עדכון ראשוני תוכניות רמי לוי
- 
- 
@ליבל אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: @שלומ יש לך עדכון גם על דקות לחו"ל ? אין שיחות לחו"ל ברמי לוי 
- 
@ליבל אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: @שלומ יש לך עדכון גם על דקות לחו"ל ? אין שיחות לחו"ל ברמי לוי 
- 
- 
@edb1997 צודק, 
 אבל יש גם את זה
 https://mobile.rami-levy.co.il/FormSigner.aspx?template=231@שמואל אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: @edb1997 צודק, 
 אבל יש גם את זה
 https://mobile.rami-levy.co.il/FormSigner.aspx?template=231מחיר אבל לא כתוב שם 
- 
@בעריש אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: @שלומ 
 מה הקליטה שלהם? שווה?זה גם תלוי באיזה איזור אתה נמצא. 
- 
יש לי מכשיר Z222 שקניתי ברמי לוי עצמם. באיזור רמות ד' אין כמעט קליטה. מופיע על המכשיר: "שיחות חירום בלבד", או "אין שירות". מישהו יודע משהו על זה? @OR8 אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: יש לי מכשיר Z222 שקניתי ברמי לוי עצמם. באיזור רמות ד' אין כמעט קליטה. מופיע על המכשיר: "שיחות חירום בלבד", או "אין שירות". מישהו יודע משהו על זה? על המכשיר לא יודע 
 אבל על רמות אני יודע - הורידו שם בנין של בזק ברמות א' ועליו היה אנטנות של כמה חברות ומאז כל רמות בלי קליטה
- 
@משה-כהן אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: מה החבילה הכי זולה עכשיו של שיחות והודעות ללא הגבלה וגלישה באזור 40 -20 גיגה? מה זה קשור לרמי לוי?? 
 תפתח בבקשה נושא חדש
- 
שאלתי אותם אמרו עדיין 14.90 
- 
שאלתי אותם אמרו עדיין 14.90 @black-phone123 אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: שאלתי אותם אמרו עדיין 14.90 הוא דיבר על קו לא כשר.. 
- 
@black-phone123 אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: שאלתי אותם אמרו עדיין 14.90 הוא דיבר על קו לא כשר.. @להבין-ולהשכיל אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: @black-phone123 אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: שאלתי אותם אמרו עדיין 14.90 הוא דיבר על קו לא כשר.. בכשר יש 5000 דקות? 
- 
@להבין-ולהשכיל אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: @black-phone123 אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: שאלתי אותם אמרו עדיין 14.90 הוא דיבר על קו לא כשר.. בכשר יש 5000 דקות? @ברוך-פרנקל אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: @להבין-ולהשכיל אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: @black-phone123 אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: שאלתי אותם אמרו עדיין 14.90 הוא דיבר על קו לא כשר.. בכשר יש 5000 דקות? אכן 
- 
@להבין-ולהשכיל אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: @black-phone123 אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: שאלתי אותם אמרו עדיין 14.90 הוא דיבר על קו לא כשר.. בכשר יש 5000 דקות? @ברוך-פרנקל אמר בעדכון ראשוני תוכניות רמי לוי: בכשר יש 5000 דקות? לא בכל החברות. שים לב! סלקום לדוג' קיצצו ל2500..