אם תוכל לומר לי מה הגורם וכך אתקן..
-
@משחזר-מידע לכן שלחתי את תוצאות הנ"ל של הסמארט שיבדקו לי את זה כי אני לא מבין בזה כ"כ, אם תוכל לומר לי מה הגורם וכך אתקן..
@אפרושי-מאיסורא
תעלה צילום מסך ממנהל משימות לשוניות ביצועים ותהליכים -
@אפרושי-מאיסורא
תעלה צילום מסך ממנהל משימות לשוניות ביצועים ותהליכים@משה-מזרחי א, הקישור שהבאת מופיע לאשכול ולא לאיזה תוכנה וכדו' , ב, לא מספיק תוצאות הסמארט?!
-
@משה-מזרחי א, הקישור שהבאת מופיע לאשכול ולא לאיזה תוכנה וכדו' , ב, לא מספיק תוצאות הסמארט?!
@אפרושי-מאיסורא
מה ששלחתי מוביל לפוסט מסויים
הורדה ישירהמה ששלחת לא מספיק
-
@משה-מזרחי א, הקישור שהבאת מופיע לאשכול ולא לאיזה תוכנה וכדו' , ב, לא מספיק תוצאות הסמארט?!
לא מספיק תוצאות הסמארט?!
ראשית דוח הSMART של SSD הוא לא בדיוק אמין לבנות עליו
ב. לא כל דבר קשור לכוננים יש עוד דברים שיכולים להיות קשור לאיטיות -
@אפרושי-מאיסורא
מה ששלחתי מוביל לפוסט מסויים
הורדה ישירהמה ששלחת לא מספיק
@משה-מזרחי זה ממנהל המשימות : [ומהתוכנה שהבאת בקישור, תדריך אותי מה לעשות].

-

-

-

-

@אפרושי-מאיסורא אני שואל שוב
מתי האיטיות?

מתי שהעלת את הצילום מסך או בזמנים אחרים?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות