דרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'
-
@A0533057932 יש לי כונן SSD שעבדתי איתו במחשב הקודם ושם יש מערכת הפעלה WIN10 PRO עם כל התוכנות שלי. ואני רוצה להעביר אותו לנייד החדש, כדי שהנייד החדש דור 11 יזהה אותו אני צריך להתקין בנייד הקודם בווינדוס איזה דרייבר של IRTS, איך מתקנים אותו בתוך הווידוס, כלומר כשהווינודס כבר פועל.
תודה! -
@אבי-0 אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@A0533057932 יש לי כונן SSD שעבדתי איתו במחשב הקודם ושם יש מערכת הפעלה WIN10 PRO עם כל התוכנות שלי. ואני רוצה להעביר אותו לנייד החדש, כדי שהנייד החדש דור 11 יזהה אותו אני צריך להתקין בנייד הקודם בווינדוס איזה דרייבר של IRTS, איך מתקנים אותו בתוך הווידוס, כלומר כשהווינודס כבר פועל.
תודה!בתוך מנהל ההתקנים יש לך אופציה (בסמלים למעלה) "טען מנהלי התקנים" ואז אתה בוחר את התיקיה שבתוכה נמצא הדרייבר.
מצו"ב תמונה (win 11)
-
-
@אבי-0 אמר בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@אביב-לוין לא הבנתי מה כוונתך, איך אפשר להעביר את מערכת ההפעלה שהייתה בנייד הקודם עם כל התוכנות המותקנות שם, לשחזר את זה בנייד החדש כך הביוס יזהה את הSSD ויעלה את הוינדוס?
הכי פשוט שתעשה תמונת מערכת של וינדוס ותשלוף אותה במחשב החדש
-
-
-
@יהודה-12 כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
תודה!בתוך מנהל ההתקנים יש לך אופציה (בסמלים למעלה) "טען מנהלי התקנים" ואז אתה בוחר את התיקיה שבתוכה נמצא הדרייבר.
מצו"ב תמונה (win 11)
אין לי את הכפתור הזה. מה יכול להיות?
כעת אני רואה שלמעלה שאלו זאת.
האם אין פתרון?
@יהודה-12 -
@t-k כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@זלמן
אני מנסה להתקין במחשב דור 12 ולא מזהה זה מתאים ???
ואם לא יש למישהו משהו אחר מתאים
תודה רבה
זה דחוווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תנסה...
מה הדרמה -
מי יכול לעזור? התקנתי דרייבר, התחילה התקנת ווינדוס (10, גילוי נאות)
ופתאום הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ושולח אותי לרקוברי, המסך הכחול ההוא עם האפשרויות.
אני יכול גם להגיע לביוס.
מה עושים מפה? ניסיתי כמה פעמים ללא הצלחה.
תודה מראש. -
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
ופתאום הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ושולח אותי לרקוברי, המסך הכחול ההוא עם האפשרויות.
אני יכול גם להגיע לביוס.
תודה מראש.זה לא קשור לפה תפתח נושא חדש
(למרות שהתקנת את הדרייבר מפה.. זה ממש לא קשור לכאן) -
@ראובן-שבתי כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אני יכול גם להגיע לביוס.
(למרות שהתקנת את הדרייבר מפה.. זה ממש לא קשור לכאן)הערכתי שזה לא קשור, אבל אני לא יכול לפתוח נושא חדש במיקום הנכון.
תוכל להואיל בטובך להעבירו לשם? -
@ראובן-שבתי כתב בדרייבר נצרך בהתקנת ווינדוס במעבדי דור 11 | לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן':
אני יכול גם להגיע לביוס.
(למרות שהתקנת את הדרייבר מפה.. זה ממש לא קשור לכאן)הערכתי שזה לא קשור, אבל אני לא יכול לפתוח נושא חדש במיקום הנכון.
תוכל להואיל בטובך להעבירו לשם?בשביל זה יש @צוות-פיקוח
-
-