מחשב חזק שנהייה איטי לאחרונה
-
@שלמה-ווייס אמר במחשב חזק שנהייה איטי לאחרונה:
@a0533057932 לא ידוע לי על הבדל, אבל לא אתווכח עם מי שכן יודע על הבדל
צדקת
וכעת אני רואה שבSSD ההמלצה היא 25 אחוז -
@a0533057932 אז כן יש הבדל אנימניח ש25% זה בשביל שמירה על בריאות הכונן
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-ווייס אני מסכים שהרבה מההמלצות הנ"ל הם לשמור על בריאות הכונן ולא דווקא עושה הבדל ביום יום, אולי רק בהעלת תוכנה כבדה.
חוץ מזה אמרתי לו שעד שהוא מסדר את זה שלכל הפחות ישמור על 4 GB שזה מספיק ליום יום ולא שזה מה שצריך לעשות וזהו. -
@חייים-א אתה מדבר מנסיון הם @A0533057932 ו @שלמה-וויס מדברים מיידע מקצועי וזה ההבדל
-
חברה זה סתם דיון מיותר.
לכ"ע יש עניין לפנות מקום בכונן. וזה מה שאפרושי מאיסורא צריך לעשו.
במדריך שלי (לא רק שלי כמובן) יש שם גם טיפים לפיני מקום.
וגם, הייתי ממליץ לך לפתוח לוח הבקרה , להיו בתוכנות ותכוניות - ושמהה - לעשות מיון לפי גודל ולשלוח לנו תמונה.
אולי נגלה שיש לך תוכנות חלופיות \ אתה לא צריך - שיותר קלילות.
אם לא, אולי פשוט תגבה תמנות לענן של תמונות גוגל , או תעביר קבצים לכונן חיצנוי , וכו'.
אבל בשביל לדעת מה הבעיה הראשית- יש צורך לדעת מה תופס הכי הרבה מקום -
@a0533057932 @שלמה-ווייס
המוכר שמכר לי את המחשב שם לי בSSD מחיצה של 15 GB (מתוך 250) שאין למשתמש גישה אליה כדי שתשאר ריקה כדי לשמור על בריאות הכונן. -
@מישהו12 אמר במחשב חזק שנהייה איטי לאחרונה:
@a0533057932 @שלמה-ווייס
המוכר שמכר לי את המחשב שם לי בSSD מחיצה של 15 GB (מתוך 250) שאין למשתמש גישה אליה כדי שתשאר ריקה כדי לשמור על בריאות הכונן.קצת מצחיק הדבר הזה
מכיוון שה15GB לעולם לא יהי בשימוש ומה הועילו חכמים בתקנתם (כאילו חתכת מהכונן את ה15GB) -
@משחזר-מידע זה לא שומר ככה על בריאות הכונן? (במערכת הפעלה עצמה אני מקפיד לשמור שיהיה איזה 20GB פנויים
-
חבר'ה נסחפתם יתר על מידה , אם אפשר לענות בכן ולא, האם אני יוכל להעביר את התיקייה הזאת מכונןC לכונן D, תודה רבה.
זה מה שיש ב"משתמשים": -
@אפרושי-מאיסורא
ממש לא.
תעביר את התוכן בפנימי שלה.
או שתשנה את ההגדרות של תקיית מערכת. -
@אפרושי-מאיסורא תכנס למחשב זה ותבדוק מה המיקום של השולחן עבודה בCאו בD אם זה בD תעשה העברה לD וזהו
-
@מוטי-ברנד זה בC אבל הכל קיצורי דרך לD, אבל לפי מה שאתם רואים תיקיית "משתמשים" תופסת לי 57 גי'גה לכן שאלתי וכו'..
-
@אפרושי-מאיסורא יופי אז תעביר אותו לD
-
@מוטי-ברנד זה בדיוק מה ששאלתי לפנ"ז האם יש בעיה להעביר תיקייה כזאת כמו תוכנות לD או לא?!!