לא ניתן להסרה mcafee
-
איזה קטע, רק לפני כמה ימי גם אני הייתי צריך לטפל בזה.
אתן לך כמה טיפים. לא בטוח שהם מומלצים אבל אתם לך רעינוות.- מחיקה ידנית של התיקיה במחשב עי סייר קבצים. אני יודע שהוא לא נותן לך אבל תיכנס לכל תת תיקיה ותמחק- זה ברוב הפעמים מצליח ואז ה נותן למחוק התיקיה עצמה. זה מפרך, אבל כיף.
- נסיון עם מחיקה של תוכנות כמו לוביט וכו'
- הםעלת אנטי וירוס אחר. זה ישבית את מקאפה וברוב הפעמים גם אתת הרשאות המנהל שלו. וכך- תוכל להסירו. (אלצי הבעיה הייתה שלא יכלתי להפעיל משהו אחר בדיוק בגלל המקאפה אבל אולי אצליך זה יעבוד..) הערה: אם יש לך בעיות גם בהפעלת אנטי וירוס אחר עיין כאן:
https://mitmachim.top/topic/17601/לא-מצליח-להפעיל-את-דפנדר?_=1611819636562 - הפעלה עם הכלי שאיתמר25 הביא כאן למעלה. זה הכלי הרשמי שלהם להסרת מקאפה. יש צורך בהפעלה מחדש לאחר סיום.
- השבתה בעליית המחשב עם לשונית אתחול במנהל משמות @eitcok-grafik
תודה ל@איציק דייטש על ההערה החשובה:
את טיפ מספר 4 (הסרה עם הכלי הרשמי של תוכנת האנטי וירוס)יש לעשות בראש ובראשונה ורק עם זה לא עובד לנסות את שאר הטיפים שהצעתי. -
@הנני-העני אמר בלא ניתן להסרה mcafee:
הפעלה עם הכלי שאיתמר25 הביא כאן למעלה. זה הכלי הרשמי שלהם להסרת מקאפה. יש צורך בהפעלה מחדש לאחר סיום.
זה הפעולה הראשונה
רק אם זה נכשל לנסות את האחרות -
למיטב זכרוני הוא לא נמחק כי הוא רץ עם העליה.
תנסו להשבית במנהל המשימות שלא יעלה בהפעלה כיבוי והדלקה. והסרה ככל תכנית אחרת. -
@הנני-העני אמר בלא ניתן להסרה mcafee:
דרך אגב, לכל אנטי וירוס (בד"כ) יש כלי הסרה.
אם כך, למה סיבכת אותו בסעיפים 1, 2, 3 ו 5 ?! פשוט עושים חיפוש גוגל לכלי הסרה של האנטי וירוס הזה!
-
@איציק-דייטש
מהסיבה הפשוטה, לי- הכלי לא עבד. ואפילו שהפעלתי אותו כמה וכמה פעמים.
אז הצעתי עוד כמה רעינונת.. -
@הנני-העני אז היית צריך להגיד שסעיף 4 הוא הפתרון ואם קרה שזה לא עבד, אז שינסה עוד פתרונות...