אינדקס גירסאות לשיאומי +Qin1s | מתעדכן
- 
@s-b-z עשית כמו שאמרתי בהדגשה על הכפתורים? 
 התכוונתי לאפס את המכשיר כי אחרי הרשמה אחת לא נכונה, ההרשמה לא תושלם בהצלחה עד שיבוצע איפוס.
- 
קניתי מכשיר שיואמי QIN S1+ בחנות אנ"ש פון ברחובות, 
 יש לי 2 בעיות איתו-- לא עובד לי שיחות בדור 4 מסים לא כשר של פרטנר.
- כשאני נכנס לחנות מופיע לי להסתכל במדריך שבמכשיר- אך לשווא, אני לא מוצא כזה דבר.
 אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לזהות באיזה גירסה מדובר? יש לי חנות עם וואטצאפ ועוד קצת דברים, מצו"ב פרטים. תודה גדולה לכל העוזרים!!    @לילות-כימים אמר באינדקס גירסאות לשיאומי | מתעדכן: קניתי מכשיר שיואמי QIN S1+ בחנות אנ"ש פון ברחובות, 
 יש לי 2 בעיות איתו-- לא עובד לי שיחות בדור 4 מסים לא כשר של פרטנר.
- כשאני נכנס לחנות מופיע לי להסתכל במדריך שבמכשיר- אך לשווא, אני לא מוצא כזה דבר.
 אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לזהות באיזה גירסה מדובר? יש לי חנות עם וואטצאפ ועוד קצת דברים, מצו"ב פרטים. תודה גדולה לכל העוזרים!!    @hvusv1234 אני מבין שזה גירסה שלך, 
 תוכל לעזור לי?
 איפה אני משיג מדריך, ולמה לא עובד לי שיחות בדור 4.
 תודה
- 
חברים, אני גם גרסה של MHB ולא מרוצה כלכך אשמח להמלצה אצל מי אפשר לעשות גרסה איכותית שתכיל אפשרות להתקנת אפליקציות חיצוניות + וואטספ לשיחות בחו"ל מעדיף התקנה מרחוק אם אפשר תודה לכם! @uman777 
 לך על הגרסא של meir
- 
@uman777 
 לך על הגרסא של meir@יושב-אהלים תודה. איך אפשר ליצור עמו קשר? אין לי טלגרם אולי עדיף כבר לרכוש את הדגם החדש F21S? תיקנו בו את הבלוטוס ? 
- 
@יושב-אהלים תודה. איך אפשר ליצור עמו קשר? אין לי טלגרם אולי עדיף כבר לרכוש את הדגם החדש F21S? תיקנו בו את הבלוטוס ? פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! 
- 
מישהו יכול לתת לי פירוט על הגירסא של גדסי 
- 
מישהו יכול לתת לי פירוט על הגירסא של גדסי 
- 
@זעירא-דמן-חבריא בכל מקרה ככל הידוע לי היא כבר לא נמכרת. @מישהו12 אני יכול להשיג את זה ... 
- 
מישהו יכול לתת לי פירוט על הגירסא של גדסי @זעירא-דמן-חבריא אמר באינדקס גירסאות לשיאומי | מתעדכן: מישהו יכול לתת לי פירוט על הגירסא של גדסי אחלה של גרסה 
 משהו ספציפי שאתה רוצה לדעת?
- 
@זעירא-דמן-חבריא אמר באינדקס גירסאות לשיאומי | מתעדכן: מישהו יכול לתת לי פירוט על הגירסא של גדסי אחלה של גרסה 
 משהו ספציפי שאתה רוצה לדעת?@itapi פתוח להתקנות? 
- 
@itapi פתוח להתקנות? 
- 
שלום אני מעוניין בגירסא של מאיר בירושלים. 
 אין לי טלגרם.
 כתבתי לו במייל הוא שלח לי פלאפון של מישהו לא זמין.
 אני צריך דחוף מי שיכול לעזור יבורך.
- 
 מ מה הבעיה סימן נושא זה כשאלה ב מ מה הבעיה סימן נושא זה כשאלה ב
- 
@hvusv1234 הגירסא של הQIN 1S (לא +) כמו הQIN S1+ ? 
 ואולי יש גירסא חינם?